Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)
Çok güzell
Tam bir örnek bence

sakın hic bisey yeme, tek tavsiyem bu, midem rahatsız de gec

Peygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)

kısır yapaydın eyiydi kısır yer otururdun
Ay ama hiç yardımcı olmadınız :(
Tadımlık da mı almayayım ya? :KK42:

Aaa ya da tabagıma alıyormus gibi yapıp servisti bilmem neydi derken mutfakta geri koyayım en iyisi :KK70:
Öncesinde normal yemek yiyeyim, aç olursam dayanamam cunku. Zaten tok olunca canım istemez..
Dediğin mantıklı canm. Yanına çorba türü bişey yaptın mı??
Yani ayranlı köfteli çorba falann.Eğer daha hafif bişey varsa patates bile yeme derim.

Benimde pazar günü komşum gelicek.Çiğköfte yapmamı istedi. Yanına turta da yapacam. Ama ben bide ayranlı döğmeli çorba yapacam. Ben çorbamı içerim ayıpta olmaz hanii..

Betüşüm ya şu dukan krebinden acaba hergün yapsam olur mu??
Yani ekmekten daha az kalorili ama daha çok doyurucu gibi geldi.

her gün yapılan hiç bir şey aynı etkiyi göstermiyor bence... 3 gün yap 2 gün yapma sonra 3 gün gene yap.... döne döne git bence...

dukancılar her gün yapıyo bende yapıyordum :)

her gün yapılan hiç bir şey aynı etkiyi göstermiyor bence... 3 gün yap 2 gün yapma sonra 3 gün gene yap.... döne döne git bence...

dukancılar her gün yapıyo bende yapıyordum :)
Hımm anladım
Teşekkür ederim. Ben 1 yumurta 1 küçük çay bardağı süt 2 silme kaşıkta yulaf kepeği koydum.
Günde 2 kaşık çokmu olur?? Sınır nedir?

Back
X