- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.861
Teşekkür ederim canim :))Güzel bi menü olmuşşş..
Kptanım bizim burada neti kesiyorlar. Telefonun internetinden giriyorum. Ama belli olmuyor bazen onuda sınırlıyorlar. Eğer ben giremezsen bu sebeptendir. Haber vermek istedimm.kızlar iyi akşamlar takımda yeni arkadaslar coğunlukta yarın lütfen kilolarınızı 12 ye kadar bildirin gecmişi ancak okudum çıtıpıtı arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş
bu arada cuma bildirimi önemli kızlar o yüzden yarın 12 ye kadar özellikle yeniler bildirim yapsın ki takım ruhuna ulaşsın iyice aklınıza takılan bişey olursa şimdilik kaptanınız olarak beni etiketleyerek veya özel mesajla haberdar edip sorabilirsiniz
ycfa canım sen evinde olmadığın için seni bildirim yapmadı olarak yazalım haftaya evine gidince kilonu listeye ekleriz yarın güzel bir gün diliyorum
Peki olurr. Zaten çok iyi gaza getirdi benii...Bugun baya spor yaptımm.ebrusonmez canım sende bu hafta hem ycfa hem de morordek ile rakibe ol, haftaya tekrar duzenliycem listeler yenilenince
İyi geceler nilsucumm.herkese teşekkür hanımlar ilginize saat geç oldu benim için erken kalkıyorum sabahları iyi geceler hepinize ...
İnşallah caım hep birlikte yaza fit giricezzTeşekkür ederim canim :))
yaaaza çok az kaldi bu sefer pisman olmamak icin sonuna kadar devam :))
Naptın kaptan yardımcııım beni yaban ellere attınebrusonmez canım sende bu hafta hem ycfa hem de morordek ile rakibe ol, haftaya tekrar duzenliycem listeler yenilenince
İyi geceler canım, yarın görüsürüz :)herkese teşekkür hanımlar ilginize saat geç oldu benim için erken kalkıyorum sabahları iyi geceler hepinize ...
Hadi yine iyisin, buldun benim gibi kolay rakibiPeki olurr. Zaten çok iyi gaza getirdi benii...Bugun baya spor yaptımm.
Yok kız sen bakma bugun enerji patlaması yaşadım. Normalde böyle değillNaptın kaptan yardımcııım beni yaban ellere attınCanımı cıkarır bu ebrusonmez benim
Yok ben yerimi buldum daha da gitmem mezun olana kadarYok kız sen bakma bugun enerji patlaması yaşadım. Normalde böyle değill
İlk günden korkuttuk kızıBişey değil geldiği gibi kaçacakk.
bir ata sözü derki korkutma çekirgeyiYok kız sen bakma bugun enerji patlaması yaşadım. Normalde böyle değill
İlk günden korkuttuk kızıBişey değil geldiği gibi kaçacakk.
sende yarın bildirim yapıcan yavru kuşum :)))birde yarın sabah için hepimize başarılar:)
iyi geceler tatlımherkese teşekkür hanımlar ilginize saat geç oldu benim için erken kalkıyorum sabahları iyi geceler hepinize ...
Sendekolay rakip olma şekerimmm..Naptın kaptan yardımcııım beni yaban ellere attınCanımı cıkarır bu ebrusonmez benim
İyi geceler canım, yarın görüsürüz :)
Hadi yine iyisin, buldun benim gibi kolay rakibi
İlk gunumde acemiligime geldiniz, görürsünüz sizSendekolay rakip olma şekerimmm..
Ooo sende dişliymişsinn..İlk gunumde acemiligime geldiniz, görürsünüz siz
Biraz da ben göz korkutayım dedimOoo sende dişliymişsinn..
İyi yaptın kızzz...Biraz da ben göz korkutayım dedim
İnşallah canımmm...kızlar ben yatayım yarın hepimiz bol bol eksi görürüzz inşallahhhhhhh
cezanı yapmıs saydım canımKimsecikler kalmadı bende ufaktan kaçayımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?