- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.461
Patlama olduğunda orada değildin demi?yok allahtan ama sinirlerim çok bozuk az önce olay yeri inceleme geldi kafamı toparlayamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlama olduğunda orada değildin demi?yok allahtan ama sinirlerim çok bozuk az önce olay yeri inceleme geldi kafamı toparlayamıyorum
Patlama olduğunda orada değildin demi?
yok canım bizim mesai çıkışı 5,30 patlama 6,30 da olmuşPatlama olduğunda orada değildin demi?
Sen hallet betüşümmm.laf salatası yapma bakiim söyle boyunu bak iner tarihine öğrenirim... fit insan... kesin boyu da 1,70 tir... kızlar birleşip mi dövelim bana mı bırakırsınız :)))
Geçmiş olsun kaptanım. Allah yardımcımız olsunn. Allah belalarını versinn.kızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin
Ayyy allah korumuş valla..yok canım bizim mesai çıkışı 5,30 patlama 6,30 da olmuş
Kaptanım bayağı şiddetliymiş o zamnEki Görüntüle 1776538 işyerimizin durumu
Çünkü öylesinn cadıııbanada çatlak diyolar :)
Ayyy allah korumuş valla..
Kaptanım korku ve telaş vardır şmd sende.
Valla bak yapabileceğim bişey varmı senin için?
yok allahtan ama moral denen bişey yokKaptanım bayağı şiddetliymiş o zamn
Bişeyiniz var mı?
Beğeni Kraliçesi 1. Seviye
Gönderdiğiniz mesajlar en az 10.000 Beğeni Aldı. Söylenecek kelime kalmadı....
mesajı geldi bana :))))) gevezesin demenin kibarcası sanırım :)))))))
Olmaz tabi..yok allahtan ama moral denen bişey yok
yok canım bizim mesai çıkışı 5,30 patlama 6,30 da olmuş
Ben simdi yazıyorum madem 8. takım topigine buraya gecmek istedigimi. Oradaki kisileri de cok seviyordum ama maalesef saglık sorunları sebebiyle aktif olan kimse kalmadıhoşgeldin morördek aramıza senin fazla kilon yokmuş gerçi o boya maşallah moni kaptanım da uygun derse aramızdasın
Cok gecmis olsun canım, baya etkilemis sizin orayıEki Görüntüle 1776538 işyerimizin durumu
Olmaz tabi..
Bu ne ya ne hale geldik..
Evet yaa onuda sınırlamışlar ama giriyor çok şükürr.Allahtan hattınla girebiliyorsun kız oda olmasa napcan?
Tamamdırr süpersinnnÖğlen 2-3 tane tadımlık ye ekmek yeme yanında çorba iç..
Hee yarın cumamıydı???nolcak canım yarın cuma ye gitsin yarıştayız yadün hava yapıyodum yarın alırım plakanı :)
Teşekkür ederim kaptanım yarın kahvaltıda yapacağımm...kepeği sütle ıslat 15-20 dk içine yumurta kır krep gibi yap ye ben yapıyorum güzel tadı