- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.041
mücadele savaş pes etmemek güç kuvvet devam etmek bırakmamakO ne demek?
Küçük oglumda ikizler..
Hımm anladı ben..mücadele savaş pes etmemek güç kuvvet devam etmek bırakmamak
gidemedimde benimde kızım aslan oğlum yay babasının ve benim tam tersleri ...:)mücadele savaş pes etmemek güç kuvvet devam etmek bırakmamak
O ne demek?
Küçük oglumda ikizler..
öptüm hadi byygidemedimde benimde kızım aslan oğlum yay babasının ve benim tam tersleri ...:)
enem sizde hiç inatlaşma olmuyoduröyle eşimde balık biz tam mülaim aileyiz
gidemedimde benimde kızım aslan oğlum yay babasının ve benim tam tersleri ...:)
yok o nerse ben yaparım ben ne dersem o 2 kere yaparenem sizde hiç inatlaşma olmuyodurbizim evde günü gününe uymayan ben varım mesela . adamcağız tamam diyo olayı kapıyo
çocuklar sizi mum ederler kız biri aslan lider özelliği var diğeri yay vay anam vayyyenem sizde hiç inatlaşma olmuyodurbizim evde günü gününe uymayan ben varım mesela . adamcağız tamam diyo olayı kapıyo
Hah işte bu benim küçük sıpam.savaşşş :)))
ikizler esenekli :)) canı isterse iyi geçinir istemezse terelelli :)))
aynen öyle kızım 7 yaşında ama dediğim dedik çaldığım düdük oğlumda öyle yandık adamla biz:)aslan ııyy cins bi burç... onun dediği olmazsa pisleşir :)) yay candır ama gerginiz işşte azcık :))
Bide bizi düşünenem sizde hiç inatlaşma olmuyodurbizim evde günü gününe uymayan ben varım mesela . adamcağız tamam diyo olayı kapıyo
allah sabır versinO ne demek?
Küçük oglumda ikizler..
çocuklar sizi mum ederler kız biri aslan lider özelliği var diğeri yay vay anam vayyy
yaylar gergin oluyor bildiğim kadarıyla eee o zaman en iyi çift biziz desene kocamlaBide bizi düşün
Ben akrep adam yay.
akrebin havası vardır bakışıyla bile istediğini yaptırır .. alttan ince dokundurmaları meşhurdur ..akıllıdır zekidir ve biz yaylara göre ileriyi daha iyi görürü ve adımlarını ona göre hesaplarBide bizi düşün
Ben akrep adam yay.
yok kızz ne fenalığımı gördünhahahaaa bu iyiydi ve acayip doğru ama yengeç de fenadır olan balığa olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?