- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım hepimizin öyle olur inşallah :))gonlune gore olur insallah canım
Hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim.2 tane bebeğimi doğmadan kaybettim canım .. ama inşallah istiyoruz artık 3 sene biticek mayısta ..
saol ebrucum amin inşallahHayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim.
Başın sağolsun.
iyi akşamlar geldim ben yeniden:) şimdi listeyi nereye yazıyoruz arkadaşlar
tatlım listeni bu konuşma yazdığın yere yazıyosun ..başka sorun varsa da sor canım cevaplarım ben :))kimse yokmu arkadaşlar benim birkaç sorum olucak
ara öğün yiyiyorsun değilmitatlım listeni bu konuşma yazdığın yere yazıyosun ..başka sorun varsa da sor canım cevaplarım ben :))
normalde yiyorum ama bugün hastayım yutkunmakta zorlanıyorum meyve falan boğazımı yakıyo cevizde acıtıyo gene boğazımı .. limonlu su falan içtim ondan ..ara öğün yiyiyorsun değilmi
ara öğününde ne varsa ye tabi abartmamak şartıyla maksat o saatlerde mideyi oyalamak..normalde yiyorum ama bugün hastayım yutkunmakta zorlanıyorum meyve falan boğazımı yakıyo cevizde acıtıyo gene boğazımı .. limonlu su falan içtim ondan ..
tamam abartmıyorum zaten 2 ara öğünüm var sabah ile öğle arası öğlen ile akşam arası akşam yemekten sonra birşey yok akşam açıkırsan yeşil çay içiyorum ılık ılık 1_ 2 fincanara öğününde ne varsa ye tabi abartmamak şartıyla maksat o saatlerde mideyi oyalamak..
bende pazartesi başladım geçen hafta .. aynen hergün yazacaksın menünü canım sporunu suyunu da yaarsın ona göre deneyimli kızlar sana nerde ne yapman gerektiğini sölüyolarbirde ben bugun başladım cuma gününe kadar kilo verebilirmiyim ki buraya yazıcam ya ondan sordum
peki kilo verdin mi?geçen haftadan beri?bende pazartesi başladım geçen hafta .. aynen hergün yazacaksın menünü canım sporunu suyunu da yaarsın ona göre deneyimli kızlar sana nerde ne yapman gerektiğini sölüyolar![]()
spor olarak ben yürüyüs yapıyorum 1 milles videoları falan var .. 1 mille başlıyo 3 e kadar devam ediyo sonra extra zorlaşıyo falan.. ilk iki hafta fazla yüklenmemek adına ben ip atlıyorum yürüyorum ve bacak hareketleri falan yapıyorum squat var nete yazarsan hareketlerini var ben ağırlıksız başladım ufak ufak 10 ar tane yapıyorum .. sonra 1 mille videolarına başlıycame peki spor için link atıyorlarmı ?
ben buraya üye olmadan iki gün önce cumartesi günü başladım 92,5 tum şuan 88,9 ümpeki kilo verdin mi?geçen haftadan beri?
biliyorum 1 mile videolarını 4 mile kadar çıkıyor yapıyorum hatta öğlen 2 den sonra yapılan spor daha iyi oluyormuş nemde 1 mile olanı yapıyorum tıkanıyorum çünkü 1 mile olan 15 dakikaspor olarak ben yürüyüs yapıyorum 1 milles videoları falan var .. 1 mille başlıyo 3 e kadar devam ediyo sonra extra zorlaşıyo falan.. ilk iki hafta fazla yüklenmemek adına ben ip atlıyorum yürüyorum ve bacak hareketleri falan yapıyorum squat var nete yazarsan hareketlerini var ben ağırlıksız başladım ufak ufak 10 ar tane yapıyorum .. sonra 1 mille videolarına başlıycam
birden yüklenmek istemedim.. sen spor için kızlara sor genede ..sana daha iyi bilgi veririler spor konusunda