Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben bu hafta saat 11.00-16.00 arası IF yapmaya karar verdim :KK66:
Hadi hayırlısı..
Selam
@kollontai fıstıkım ayrıldığım kilom 74,6 bu sabah 78,9 regl oldum ama yine de en az 3-4 kilo almışım.
btlbetul btlbetul
muska77 muska77
ebrusonmez ebrusonmez

evet kızlar mayısta düğünü olacak birine göre sıkı bir dayağı hak ettiğim kesin. Şişko gelin olmak istemiyorum yardım ediiiinnnnn :KK43:
Çorba detoksunu her çorbadan yapabilirsin. Hadi başla artık.
çorba detoksu yap 3 gün ceza sana... bak benim durmuş kilom bile harekete geçti... sen şimdi taze aldın ya bu kiilocukları hemen atarsın bence..... lahana çorbası yap.... birde muska77 muska77 nin dediği gibi akşamdan hurmaları koy suya sabah suyunu iç hurmasını ye....

kız muska77 muska77 bende yaptım o hurma şeyisini şimdi teyzemlere de söylicem harika işe yarıyor.....
Denemeden yazmam tatlım. Denenmiş ve ise yaramıştır kesin yapın Dediklerim.
Benim de küçük sıpam ikizler :) oğlum ve eşim akrep ben de balık
Yazık sana! :-)

+2 kişi olduk yok mu arttıran.....
Ben zaten iciyorum.
Ben de varııım! Gecen haftalarda yapıyodum ama bıraktım 2-3 gündür
Aslan ve akrep ha facia çıkar o evde :-)
Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam? :KK43: Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili :KK43:
Yemeyeceksin. Yiyomus gibi yap yada disim agriyor de bunu dediğin için yiyemezsin hem.

Hadi hayırlısı..

Çorba detoksunu her çorbadan yapabilirsin. Hadi başla artık.

Denemeden yazmam tatlım. Denenmiş ve ise yaramıştır kesin yapın Dediklerim.

Yazık sana! :-)

başkasında işe yarayan çoğu şey bende işe yaramıyor da bu şaşırttı beni :)

Ben zaten iciyorum.

Aslan ve akrep ha facia çıkar o evde :-)

Yemeyeceksin. Yiyomus gibi yap yada disim agriyor de bunu dediğin için yiyemezsin hem.
Dayan şekerim ben kurstayım şu an hergum nobetçiler çay pasta börek hazırlıyo benimde masama koyuyolar biraz durunca alın diyorum bide demesinler bizi beğenmiyo diyo bilmiyolarki kollomtai patlatıyo cezaları

Dayan şekerim ben kurstayım şu an hergum nobetçiler çay pasta börek hazırlıyo benimde masama koyuyolar biraz durunca alın diyorum bide demesinler bizi beğenmiyo diyo bilmiyolarki kollomtai patlatıyo cezaları
Yeme hayatım yeme sennn..
Ne derlerse desinler.Yiye yiye böyle olduk zaten..:KK48:

Back
X