- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.181
Bisey yeme!Kolay gelssinn..
Bende komşuya kaçayım.Çaya çağırdı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey yeme!Kolay gelssinn..
Bende komşuya kaçayım.Çaya çağırdı.
Bir yıldır diyette olunca biliyon biseylerSendeaz değilsin haa
Bilmediğin şey yok
Dişim ağrıyor diyecem. Zaten yalan değil sabah bal yiyecektim mahvetti dişimi..Bisey yeme!
Of oda kötü olur.Dişim ağrıyor diyecem. Zaten yalan değil sabah bal yiyecektim mahvetti dişimi..
Özellikle tatlı şeyler çok acıtıyor. Dr yolu gözüküyor sanki
Evet dolgu gerekiyor sanırım.Of oda kötü olur.
Ama bu sefer işine yaricak.
Dur bakalım bisey daha deniyorum.
Sonuç alırsam onuda yazcam buraya.
Ben akşamdan cezveye 2kayısı ile su koyuyorum sabah uyanınca hemen ısıtıp içiyorum zaten heee bugün bişey öğrendim eve gidince anlatıcam telden zor oluyo takip etmek
ben her sabah büyük bira bardağında ılık limonlu su içerek güne başlıyorum kesinlikle iyi birşey canımkızlar yeni kurallar getirelim bence
önümüzdeki hafta her gün sabah ılık limonlu/limonsuz suyla başlasın güne.... limon midesine dokunan varsa sadece ılık su içsin......
ne dersiniz?
kesinlikle insanın evi gibii yokSimdi yoldayiz canim ayy annemde olsa herkesin kendi evi rahat ya evlenip ciktiktan sonra eski tadi vermiyo valla annemde vermesin zaten evibi sev sen orda mutlu ol diyo annemleri onceki gittigimde birakamazdim bunda ben dedim esime artik gidelim evimi ozledim diye oda sasirdi salya sumuk ayrilirdim simdi gulerek ciktim cok mutluyum bende buyudum demekki artkk:)))))
bende varımm bu arada yeşil çayımı sabah 2 bardak içtimmm+2 kişi olduk yok mu arttıran.....
canım patates salatası da hiç masum değil eğer evde varsa brokoli karnıbahat haşla onun salatasını yap üzerine sarımsak limon ve zeytinyağı karıştırıp dök muhteşem hem de sağlıklı varsa kırmızı pancar veya kereviz al robottan geçir süzme yada yoğurdun koyu kısmı ile karıştır arasına cevizde atabilirsin çok güzel sağlıklı bir şey kolay da yapmasıHanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam?Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili
![]()
dukan atak döneminde 1,5 kaşık yulaf kepeği seyir evresinde 2 kaşık kullanıyorlarHımm anladım
Teşekkür ederim. Ben 1 yumurta 1 küçük çay bardağı süt 2 silme kaşıkta yulaf kepeği koydum.
Günde 2 kaşık çokmu olur?? Sınır nedir?
Dişim ağrıyor diyecem. Zaten yalan değil sabah bal yiyecektim mahvetti dişimi..
Özellikle tatlı şeyler çok acıtıyor. Dr yolu gözüküyor sanki
bende varım şekerimkızlar yeni kurallar getirelim bence
önümüzdeki hafta her gün sabah ılık limonlu/limonsuz suyla başlasın güne.... limon midesine dokunan varsa sadece ılık su içsin......
ne dersiniz?
Bekleyin efenim yarın sabah belli olur iki gündür deniyorum çünkü.merakla bekliyoruz efenim :)
Ben varımmmmmmm
bende varım şekerimzaten öle yapıyodum..
limonlu suya da, 50 ipsiz atlamaya da varım ip atlama olur ben olmazmıyım yaaawwwyazın atcez bunları hadi hadi hadiiii :)))
+8 oldukbtlbetul ,
ebrusonmez ,
morordek ,
ycfa ,
muska77 ,
nilsub ,
toplight ,
muska77 o zaman :)
haydii o zaman +50 ipsiz ip her sabah...... var mısınız? yaz geliyo bakın... sonra ağlamayın....
ılık suya bir iki bir ikiiii....... ılık su kalmasıııın :)))
limonlu suya da, 50 ipsiz atlamaya da varım ip atlama olur ben olmazmıyım yaaawww![]()
maydonozum yok ama limonlu suyu yollarımyarın ılık su fotosu atalım :) atabilenler.... içine maydanozda katabilirz bence :)