Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy lahana çorbasından ben bir kere kustum çok fena içemem ben onu ama hurmayı yaparım.

Ortalamamız harika değil mi???

Az kalmış şekerim.Artık hiç aksatmadan devam etmen gerek
Çokda almışsın hemen toparlanmaya çalışş

Bende kvye söyleyeyimm. Arada form çayıda alıyorumm. İşe yarasın barii

Ayyy lahana çorbasından ben bir kere kustum çok fena içemem ben onu ama hurmayı yaparım.

ee sen de her şeye bahane....

hadi sana kolay gelsin relax.... kendi sahandasın :)

Aynen öyle bugunlük sizide alsaydık ortalamaya hiç fena olmazdı...

kurallar çok mantıklı koyulmuş ama.... yeni gelenler 2 hafta alınmıyo listeye.... o iki haftada zaten en çok kilo veriliyor.... tam ödemler atılmışken buyur yarışa diyolar... bu sefer gidiyo 300 gr 500 gr bi dumur olunuyo :)))

pazartesi 15.02.2016 başlangıç kilom 82 hedefim 55 ama şuan için ilk hedefim 75 :) (75-65-55 diye giderim umarım)

canım takıma 08.2.2016 dakatıldım. 90,6 ile hedef 70
kızlar listeyi düzenliyecektim ama kollontaim halletmiş saolsun
Ben yayları pek severim zaten.

İnşallah kaptanım.
Diskalifiye etmeni doğru buluyorum.
Sen daha iyisindir umarım?
evet canım bugün allaha çok şükür iyiyim
canım ben izne ayrıldıgın kiloyu hatırlamıyorum, sen onu da bi yaz da ona gore konusayım

kaptanım takım kalabalıkta listede kimse yok sarı kart alınca ne oluyodu bide ben onu unuttum
canım 2 sarı kart alınca 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlıyorsun o da direk kaptana ceza

kızlar listeyi düzenliyecektim ama kollontaim halletmiş saolsun

evet canım bugün allaha çok şükür iyiyim

canım 2 sarı kart alınca 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlıyorsun o da direk kaptana ceza
Bu hafta derecedeyiz kaptanım
Sen üzülme biz yaparızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…