- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.141
Ben evdeyimm ohh rahatımm.Azme bak Yarabbim :)
Benim iş yerinde atlamam da zor ama halledicem artık bi şekilde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evdeyimm ohh rahatımm.Azme bak Yarabbim :)
Benim iş yerinde atlamam da zor ama halledicem artık bi şekilde...
Evett yaakızlar klasik ebru bu aylardır burda once 60 olur sonra haftaya gelir tekrar 63 olur benden yedigi fırcanın haddi hesabı yok ama adam olmuyo napiiiim !!!
Katildim canim:)ycfa tatlişim sende katıl bize
Kisir sisiryo gikısır yapaydın eyiydi kısır yer otururdun
Çok güzellPeygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)
Sen kacamak yapma canik bak bayadir burdaymissin ben bu hafta seni yine geciyimde gor sen:)Evett yaa
:BEN NE YAPİİMM
Ohh ohhhBende varim yarindan itibareb ins bomba gibi doncem araniza
Aaaa olmaz ki :))Sen kacamak yapma canik bak bayadir burdaymissin ben bu hafta seni yine geciyimde gor sen:)
sakın hic bisey yeme, tek tavsiyem bu, midem rahatsız de gec
Peygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)
Ay ama hiç yardımcı olmadınızkısır yapaydın eyiydi kısır yer otururdun
unutmusumAlıntıladım ama ebru anlatmış..
Harika ama su ve spor??????
Akşam yemeği yerine yiyebilirsin tatlım.
Salata ve yoğurtta bi seçenek ondan sıkılınca.
Dediğin mantıklı canm. Yanına çorba türü bişey yaptın mı??Aaa ya da tabagıma alıyormus gibi yapıp servisti bilmem neydi derken mutfakta geri koyayım en iyisi
Öncesinde normal yemek yiyeyim, aç olursam dayanamam cunku. Zaten tok olunca canım istemez..
Tabikiii
Tabikiii
1 bardak yeterli mi??
O zamn içebilirsem iki yapayımm.herkez kendine göre ayarlasın ben 2 bardak içiyorum hazır su ısınmış limonum doğranmış....
Betüşüm ya şu dukan krebinden acaba hergün yapsam olur mu??
Yani ekmekten daha az kalorili ama daha çok doyurucu gibi geldi.
Hımm anladımher gün yapılan hiç bir şey aynı etkiyi göstermiyor bence... 3 gün yap 2 gün yapma sonra 3 gün gene yap.... döne döne git bence...
dukancılar her gün yapıyo bende yapıyordum :)