- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.141
Ben kullandım. Çok iyi bağırsak çalıştırıyo.İştahı kesiyor. Amaiçinde sinemeki var o yüzden bağırsak tembelliğine sebep oluyor.bu 7 otlu çay var kullanan varmı içinde kiraz sapı falan var kullansammı?
Bak bugün güzel işte..Bugunku menüm @kollontai
Kahvaltı:1 kase lahanalı soğan çorbası- 3 dilim armut
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık nar
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam: 1 kase çorba 2çatal balık
Spor:30dk yürüyüş dahada yaparsam eklerim.
Su: 2 litre 2 bardak 5i biyerde çayı
Dur şimdilik yeşilça iç..bu 7 otlu çay var kullanan varmı içinde kiraz sapı falan var kullansammı?
tamam hemen kalkıp yapım şimdi otururken içerim demi çıksın ben burda yaprak olarak buluyorum yeşil çayı çok şükür çaykurun küçük teneke kutularda yaprak alıyorum sallama değil(küçük bi yer çünkü burası)Bak bugün güzel işte..
Dur şimdilik yeşilça iç..
Kilo vermen durunca bakarız..
Teşekkür ederim. Şu kurabiyeler bitsede kurtulsam. Bugun her kapıyı çalana kurabiye ikram ettim. Varlıkları benim için tehlike :))Bak bugün güzel işte..
tadı kötü ise yumurtalara yazık kaç para peki pahalımı? benimki eti lifalif 4,50 tl 500 gr ucuz
O sallamadan daha iyi canım.ben
tamam hemen kalkıp yapım şimdi otururken içerim demi çıksın ben burda yaprak olarak buluyorum yeşil çayı çok şükür çaykurun küçük teneke kutularda yaprak alıyorum sallama değil(küçük bi yer çünkü burası)
Yeddirde kurtul..Teşekkür ederim. Şu kurabiyeler bitsede kurtulsam. Bugun her kapıyı çalana kurabiye ikram ettim. Varlıkları benim için tehlike :))
Kociş gelsin hepsini yedireyim.
Bak bugün güzel işte..
Dur şimdilik yeşilça iç..
Kilo vermen durunca bakarız..
geri gel amaBen kaçtım bebişler hadi bay bay..
neden o kadar kurabiyen var ?Teşekkür ederim. Şu kurabiyeler bitsede kurtulsam. Bugun her kapıyı çalana kurabiye ikram ettim. Varlıkları benim için tehlike :))
Kociş gelsin hepsini yedireyim.
farklı olduğunu anladım bilmiyorum alıpta yemedimlifalif dediğin yulaf ezmesi onun bahsettiği yulaf kepeği......... ikisi farklı şeyler....
Sabah erkenden buradayım canım.geri gel ama
Hee ondan pissslifalif dediğin yulaf ezmesi onun bahsettiği yulaf kepeği......... ikisi farklı şeyler....
güle güle bol bol dinlen :)Sabah erkenden buradayım canım.
İyi akşamlar Muskacımm.Ben kaçtım bebişler hadi bay bay..
ay hiç güleceğim yoktuHee ondan pisss
Benimkiyulafın dış kısmı ( çöpü yaniii)
Biz iki kişi olunca butun tarifler çok geliyor.neden o kadar kurabiyen var ?
O zamana kadar bile özlüyoruz seniiiSabah erkenden buradayım canım.
muskacım benimde rakibim olacak mı ?güle güle bol bol dinlen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?