- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.901
kahve değil ama limonlu tarçınlı yeşil çay içiyorum tabi bide bol suAkşamki bulgur harici güzel canım akşam bulgur yassah!!!
Harika betüşüm.
Etme tabi öyyk dedirtsede lahana candır..
10 kilo ver bak bakalım belinde sorun kalacakmı?
Afeti devran olcan aşkıııım
Yatana kadar şekersiz içecekler içebilirsin iyi gelir açlığını bastırır
tamam biraz öyle devam edeyimAlıntıladım ama ebru anlatmış..
Harika ama su ve spor??????
Akşam yemeği yerine yiyebilirsin tatlım.
Salata ve yoğurtta bi seçenek ondan sıkılınca.
günaydın nasılsın?Günaydın hanımlaaar!
Gecen haftaki kiloma göre artı gördügüm icin canım sıkkın. 700 gr almısımgünaydın nasılsın?
dikat edelim vermek çok zor çünkü malesef ama olsun sen bize göre daha iyisin dikkat edersin sorun olmaz hemen moral bozmak yok :)Gecen haftaki kiloma göre artı gördügüm icin canım sıkkın. 700 gr almısım
İyiki sessiz ha!
Vay vay vay harika!kollontai @ycfa morordek
Kahvaltı: 2 çatal sebzeli omlet Peynir salatalık
Öğle: 1.5 kase soğan çorbası azcık peynir
Akşam 2 yeşil zeytin2 dilim greyfurt
Spor: 1750ip atlama ( 300 ü cezaya saysan olur mu???)
3 miil leslie
10 dk zumba
25 dk yürüyüş
Akşam yemeğideyiyemedim komşum geldi oturduk. Gittiğinde de geç olmuştu.
Su: 2 litre 1 litre 5i biyerde
Bittin senMerhaba Canlar,
Hepinize teşekkür ederim, çok iyisiniz. Bu pazar benim doğum günüm ve kendime milat yapmaya karar verdim. Umarım başarılı olurum :) Şimdi doğum günü çocuğu olarak ceza ve fırça indirimi alacağımı düşünerek gerekli açıklamamı yapıyım 78,9 kilo çıktım bu sabahYarın sabah yine tartılır yazarım.
Yaw kardeşim bir insan nasıl bu kadar çabuk kilo alıp da verirken bu kadar zorlanır. Vallahi öküz falan takmadım çatalıma yani, işte şimdi ne desem boş, şimdiden ne deseniz haklısınız, özür dilerim(((
En çok da senden korkuyorumkollontai , yavaş gel tamam mı
Mutlu hafta sonları
Tebrikler fıstık
Geçmiş olsun canım çabuk gel ama. Çabucak iyileş.Herkese günaydın
Ne zamandır yazamadım çünkü çok hastayım. Geçmeyen grip, basagrisi var üzün zamandır. İnşallah atlatırım biram öncede aranıza dönerim. Siz kendinize dikkatli edin
Gecen haftaki kilomu yanlıs hatırlamısım 500 gr.mıs. Bi nebze daha rahatladımdikat edelim vermek çok zor çünkü malesef ama olsun sen bize göre daha iyisin dikkat edersin sorun olmaz hemen moral bozmak yok :)
düşün yani bu kadar kalabalıkta bile yokluğunu farkettimİyiki sessiz ha!
1 saattir geçmiş okuyorum gözlerim pörtledi...
Vay vay vay harika!
Bittin sen
Bir an önce toparlan katılımı çoğalt yoksakollontai yi mumla aratırım sana
Tebrikler fıstık
Geçmiş olsun canım çabuk gel ama. Çabucak iyileş.
burası çok aktif çok şukur motivasyon tavanda :)Gecen haftaki kilomu yanlıs hatırlamısım 500 gr.mıs. Bi nebze daha rahatladım
Ama haklısın moral bozmamak lazım. Hep veriyodum simdiye kadar, ilk artımı görünce ister istemez keyfim kactı. Bundan sonra daha dikkatli olacagım
Günaydın canım öyle çok yazmışsınızkigünaydın akşam yoktun gözlerim yollarda kaldı :)
Oda olur...kahve değil ama limonlu tarçınlı yeşil çay içiyorum tabi bide bol su
Günaydııın.Günaydın hanımlaaar!
Duruyorum söyle.....muska77 cığım sıkı duurrrrr...........
Tebrikler bacım bravogeçen hafta sonu 82 kg olan kilom bu sabah itibari ile tartıda 80,5 kg olarak tarihe geçmiştir...
Neyseki bu hafta bizimlistede değilsinGecen haftaki kiloma göre artı gördügüm icin canım sıkkın. 700 gr almısım
Eski kilo-yeni kilokilo yüzdesini nasıl hesaplıyoruz ?
Böyle devam edersen kesin görürsün tatlış.allahım haftayada 79 çıksa tartı ne güzel olur 70 lere indim diye göbek atardım
ağzın bal yesin inşallah olurum rakiplerim çok güçlü :)Böyle devam edersen kesin görürsün tatlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?