Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sohbete katılamıyorum bugün ozur çok yoğunum akşam ustu gelicem hepinizi öpüyorum .... Diyete devam tamam muskacım senin dediğin gibi yapıcam çorba gununu sonraya bırakalım sen yonlendirirsin beni çok şukur hiç kaçamağım olmadı sabahtan beri canım çikolata çekti ama derin derin nefes alıp rakibelerim çok güçlü dayan dedim geçti...:)

Canım kaptanımız kabul ederse seve seve kabul ederiz hoş geldin :KK66:
Kabul etti beniii, hosbulduum :KK73:

kaptan kabul etmis canım hosgeldin, ben de burda kaptan yardımcısıyım, gunluk menu ve sporları kontrol ediyorum :KK66: eksik yapana ceza yazıyorum :KK66:
Hosbulduk canım. Tam aradıgım sey bak iste, ceza olunca korkar yaparım :KK48: Günlerdir spor adına hicbir sey yapamadım cunku :(

Bi cezadan ben mi korkmuyorum o_Oo_O
Sorun var herhalde resmen ceza ani kolluyorum bu arada sabahtan beri 100 er seklinde olmak üzere 5 dk aralarla 600 ip atladim..simdi dışarı cikicam geçen de vefat eden akrabamizin eşini Dr a götürdüler evi toparlayıp bi yasin okuyalım dedik teyzemlerle .. Ondan aksam buradayım . kaçamaksız günler dilerim kızlar :KK66:

yaa yaaaa hep öyle olur zaten :))) dün arkadaş dedi ki 20 kg daha vermen lazım moral felam kalmadı :))
Arkadaşın biliyorum ama halt etmiş o.. Gelir yolarım onu .. Öyle laf denir mi yaa ne ayıp.. kıskançlık başka birşey değil onun ki :KK12:

Arkadaşın biliyorum ama halt etmiş o.. Gelir yolarım onu .. Öyle laf denir mi yaa ne ayıp.. kıskançlık başka birşey değil onun ki :KK12:

20 kg versem 46 olurum :))) 47 olduğum günlerde herkez öleceğimi düşünmeye başlamıştı :))şu ellilere bir düşeyimde sorcam ben onlara :)

Back
X