- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.061
Bazen benim adam bakışlar oldurebilseydi ben coktaaan diye başlar..akrebin havası vardır bakışıyla bile istediğini yaptırır .. alttan ince dokundurmaları meşhurdur ..akıllıdır zekidir ve biz yaylara göre ileriyi daha iyi görürü ve adımlarını ona göre hesaplar
Hadi bakalım kolay gelsin.ay kendimi astrolog beyaz saçlı bi kadın varya öle hissettim valla gözlüklü hani
neyse bende çıkıyım öğleden sonra görüşürüz azıcık evi toplıyım annemde bir sade kahve içiyim :)
***5.TAKIM 453.ETAP***
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit
ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit
5. Takım Ortalaması: %0,00
ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye
deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye baslangıc tarihi 15 subat baslangıc kilosu 82 hedef kilo 58
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su 63 hedef kg su 58
CitiPiti17 yeni üye baslangıc tarihi 18 subat baslangıc kilosu 88 hedef kilo 75
listeye girsen ne olur haiiiin keçibağımsız üye ne yaaa :)) özgür üye :))) özgür tavuk yok yok özgür keçi :))
listeye girsen ne olur haiiiin keçi
kızlar ben bu hafta saat 11.00-16.00 arası IF yapmaya karar verdim
ben de 3 haftadır sabitim kafaları yicem valla3 haftadır sabitken listede olsaydım kafamı gözümü dağatmıştınız :) bundan sonra artık iyice yavaş gider bence :)
gunun belli saatlerinde yemek yiyosun sadece oruc gibi, mesela ben 5 saat yemek yiycem sonra yogurt dahil bisey yemiycem :) o 5 saat istedigini ye sonra sadece sekersiz asitsiz sıvı :) tabi 8 saat yiyende var 3 saat yiyende :)o ne ki? nasıl?
Bu ne kızzz ???ben de yayyy :)) hoca hocayı tekke de hacı hacıyı mekke de deli deliyi dakkada bulurmuş :))))
Selam
kollontai fıstıkım ayrıldığım kilom 74,6 bu sabah 78,9 regl oldum ama yine de en az 3-4 kilo almışım.
btlbetul
muska77
ebrusonmez
evet kızlar mayısta düğünü olacak birine göre sıkı bir dayağı hak ettiğim kesin. Şişko gelin olmak istemiyorum yardım ediiiinnnnn
Benim de küçük sıpam ikizler :) oğlum ve eşim akrep ben de balıkHah işte bu benim küçük sıpam.
Aldım ben onu, bir kez içtim tadı iyi ama bir kez içmekle bişey anlaşılmıyo tabibir dekollontai nin dediği bim deki o mor çayı alın .....
Bende koçum koç nasıl oluyorr betüşş..aslan ııyy cins bi burç... onun dediği olmazsa pisleşir :)) yay candır ama gerginiz işşte azcık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?