Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ömrü hayatımda 4 yıl zayıf oldum .. işin traji komik tarafı eşimle aynı ünv deniz .. ama o beni o zamanlar farketmemiş bile üstelik bütün arkadaşlarımız ortak her sabah yan yana kahvaltı yaptık adamla günaydın dışında selam vermedi.. üstüme çay döktü özür dilemedi.. yüzüme beden dersinde smaç bastı burnumu kanattı ama adam beni hatırlamıyor.. ne zaman kilo aldım yıllar sonra arkadaş gurubuyla bir araya geldik adamın benden hoşlanacağı tuttu.. çok tahlihsizim çokk :KK43: :KK43: :KK43:
Ay çok ilginçmiş.. Kısmet işte.
iyi demişsin ne yapıyoruz o zaman adamlara inat zayıflıyoruz
Kocalarınız zayıfla derse iyiliğiniz için kızlar kızmayın adamlara.
Benimkide deseydi 114lere vurmazdım balina gibi..

Kizlar nasilsiniz yazdiklarinizi okuyorum utancimdan yazamiyorum cunku diyet miyet kalmadi valla yedikve insan hantallasiyo ya diyet yaptigim gunlerde bu saatte acikmayi ozledim
Anne yemekleri baskın geldi ha ycfa yeme kız yarın tartı günü artıyla gelirsen düveriz ;)

Bugunku menüm kollontai kollontai
Kahvaltı:1 kase lahanalı soğan çorbası- 3 dilim armut
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık nar
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam: 2 çorba k. pırasa 10 zeytin( midem bulanıyordu. Menümü yemedim.)
Spor:Leslie 4miilin 30 dksı ( bacağıma kramp girdi tamamlayamadım.)
300ipsiz ip( ceza)
Su: 2 litre 2 bardak 5i biyerde çayı
Gayet iyi..
bitanem lutfen cok dikkat et kendine :KK43: tahlil sonuclarını mutlaka bildir cok meraklandım :KK43:
tatlım sen dusunme menuleri falan seni her turlu idare ederiz ye ic iyiles lutfen !!!
Sağol canım benim :KK15:
Allahtan izindeyim ya!

nilsub nilsub tatlım listeye girene kadar benim rakibemsin, benimle yarıs :KK66: listeye girince tekrar duzenleriz :KK66:
Paylaşamaaaaaamm paylaşamaaam :KK42:
:KK48::KK48:

Ayyh ben gecmisi okuyamaiimdan hicbiseyden haberdar degilim muska77 muska77 cok gecmis olsun dikkat et kendinw sagligin daha onemli diywti falan duaunme artik bence tahlillerin iyi cikar ins
Amin tatlım sağolasın.
kızlar iki gundur hastane isleriyle ugrasıyorum yarın esimin ananesi kucuk bi operasyon gecirecek onun yanında olucam tum gun hastanede olucam bosluk oldukca yazarım, ben de yarın son bi ultrason cektircem, dr kesin ameliyat dedi, ultrasonda bi sıkıntı cıkmazsa ameliyatı netlestiricez, bu arada hhala regl olamadım kafayı yiyecem resmen, 58.9 sabitim ayrıca muhtemelen yarında pek bisey yiyemem, cuma 100 gr da olsa eksi cıkarım sanırım :)
Bende diyorum bu kız nerde diye.
K.validene çok geçmiş olsun canım.
Reglin ilaçlardanda gecikiyor olabilir takma kafana.
Hayırlısıyla şu ameliyatı bi atlatsaydın..

toplam cezalar
kollontai kollontai 450
ebrusonmez ebrusonmez 250
btlbetul btlbetul 200
@d_mndc 150
@cranial 300
nilsub nilsub 150

btlbetul btlbetul tatlım bugun ki menunu yazdın da ben mi gormedim acaba 400 mesaj birden okudum da :KK43: cezan menu yazmadıgın icin cunku menu yazdıysan da ben gormediysen lutfen bana yarın yaz da cezanı iptal edelim :KK66:

ayyy dün akşam yazacaktım ama misafir geldi trambolinimin üzerinde basıldım :)

hiç oturmadım pc başına farketmez zıplarız...

dünkü menüm

sabah : bi kase lahana çorbası + yarım tavuk göğsü

öğlen : bi kase lahana çorbası

akşam : 1 kase lahana çorbası

su : 2lt
1 demlik yeşil çay

spor 5 dk trambolin....

misafirim yer içerken ben limonlu ılıksuyla eşlik ettim kendisine ....

ayyy dün akşam yazacaktım ama misafir geldi trambolinimin üzerinde basıldım :)

hiç oturmadım pc başına farketmez zıplarız...

dünkü menüm

sabah : bi kase lahana çorbası + yarım tavuk göğsü

öğlen : bi kase lahana çorbası

akşam : 1 kase lahana çorbası

su : 2lt
1 demlik yeşil çay

spor 5 dk trambolin....

misafirim yer içerken ben limonlu ılıksuyla eşlik ettim kendisine ....
Eee eksi gordun dimi?

Hanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum. toplight toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) kollontai kollontai ve ebrusonmez ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)

kızlar iki gundur hastane isleriyle ugrasıyorum yarın esimin ananesi kucuk bi operasyon gecirecek onun yanında olucam tum gun hastanede olucam bosluk oldukca yazarım, ben de yarın son bi ultrason cektircem, dr kesin ameliyat dedi, ultrasonda bi sıkıntı cıkmazsa ameliyatı netlestiricez, bu arada hhala regl olamadım kafayı yiyecem resmen, 58.9 sabitim ayrıca muhtemelen yarında pek bisey yiyemem, cuma 100 gr da olsa eksi cıkarım sanırım :)

geçmiş olsuun Allah ikinize de şifa versin.... sen de dön gayrı yaaa....

Hanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum. toplight toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) kollontai kollontai ve ebrusonmez ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
Merhaba.
Kaptan kabul ederse başımızın ustune..

Malesef canim ya ablamin isyerinin dibimde olmus geberesiceler ortaligi karistiriyo Rabbim onlari bildigi gibi yapsin cok korktum ablami aradim sesini duyunca rahatladim hemen cikmis isten icerde kalanlar var dedi Allahim yardimcilari olsun

çok geçmiş olsun valla Ankara da bu olay oluyorsa kimse rahat uyumamalı yani... başkentte yaa akıl alır gibi değil....

Günaydın kızlar tel den giriyorum muskacım nasıl oldun gittimi sersemliğin bu sabah kızımı doktora goturdum uşutmuş çok oksuruyo musait olunca gelirim hadi herkese kolay gelsin diyetlerde Allah sabır versin dayanalım yemeyelim:)
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir umarım.
Ben iyiyim. Birşey keşfettim yemek yiyince kötü hissediyorum .

Back
X