- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.081
Ayyy lahana çorbasından ben bir kere kustum çok fena içemem ben onuçorba detoksu yap 3 gün ceza sana... bak benim durmuş kilom bile harekete geçti... sen şimdi taze aldın ya bu kiilocukları hemen atarsın bence..... lahana çorbası yap.... birde @muska77 nin dediği gibi akşamdan hurmaları koy suya sabah suyunu iç hurmasını ye....
kız @muska77 bende yaptım o hurma şeyisini şimdi teyzemlere de söylicem harika işe yarıyor.....
Ortalamamız harika değil mi???***5.TAKIM 453.ETAP***
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit
ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit
5. Takım Ortalaması: %0,00
ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye
deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye baslangıc tarihi 15 subat baslangıc kilosu 82 hedef kilo 58
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su 63 hedef kg su 58
CitiPiti17 yeni üye baslangıc tarihi 18 subat baslangıc kilosu 88 hedef kilo 75
Canım senin miden için zararlı değil mi??kızlar ben bu hafta saat 11.00-16.00 arası IF yapmaya karar verdim
Eskiye bakamadim ama baya kaynattiginiz kesinBende koçum koç nasıl oluyorr betüşş..
Bende koçum koç nasıl oluyorr betüşş..
Az kalmış şekerim.Artık hiç aksatmadan devam etmen gerekSelam
@kollontai fıstıkım ayrıldığım kilom 74,6 bu sabah 78,9 regl oldum ama yine de en az 3-4 kilo almışım.
btlbetul
@muska77
ebrusonmez
evet kızlar mayısta düğünü olacak birine göre sıkı bir dayağı hak ettiğim kesin. Şişko gelin olmak istemiyorum yardım ediiiinnnnn
Eskiye bakamadim ama baya kaynattiginiz kesinbtlbetul bende aslanim kiz:) cok seviyorum burcumu
Bende kvye söyleyeyimm. Arada form çayıda alıyorumm. İşe yarasın bariiçorba detoksu yap 3 gün ceza sana... bak benim durmuş kilom bile harekete geçti... sen şimdi taze aldın ya bu kiilocukları hemen atarsın bence..... lahana çorbası yap.... birde @muska77 nin dediği gibi akşamdan hurmaları koy suya sabah suyunu iç hurmasını ye....
kız @muska77 bende yaptım o hurma şeyisini şimdi teyzemlere de söylicem harika işe yarıyor.....
Ayyy lahana çorbasından ben bir kere kustum çok fena içemem ben onuama hurmayı yaparım.
Kızlar akşama yatılı misafirim var. İlk defa gelicekler evimize, eşimin çocukluk arkadaşı ve eşi :) ben de nişanda bir kez görmüştüm. Görücüye çıkıcam yani anlayacağınız. Mutfak beni bekler, öpüyorum. Uğrarım arada
Hımmmkoç tanıdığım yok hayatıma hiç koç girmemiş :)) onu analiz edemiciğim :))
kovaları da sevmem :)
Ortalamamız harika değil mi???
Aynen öyle bugunlük sizide alsaydık ortalamaya hiç fena olmazdı...asıl takımda olanlar yan gelip yatmış :))) takım dışı olanlar yardırmış :))
Aynen öyle bugunlük sizide alsaydık ortalamaya hiç fena olmazdı...
***5.TAKIM 453.ETAP***
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit
ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit
5. Takım Ortalaması: %0,00
ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye
deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su .... hedef kg su ....
CitiPiti17 yeni üye
kızlar @ilkay80 arkadaşımızı diskalifiye olarak yazdım nedenine gelince de kantin acacağız bana biraz müsade dedi ama 8 şubatta başka bir diyet günlüğüne yazmış salı sabah 6,30 da da kk ya girmiş ama bize hiç mesajı yok 2 haftadır hiç bir şekilde bildirim yapmadı o yüzden
bu hafta %0,30 un altında olduğumuz için 2. nota yani sarı kartı aldık o yüzden önümüzdeki hafta mutlaka derece yapmalıyız
pazartesi 15.02.2016 başlangıç kilom 82 hedefim 55 ama şuan için ilk hedefim 75 :) (75-65-55 diye giderim umarım)
kızlar listeyi düzenliyecektim ama kollontaim halletmiş saolsuncanım takıma 08.2.2016 dakatıldım. 90,6 ile hedef 70
evet canım bugün allaha çok şükür iyiyimBen yayları pek severim zaten.
İnşallah kaptanım.
Diskalifiye etmeni doğru buluyorum.
Sen daha iyisindir umarım?
canım 2 sarı kart alınca 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlıyorsun o da direk kaptana cezacanım ben izne ayrıldıgın kiloyu hatırlamıyorum, sen onu da bi yaz da ona gore konusayım
kaptanım takım kalabalıkta listede kimse yoksarı kart alınca ne oluyodu bide ben onu unuttum
Bu da işin cilvesi işteekurallar çok mantıklı koyulmuş ama.... yeni gelenler 2 hafta alınmıyo listeye.... o iki haftada zaten en çok kilo veriliyor.... tam ödemler atılmışken buyur yarışa diyolar... bu sefer gidiyo 300 gr 500 gr bi dumur olunuyo :)))
Bu hafta derecedeyiz kaptanımkızlar listeyi düzenliyecektim ama kollontaim halletmiş saolsun
evet canım bugün allaha çok şükür iyiyim
canım 2 sarı kart alınca 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlıyorsun o da direk kaptana ceza
Bu hafta derecedeyiz kaptanım
Sen üzülme biz yaparızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?