- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.201
Ben içerim ama yollayamam bacım 6da kalkıyom gözümün çapağıyla resimneyim çekemem.yarın ılık su fotosu atalım :) atabilenler.... içine maydanozda katabilirz bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içerim ama yollayamam bacım 6da kalkıyom gözümün çapağıyla resimneyim çekemem.yarın ılık su fotosu atalım :) atabilenler.... içine maydanozda katabilirz bence :)
Dünden kalan taze fasulye yemegim var mis gibi onu yerim, daha da bi sey yemem. Yiyomus gibi yaparım misafirlere de ayıp olmasınDediğin mantıklı canm. Yanına çorba türü bişey yaptın mı??
Yani ayranlı köfteli çorba falann.Eğer daha hafif bişey varsa patates bile yeme derim.
Yemicem tamam kızmaBen zaten iciyorum.
Aslan ve akrep ha facia çıkar o evde
Yemeyeceksin. Yiyomus gibi yap yada disim agriyor de bunu dediğin için yiyemezsin hem.
Ben limonsuz suyu mutlaka iciyorum. Tek iyi yanım o zaten o kadar cok su tuketiyorum ki, tuvalet yolu arşınlıyorum tüm günsabahları ılık limonlu veya limonsuz su.... uyanır uyanmaz .....
Haklısın canım patates nişasta deposu, ben artık caresini bulacagım iste. Kendim yemegimi yerim önceden, misafirlerin yanında da yiyormuş gibi yaparımcanım patates salatası da hiç masum değil eğer evde varsa brokoli karnıbahat haşla onun salatasını yap üzerine sarımsak limon ve zeytinyağı karıştırıp dök muhteşem hem de sağlıklı varsa kırmızı pancar veya kereviz al robottan geçir süzme yada yoğurdun koyu kısmı ile karıştır arasına cevizde atabilirsin çok güzel sağlıklı bir şey kolay da yapması
Limonlu su + 50 ip atlama süper!
Ben limonlu su ile atlamayı yaparım da bu akşamı ne kadar hasarsız atlatırım onu bilmiyorum.yarın sözünde durmayanı@kollontai ye havale ederim... gerçi o da kaçak![]()
haftaya bu takım birinci olacak o kadar.....
cok yardımcı olduk bence yeme sakın!!!!Ay ama hiç yardımcı olmadınız
Tadımlık da mı almayayım ya?![]()
heeeyt bee listeye girsene gı azcık ortalama yukselirhaftaya bu takım birinci olacak o kadar.....
geldim geldim, test yaptırdım yegen megen yok icim bi rahatladı, hemde az once regl oldum, savulun leeeeynyarın sözünde durmayanı@kollontai ye havale ederim... gerçi o da kaçak![]()
gözün aydın canım çok sıkıntı vermişti diye söylüyodun hastalanmamak.. şimdi sende tıkır tıkır verirsin kilolarıcok yardımcı olduk bence yeme sakın!!!!
heeeyt bee listeye girsene gı azcık ortalama yukselir
geldim geldim, test yaptırdım yegen megen yok icim bi rahatladı, hemde az once regl oldum, savulun leeeeyn![]()
Kızarım benYemicem tamam kızma![]()
Her wc yaklaşık olarak 35 kcl yakar.. SevinBen limonsuz suyu mutlaka iciyorum. Tek iyi yanım o zaten o kadar cok su tuketiyorum ki, tuvalet yolu arşınlıyorum tüm gün![]()
Kıskandım karnım ağrıdı
en büyük betüş başka büyük yokkkkkk
Öğrenince olmadığını rahatladın geldi bak..cok yardımcı olduk bence yeme sakın!!!!
geldim geldim, test yaptırdım yegen megen yok icim bi rahatladı, hemde az once regl oldum, savulun leeeeyn![]()
Bilmem yeliz17 yazıyoBen citipiti17 niye o nickim atılmış sizce?
Sabahtan beri giremiyorum
Yaa yok artık o kadar kücük hesap yapamıcamHer wc yaklaşık olarak 35 kcl yakar.. Sevin
insallah canım ya sagolasın :);gözün aydın canım çok sıkıntı vermişti diye söylüyodun hastalanmamak.. şimdi sende tıkır tıkır verirsin kiloları![]()
valla ya bu hafta gosterelim bakalım kilo nasıl veriliyomusKızarım ben
Her wc yaklaşık olarak 35 kcl yakar.. Sevin
Kıskandım karnım ağrıdı
Öğrenince olmadığını rahatladın geldi bak..
Hadi rakibem şunlara yüzde neymiş eksi nasıl olurmuş gösterelim...![]()
cok yardımcı olduk bence yeme sakın!!!!
Yaa yok artık o kadar kücük hesap yapamıcam![]()
aman girmegirmeeem yeniler gircek işte az sabırlı ol... liste bende kilo yapıyo :)
yiğenim yok mubebiş sevcektik.....
bilgisayardan giren biri bugun ki listeyi buraya kopyala yapıstır yapabilir mi acaba, gecmiste dolanmayım 5 saat![]()
Ben citipiti17 niye o nickim atılmış sizce?
Sabahtan beri giremiyorum