Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar..
Dün menümü yazdıktan sonra fenalaştım..
oğlum babasını aramış acile kaldırdılar 2-3 saat oldu eve geleli
Bütün gece oradaydım.. Nasıl olacak bilmiyorum..
Vücudumun bu kadar kilo verdikten sonra sağlıklı kalıp kalmadığına baktılar şu ana kadar çıkan tahlillerde bi sorun çıkmadı ama asıl yarın çıkacak olan tahlillere göre davranacaklar..
Dr dan hem fırça yedim hem tebrik aldım Adamda şaşırdı benimle ne yapacağını :))
Neyse haberdar edeceğim sizide tabi..
Şimdi geçmişe bi bakayım..
bitanem lutfen cok dikkat et kendine :( tahlil sonuclarını mutlaka bildir cok meraklandım :(
kollontai kollontai kız bugün hiç yoktun iyimisin?
Bide ben bugün menü yazmıcam spor yok yemek hep birer lokma atıştırma idare et beni bugün tatlım.
tatlım sen dusunme menuleri falan seni her turlu idare ederiz ye ic iyiles lutfen !!!

kızlar iki gundur hastane isleriyle ugrasıyorum yarın esimin ananesi kucuk bi operasyon gecirecek onun yanında olucam tum gun hastanede olucam bosluk oldukca yazarım, ben de yarın son bi ultrason cektircem, dr kesin ameliyat dedi, ultrasonda bi sıkıntı cıkmazsa ameliyatı netlestiricez, bu arada hhala regl olamadım kafayı yiyecem resmen, 58.9 sabitim ayrıca muhtemelen yarında pek bisey yiyemem, cuma 100 gr da olsa eksi cıkarım sanırım :)

Son düzenleme:
kızlar iki gundur hastane isleriyle ugrasıyorum yarın esimin ananesi kucuk bi operasyon gecirecek onun yanında olucam tum gun hastanedeyken bosluk oldukca yazarım, ben de yarın son bi ultrason cektircem, dr kesin ameliyat dedi, ultrasonda bi sıkıntı cıkmazsa ameliyatı netlestiricez, bu arada hhala regl olamadım kafayı yiyecem resmen, 58.9 sabitim ayrıca muhtemelen yarında pek bisey yiyemem, cuma 100 gr da olsa eksi cıkarım sanırım :)
CAnım senin safra kesesi miydi???

muskacım benimde rakibim olacak mı ?
Olur tatlım
Sevgili rakibem kollontai kollontai hemen belirler...

Canım dönücem yakında inşallah:KK51:
Ana cennetlik olduk ya la!
Özledik kız vefasız gel gayrı..:KK19:

istanbul'un neresinden ? bende istanbul'da büyüdüm o bakımdan.. 5 sene oldu memlekete geri döneli ..

muska77 muska77 tatlım nasıl oldun valla baya aklım kaldı derler ya inan bugün aklım sende kaldı ara ara girip okumaya çalıştım ama şimdi okudum hepsini.. Allah birdaha göstermesin canım..
Sağol canım amin..
şşş yalnız sana bir haberim var muska77 muska77 benimde idolüm :KK70: :p
:KK70::KK70::KK70:
Yediniz muska77 muska77 mi yedinizzz???
O takımımızın ideolü
Sabah sabah havalara girdim yaw :cool:

ayy menümü yazıyım bugün iki kat ev temizledim cam, kapı, duvar ,yer , Allah ne verdiyse ondan sporum yok malesef :KK43:
sabah
2 yumurta
1/2 kk ev yapımı peynir
şekersiz çay

öğlen
2 kaşık bamya
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba
arada 2 ceviz
akşam temepeleme 1 kase çorba

3 litre su içtim ..
O yorgunluk ve acıkmayla ekmek yemediğin için alkışlıyorum :KK9::KK9:
bilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir program
Ben inanmıyorum
Kendini bile kandırıyor bence..

menüm
sabah 5,30 2 bardak ılık su 3 tane kayısı
kahvaltı bir kırılmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3 yeşil 1 siyah zeytin
ara yarım elma
öğlen haşlanmış tavuk göğsü (3 parmak kadar) 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf ezmesi
akşam 1 dilim tam buğ. ek. 1 tabak etli nohut yoğurt
30 dakika yürüyüş
2 litre su
şimdide yeşil çay
Gayet güzel ama tavuktan korkma pilav yiyeceğine doyasıya tavuk ye. Tavuk kilo verdirir.
yarın bende çorba günü yapım bari beyaz lahanam var nasıl yaptın mı hiç
Hayır sen diyetine devam et çok erken daha metabolizmanı bozarsın sonra..
sarma yaparsam yerim amaa... ( :KK57: sarma sarınca temsili ben )
Sarma yap ama bulgurla az yağlı yap.
2-3 tane yersin birşey olmaz.

Back
X