Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar tel den giriyorum muskacım nasıl oldun gittimi sersemliğin bu sabah kızımı doktora goturdum uşutmuş çok oksuruyo musait olunca gelirim hadi herkese kolay gelsin diyetlerde Allah sabır versin dayanalım yemeyelim:)

geçmiş olsuun........

gelmeyen 66 geldi valla çok şükür... tam 23 gün olmuş 67 lerde.... bu gün de çorba günü yapacaktım ama sabhatan patatesli yumurta yedim yeaaa.... bozuldu azcık yani... öğlen ve akşam çorba yicem....
65e tez düş inşallah betüşüm. Ayy ne guzel verdin maşallah sana.

65e tez düş inşallah betüşüm. Ayy ne guzel verdin maşallah sana.

valla Allah sizden razı olsun arkadaşlar ben çoktan bırakmıştım şimdiye.... kız iyi ki çağardın beni buraya :KK37::KK37::KK37: ... ben valla inanamıyorum hala 60 larda olduğuma... şimdilerde insanlarda söylemeye başladı ya çok çok çoook mutlu oluyorum... hep kırıcı konuşmalar olurdu insanlardan kaçmaya başlamıştım artık.... ve asla zayıflayamıcam ben artık buyum diyordum.... çok şükür....

Kaç kilosun tatlim.?
Aslında gecen cuma hastalıktan bitap düstügüm icin 61.4'u görmüstüm ama bu sabah 62 geldim :KK42: Kendimi toparlayınca hastalık sonrası pek dikkat etmedim, bir de memlekette annemin yanındaydım, diyet yalan oldu. Pazartesiden beri yeniden düzgün beslenmeye başladım aslında ama spora başlayamadım bu sefer de... Motivasyonum yok o konuda.
Hedefim 58 olmak, cok fazla kalmadı aslında ama 60'lı sayıları görmek istemiyorum artık:KK12:

valla Allah sizden razı olsun arkadaşlar ben çoktan bırakmıştım şimdiye.... kız iyi ki çağardın beni buraya :KK37::KK37::KK37: ... ben valla inanamıyorum hala 60 larda olduğuma... şimdilerde insanlarda söylemeye başladı ya çok çok çoook mutlu oluyorum... hep kırıcı konuşmalar olurdu insanlardan kaçmaya başlamıştım artık.... ve asla zayıflayamıcam ben artık buyum diyordum.... çok şükür....
Yaa ne güzel, kilo verdigini görmek inanılmaz mutlu ediyor insanı :KK51:

Aslında gecen cuma hastalıktan bitap düstügüm icin 61.4'u görmüstüm ama bu sabah 62 geldim :KK42: Kendimi toparlayınca hastalık sonrası pek dikkat etmedim, bir de memlekette annemin yanındaydım, diyet yalan oldu. Pazartesiden beri yeniden düzgün beslenmeye başladım aslında ama spora başlayamadım bu sefer de... Motivasyonum yok o konuda.
Hedefim 58 olmak, cok fazla kalmadı aslında ama 60'lı sayıları görmek istemiyorum artık:KK12:

amaaan sen zayıfmışsın.... boyun kaç....

Yaa ne güzel, kilo verdigini görmek inanılmaz mutlu ediyor insanı :KK51:

76 dan geldim yuvarlaktım boyda kısa malum.... en çok ta 78 dim ki bu aç halimdi... demek 80 falan varmıştım tokken .... tokken tartılır mıyım aslaaa :)

çok şükür çoook..............

amaaan sen zayıfmışsın.... boyun kaç....

76 dan geldim yuvarlaktım boyda kısa malum.... en çok ta 78 dim ki bu aç halimdi... demek 80 falan varmıştım tokken .... tokken tartılır mıyım aslaaa :)

çok şükür çoook..............
Yaa ama neden öyle zayıfmıssın deyip ezdin beni :D Boyumu da söylersem söversin bence bana, söylemesem mi ki :oops: Ben ilk başladıgımda 65'tim, buraya katılmadan once kendim dikkat etmeye başlamıştım 66'yı görmüslügüm var. Baktım sürekli kilo alıyorum, bi nebze durdurmak ve kilomu korumak icin katıldım yarısmaya aslında. Faydasını da baya gördüm.
Sen de cok iyi vermissin canım valla, 70'lerden buraya geldiysen cidden cok iyi:KK9: Öyle olunca diyete başladıgın gibi gitmeye başlıyor zaten kilolar, böyle hedefe az kalınca gıdım gıdım gidiyor sanki :/

Canım senin ilk msjlarini okuduğunda sevdim seni.
İyiki geldin birazcık katkım olduysa kilo vermene ne mutlu bana.

bi de hamiş mişsin :)
Yok o kesin. Daha yeni bitti regl.
Azıcık kalmış. Olur merak etme. Saldiysan biraz ufak bi sikmayla vermeye başlarsın tekrar.

Yaa ama neden öyle zayıfmıssın deyip ezdin beni :KK70: Boyumu da söylersem söversin bence bana, söylemesem mi ki :oops: Ben ilk başladıgımda 65'tim, buraya katılmadan once kendim dikkat etmeye başlamıştım 66'yı görmüslügüm var. Baktım sürekli kilo alıyorum, bi nebze durdurmak ve kilomu korumak icin katıldım yarısmaya aslında. Faydasını da baya gördüm.
Sen de cok iyi vermissin canım valla, 70'lerden buraya geldiysen cidden cok iyi:KK9: Öyle olunca diyete başladıgın gibi gitmeye başlıyor zaten kilolar, böyle hedefe az kalınca gıdım gıdım gidiyor sanki :/

laf salatası yapma bakiim söyle boyunu bak iner tarihine öğrenirim... fit insan... kesin boyu da 1,70 tir... kızlar birleşip mi dövelim bana mı bırakırsınız :)))

Canım senin ilk msjlarini okuduğunda sevdim seni.
İyiki geldin birazcık katkım olduysa kilo vermene ne mutlu bana.

Yok o kesin. Daha yeni bitti regl.

Azıcık kalmış. Olur merak etme. Saldiysan biraz ufak bi sikmayla vermeye başlarsın tekrar.

8 kg kadar katkın olmuş tatlım :)) daha ne diyim yaww.....

kızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin

kızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin
Hiii! Allah korumuş biseyin varmı?
Yapabileceğimiz herhangi birşey?

Back
X