- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.121
Ohh tamm kızz yaparım yarınsütte göz kararı ayarlarsın yahu o kadan ev hanımısın :) çırp onları at yağsız teflona peynir dürüm yap misss....
he öylesini bilmiyorum toz gibi olanı benimki bildiğin ezmeBenim ki toz.
Un gibi yanii
Kociş almış bide doldurmuş. Yarım kilo var.
Kız lahana sınırlı değil ki.. Ne kadar çok yersen o kadar zayıflarsın diyorlardı...
Benimki çok acıydı. Bir gün yana yana içtim sonra suyunu döktüm. Öyle içmeye çalıştım. Ama bitmeyince ne yapıyım döktüm.
Bi tanecik muskamız var. İyibak ona
Sen şimdiden zıplamaya başla bence..Dünkü menümkollontai
Sabah: 2 servis kaşığı pırasa yemeği
Öğle:4 mini kurabiye
Meyve
Akşam:sebzeli balık fırında (ama biraz geç yedim10 gibiydi)
cezayı hakettimm
Su: 1.5 Spor yok
Ohh tamm kızz yaparım yarın
Yani tek farkı un yerine yulaf kepeği :)))
Ben yoğurda kattım ama yiyemedim. Kötüydü:))he öylesini bilmiyorum toz gibi olanı benimki bildiğin ezme
Bencede
Sen şimdiden zıplamaya başla bence..
akkıllıyım diyon yaniiher şeyin fazlası zarardır dostum böyle tavsiyeler bana ters geliyo :)
Tamm bakayım benevet ondan kek bile yapılıyo dukan sitesi vardı ordan tarif bakabilirsin gülük hakkın 3 çorba kaşığı ama...
Sadece halsizim ama iyiyim canım sağol..muskacım sen nasıl oldun kızlar ben 3 gündür kaçamak yapmamak için çok ter döküyorum bakalım şimdilik kaçağım yok bakalım
Dünkü menümkollontai
Sabah: 2 servis kaşığı pırasa yemeği
Öğle:4 mini kurabiye
Meyve
Akşam:sebzeli balık fırında (ama biraz geç yedim10 gibiydi)
cezayı hakettimm
Su: 1.5 Spor yok
akkıllıyım diyon yanii
demekki seninki başka bilmiyorum ben o şekildeBen yoğurda kattım ama yiyemedim. Kötüydü:))
Birde krep deneyelim.
Kız nasıl okudun. + 1 deyim.buna rağmen eksi de misin Allah ım haksızlık bu :) kurbişleri yemiş....
tadı kötü ise yumurtalara yazık kaç para peki pahalımı? benimki eti lifalif 4,50 tl 500 gr ucuzdemekki seninki başka bilmiyorum ben o şekilde
Kız sen bi kitap yazsan diyet deneyimlerim diyee tutar valaabuna rağmen eksi de misin Allah ım haksızlık bu :) kurbişleri yemiş....
estağfirullah tecrübe dielim :) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş...
Bilmiyorum kiitadı kötü ise yumurtalara yazık kaç para peki pahalımı? benimki eti lifalif 4,50 tl 500 gr ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?