Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ara öğününde ne varsa ye tabi abartmamak şartıyla maksat o saatlerde mideyi oyalamak..
tamam abartmıyorum zaten 2 ara öğünüm var sabah ile öğle arası öğlen ile akşam arası akşam yemekten sonra birşey yok akşam açıkırsan yeşil çay içiyorum ılık ılık 1_ 2 fincan

birde ben bugun başladım cuma gününe kadar kilo verebilirmiyim ki buraya yazıcam ya ondan sordum
bende pazartesi başladım geçen hafta .. aynen hergün yazacaksın menünü canım sporunu suyunu da yaarsın ona göre deneyimli kızlar sana nerde ne yapman gerektiğini sölüyolar ;)

e peki spor için link atıyorlarmı ?
spor olarak ben yürüyüs yapıyorum 1 milles videoları falan var .. 1 mille başlıyo 3 e kadar devam ediyo sonra extra zorlaşıyo falan.. ilk iki hafta fazla yüklenmemek adına ben ip atlıyorum yürüyorum ve bacak hareketleri falan yapıyorum squat var nete yazarsan hareketlerini var ben ağırlıksız başladım ufak ufak 10 ar tane yapıyorum .. sonra 1 mille videolarına başlıycam
birden yüklenmek istemedim.. sen spor için kızlara sor genede ..sana daha iyi bilgi veririler spor konusunda

spor olarak ben yürüyüs yapıyorum 1 milles videoları falan var .. 1 mille başlıyo 3 e kadar devam ediyo sonra extra zorlaşıyo falan.. ilk iki hafta fazla yüklenmemek adına ben ip atlıyorum yürüyorum ve bacak hareketleri falan yapıyorum squat var nete yazarsan hareketlerini var ben ağırlıksız başladım ufak ufak 10 ar tane yapıyorum .. sonra 1 mille videolarına başlıycam
birden yüklenmek istemedim.. sen spor için kızlara sor genede ..sana daha iyi bilgi veririler spor konusunda
biliyorum 1 mile videolarını 4 mile kadar çıkıyor yapıyorum hatta öğlen 2 den sonra yapılan spor daha iyi oluyormuş nemde 1 mile olanı yapıyorum tıkanıyorum çünkü 1 mile olan 15 dakika

Back
X