Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzelde sıkıcı be kuşum ben istanbuldan taşındım alışamadım ..aradığın hiç bişeyi bulamıyosun.. büyükşehirde 5 lira olan şey burada 50 lira.. sebze şehri sözde köylüsü bile uyanık istanbuldan pahalı sebze meyve.. üstelik hale falanda girmiyo.. 2-3 katı istanbulun :(

güzelde sıkıcı be kuşum ben istanbuldan taşındım alışamadım ..aradığın hiç bişeyi bulamıyosun.. büyükşehirde 5 lira olan şey burada 50 lira.. sebze şehri sözde köylüsü bile uyanık istanbuldan pahalı sebze meyve.. üstelik hale falanda girmiyo.. 2-3 katı istanbulun :KK43:

neeğğyyy 50 tl mi hiç güzel diilmiş lafımı geri aldım :)))

o zaman muskaya versinler en kıdemli o :)) aşiretin başına muskayı geçirek :)))
Bencede
Zaten ben dedim büro açalım diyeee
Diyetisyenimizz muska77 muska77
Spor hocamız kollontai kollontai
Bendenizz kaçamaklar amiri
Sende squat ve ölümüne açlık diyetiii uzmanı
aynı zamnda karataycımızz...
Muhteşem bi ekipp

güzelde sıkıcı be kuşum ben istanbuldan taşındım alışamadım ..aradığın hiç bişeyi bulamıyosun.. büyükşehirde 5 lira olan şey burada 50 lira.. sebze şehri sözde köylüsü bile uyanık istanbuldan pahalı sebze meyve.. üstelik hale falanda girmiyo.. 2-3 katı istanbulun :KK43:
Ayy bende o dertten muzdaribim...Hakkarideyim. Hem çok pahalı hemde pazar anlayışı yok. Ankarada bile varken burada olmaması beni şaşırtıyor.

neeğğyyy 50 tl mi hiç güzel diilmiş lafımı geri aldım :)))
yaavv iç çamaşırının tanesini 5-6 liraya alıyosun memlekette ..don almaya şehir dışına çıkartcaklar diyo eşim :KK70:
düşün bu pintilikle diyetisyene para verdim siz düşünün yani....

limonun tanesi 95 kuruş olmuş isyandayım...
ahh canım burda 1,5 :)))))))

peki arkadaşlar ben bugun geldim yarın sabah tartılıp kilomu yazıp akşam üstüde listemi mi yazıcam cuma günüde yazıcakmıyım yeni geldim yaaa....
sen bugunde menunu yazıcaksın listeye aldım seni cunku :) baslangıc kilonu 82 olarak kaydettim, menunu hergun yazıcan, tartıda cuma oglene kadar ac karınla :) ben hergun tartılıp yazıyom gerci ;)
Bencede
Zaten ben dedim büro açalım diyeee
Diyetisyenimizz muska77 muska77
Spor hocamız kollontai kollontai
Bendenizz kaçamaklar amiri
Sende squat ve ölümüne açlık diyetiii uzmanı
aynı zamnda karataycımızz...
Muhteşem bi ekipp
ben ayrıca kıdemli dukancıyımdır, dukancı eksik olmasın ;)

sen bugunde menunu yazıcaksın listeye aldım seni cunku :) baslangıc kilonu 82 olarak kaydettim, menunu hergun yazıcan, tartıda cuma oglene kadar ac karınla :) ben hergun tartılıp yazıyom gerci :KK66:
ben ayrıca kıdemli dukancıyımdır, dukancı eksik olmasın :KK66:
Ooo daha ne olsun yaa :))
Diyete gelenin anasını ağlatır gönderirdikk

Back
X