- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.101
Yani yanlış yazmışım canmm. Önümüzdeki hafta :)))))nerde derecedeyiz kız herkez sabit... bizi sayma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani yanlış yazmışım canmm. Önümüzdeki hafta :)))))nerde derecedeyiz kız herkez sabit... bizi sayma :)
Yani yanlış yazmışım canmm. Önümüzdeki hafta :)))))
Senin burcun ne betus bakamadimda benaslanlar burçlarını seveeer :)) bilirim.... biz pek anlaşamayız idare ederiz ama idare yani :))
Iıımmm bilmem kiisen niye sabitsin bakiiim....
Nezamn dönüyonuz rakibemmmSenin burcun ne betus bakamadimda ben
Senin burcun ne betus bakamadimda ben
Kiz sen diyet yapmadinmi naptin okadar ipi bosunami atladin ne kacamak yaptin ben pek bakamadimAynen öyle bugunlük sizide alsaydık ortalamaya hiç fena olmazdı...
Hemen demliyorumm..yeşil çaylar içilsiiiiin..............
Kiz sen diyet yapmadinmi naptin okadar ipi bosunami atladin ne kacamak yaptin ben pek bakamadim
Simdi yoldayiz canim ayy annemde olsa herkesin kendi evi rahat ya evlenip ciktiktan sonra eski tadi vermiyo valla annemde vermesin zaten evibi sev sen orda mutlu ol diyo annemleri onceki gittigimde birakamazdim bunda ben dedim esime artik gidelim evimi ozledim diye oda sasirdi salya sumuk ayrilirdim simdi gulerek ciktim cok mutluyum bende buyudum demekki artkk:)))))Nezamn dönüyonuz rakibemmm
Aslında bu hafata iyiydim Bitek öğlen 4 kurabiyem vardı..Oda çarşambaydı..Kiz sen diyet yapmadinmi naptin okadar ipi bosunami atladin ne kacamak yaptin ben pek bakamadim
Hmm hic yay tanidigim yoktu aslanda cok iyidir kiz saftir kalbi temiz durust yalan sevmeyen azcicikkk lider ruhlu sevimlimi sevimlo bi burc:)yay :) gergin sıkılgan yerinde duramayan enerjik sevimli talış :)))
Valla iyi olur çoğu zamn unutuyorumm.kızlar yeni kurallar getirelim bence
önümüzdeki hafta her gün sabah ılık limonlu/limonsuz suyla başlasın güne.... limon midesine dokunan varsa sadece ılık su içsin......
ne dersiniz?
Bana da yarar insallah o motivasyon :)burası çok aktif çok şukur motivasyon tavanda :)
Evet ortalamanızı düsürmedimNeyseki bu hafta bizimlistede değilsin![]()
Yaa cok iyi tebrik ederim
Senin de süper canım tebriklergünaydın arkadaşlar..
geçen hafta 81.9
bu hafta :80.8
1100 gr gitmiş..-%1.34
fena değil sanki..bu nutella kaçamaklarım olmasa daha da iyi olurdu sanki
nilsub çok başarılısın tebrikler..
Kıızz sormaaa, ben cok fenayım her yerim agrıyoooGünaydınn. Yorgunluktan adım atamıyorum. Baldırlarım çok ağrıyor. Kalkalı 1 saat kahvaltı hazırlamaya üşeniyorumm..
Hey maşallah bravo vallahi@kollontai ,btlbetul
enemm çıldırmak üzereyim baya havaya girdim
geçen hafta :89,5
bu hafta:87,9
giden: - 1600
yüzde %1,78 :)
saol @muska77 ekledim ben kendimi :)
Neyse bu hafta size gene de faydam oldu. 8. takımın ortalamasını düsürdümYani bu hafta canını çıkaracam seninn
Bahane yokk. Grubumuza + alarak gelemezsiinn..
Düşş önüme bakemm
Hadi insallah!Hepimiz rakibeyiz kızlar hadi bu hafta öyle kilolar verelimki takım 1. olsun
Ben de akrebiiim!Nayır..
Akrep..
Benim eşim aslan, cidden onun dedigi olmayınca olmuyoraslan ııyy cins bi burç... onun dediği olmazsa pisleşir :)) yay candır ama gerginiz işşte azcık :))
Heh işte bende de akrep-aslan didismesi :))Bide bizi düşün
Ben akrep adam yay.
Daha atlayamadım tatlışım da hemen başlıcam, zaten artı gördüm moralim bozuk.morordek tatlişimmm.. Nerelerdesin. Bugun kaç ip atladın bakemm
Valla iyi olur çoğu zamn unutuyorumm.
eehh birazzperşembe günü başladı ip atlamaya yumurta kapıya dayanınca :)))
Ben onu yapiyodum canim limonlu koca bi bardak ilik su iyi oluyo tok tutuyo hem de yedirmiyokızlar yeni kurallar getirelim bence
önümüzdeki hafta her gün sabah ılık limonlu/limonsuz suyla başlasın güne.... limon midesine dokunan varsa sadece ılık su içsin......
ne dersiniz?
Bende ilk 6 ay ağlayarak ayrıldım.Şimdi ne zamn gidiceğizdiye adamın başını yıyorumm.Simdi yoldayiz canim ayy annemde olsa herkesin kendi evi rahat ya evlenip ciktiktan sonra eski tadi vermiyo valla annemde vermesin zaten evibi sev sen orda mutlu ol diyo annemleri onceki gittigimde birakamazdim bunda ben dedim esime artik gidelim evimi ozledim diye oda sasirdi salya sumuk ayrilirdim simdi gulerek ciktim cok mutluyum bende buyudum demekki artkk:)))))