- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.161
ben yapmıyorum bu aralar kek kurabiye dayanamayıp yerim diye:)Biz iki kişi olunca butun tarifler çok geliyor.
Ama bitti sayılırr
Canım dönücem yakında inşallah
istanbul'un neresinden ? bende istanbul'da büyüdüm o bakımdan.. 5 sene oldu memlekete geri döneli ..aslında ben istanbulda büyüdüm eşim sağlıkçıydı istanbulda tanıştık eşim balıkesirli evlenince buraya geldik sonra kızım oldu sonrada oğlum derken alıştım buraya... ailem istanbulda yaşıyor
daha 5 kilo verdim totom kalktı dimiiHavalara bakk
güngörende oturdum annemler hala orda sen neresindensin? bakırköy kız meslek lisesinde okudum eşimde bakırköy il sağlık merkezinde çalışıyordu tanıştık buralara geldik nasip işteistanbul'un neresinden ? bende istanbul'da büyüdüm o bakımdan.. 5 sene oldu memlekete geri döneli ..
muska77 tatlım nasıl oldun valla baya aklım kaldı derler ya inan bugün aklım sende kaldı ara ara girip okumaya çalıştım ama şimdi okudum hepsini.. Allah birdaha göstermesin canım..
güngörende oturdum annemler hala orda sen neresindensin? bakırköy kız meslek lisesinde okudum eşimde bakırköy il sağlık merkezinde çalışıyordu tanıştık buralara geldik nasip işte
bende bir rakip istiyorumdaha 5 kilo verdim totom kalktı dimiibide 30 kilo verince hiç çekilmem
muskacım benimde rakibim olacak mı ?
Bende az biraz dayanıyorum. Yani 2 günden fazla kalırsa bende yemeye başlıyorum. Yoksa yemiyom.ben yapmıyorum bu aralar kek kurabiye dayanamayıp yerim diye:)
şşş yalnız sana bir haberim varyalnız ayıp oluyo o benim idolüm bekleme yapmayalım lütfen....
Neler yapıyorsun ya özlettin kendini??Canım dönücem yakında inşallah
Yok kızzdaha 5 kilo verdim totom kalktı dimiibide 30 kilo verince hiç çekilmem
eennneemmmm yalnız akraba çıkmaktan tırsıyorum seninle kızım hayatlarımız teğet geçmiş hepgüngörende oturdum annemler hala orda sen neresindensin? bakırköy kız meslek lisesinde okudum eşimde bakırköy il sağlık merkezinde çalışıyordu tanıştık buralara geldik nasip işte
Ayy benimde korkulu rüyamm..eennneemmmm yalnız akraba çıkmaktan tırsıyorum seninle kızım hayatlarımız teğet geçmiş hep
bende bahçelievlerde yaşıyodum yaşam hastanesinin yanında..
senin rakibin varmı?nilsub ayrıca ortaokul ve ilkokula eski taş okulda gittim bakırköyde.. lise 1 i fatih kız lisesinde okudum orda ayrılmışız
peki rakipleri kim belirliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?