Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dediğin mantıklı canm. Yanına çorba türü bişey yaptın mı??
Yani ayranlı köfteli çorba falann.Eğer daha hafif bişey varsa patates bile yeme derim.
Dünden kalan taze fasulye yemegim var mis gibi onu yerim, daha da bi sey yemem. Yiyomus gibi yaparım misafirlere de ayıp olmasın :D

Ben zaten iciyorum.

Aslan ve akrep ha facia çıkar o evde :-)

Yemeyeceksin. Yiyomus gibi yap yada disim agriyor de bunu dediğin için yiyemezsin hem.
Yemicem tamam kızma :(

sabahları ılık limonlu veya limonsuz su.... uyanır uyanmaz .....
Ben limonsuz suyu mutlaka iciyorum. Tek iyi yanım o zaten o kadar cok su tuketiyorum ki, tuvalet yolu arşınlıyorum tüm gün :D

canım patates salatası da hiç masum değil eğer evde varsa brokoli karnıbahat haşla onun salatasını yap üzerine sarımsak limon ve zeytinyağı karıştırıp dök muhteşem hem de sağlıklı varsa kırmızı pancar veya kereviz al robottan geçir süzme yada yoğurdun koyu kısmı ile karıştır arasına cevizde atabilirsin çok güzel sağlıklı bir şey kolay da yapması
Haklısın canım patates nişasta deposu, ben artık caresini bulacagım iste. Kendim yemegimi yerim önceden, misafirlerin yanında da yiyormuş gibi yaparım ;)

+7 olduk btlbetul btlbetul , ebrusonmez ebrusonmez , morordek morordek , @ycfa, muska77 muska77 , @nilsub, toplight toplight o zaman :)

haydii o zaman +50 ipsiz ip her sabah...... var mısınız? yaz geliyo bakın... sonra ağlamayın....

ılık suya bir iki bir ikiiii....... ılık su kalmasıııın :)))
Limonlu su + 50 ip atlama süper!
ebrusonmez ebrusonmez 100 yaparsın, dayanamazsın sen :63:

yarın sözünde durmayanı@kollontai ye havale ederim... gerçi o da kaçak :KK43:
Ben limonlu su ile atlamayı yaparım da bu akşamı ne kadar hasarsız atlatırım onu bilmiyorum.

Gerci menümüze göre de ceza kesiliyor mu? Ceza versinler bari de ordan dengelerim belki biraz..

Ay ama hiç yardımcı olmadınız :KK43:
Tadımlık da mı almayayım ya? :KK42:
cok yardımcı olduk bence yeme sakın!!!!

haftaya bu takım birinci olacak o kadar.....
heeeyt bee listeye girsene gı azcık ortalama yukselir :KK66:
yarın sözünde durmayanı@kollontai ye havale ederim... gerçi o da kaçak :KK43:
geldim geldim, test yaptırdım yegen megen yok icim bi rahatladı, hemde az once regl oldum, savulun leeeeyn :KK66:

geldim geldim, test yaptırdım yegen megen yok icim bi rahatladı, hemde az once regl oldum, savulun leeeeyn :KK66:
gözün aydın canım çok sıkıntı vermişti diye söylüyodun hastalanmamak.. şimdi sende tıkır tıkır verirsin kiloları ;)

Yemicem tamam kızma :KK43:
Kızarım ben :KK53:
Ben limonsuz suyu mutlaka iciyorum. Tek iyi yanım o zaten o kadar cok su tuketiyorum ki, tuvalet yolu arşınlıyorum tüm gün :KK70:
Her wc yaklaşık olarak 35 kcl yakar.. Sevin
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK47::KK47::KK47:

en büyük betüş başka büyük yokkkkkk
Kıskandım karnım ağrıdı :KK42:

Öğrenince olmadığını rahatladın geldi bak..
Hadi rakibem şunlara yüzde neymiş eksi nasıl olurmuş gösterelim...:KK51::KK5:

gözün aydın canım çok sıkıntı vermişti diye söylüyodun hastalanmamak.. şimdi sende tıkır tıkır verirsin kiloları :KK66:
insallah canım ya sagolasın :);
Kızarım ben :KK53:

Her wc yaklaşık olarak 35 kcl yakar.. Sevin

Kıskandım karnım ağrıdı :KK42:

Öğrenince olmadığını rahatladın geldi bak..
Hadi rakibem şunlara yüzde neymiş eksi nasıl olurmuş gösterelim...:KK51::KK5:
valla ya bu hafta gosterelim bakalım kilo nasıl veriliyomus ;)

girmeeem yeniler gircek işte az sabırlı ol... liste bende kilo yapıyo :)

yiğenim yok mu :( bebiş sevcektik.....

bilgisayardan giren biri bugun ki listeyi buraya kopyala yapıstır yapabilir mi acaba, gecmiste dolanmayım 5 saat :KK43:

***5.TAKIM 453.ETAP***

kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit

ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit

5. Takım Ortalaması: %0,00

ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye

deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su .... hedef kg su ....
CitiPiti17 yeni üye

kızlar @ilkay80 arkadaşımızı diskalifiye olarak yazdım nedenine gelince de kantin acacağız bana biraz müsade dedi ama 8 şubatta başka bir diyet günlüğüne yazmış salı sabah 6,30 da da kk ya girmiş ama bize hiç mesajı yok 2 haftadır hiç bir şekilde bildirim yapmadı o yüzden
bu hafta %0,30 un altında olduğumuz için 2. nota yani sarı kartı aldık o yüzden önümüzdeki hafta mutlaka derece yapmalıyız

Back
X