Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliste orda mısın ?

burdayız canım.. ama burada kimsenin online olmasını bekleme yazmak istediklerini yaz...sonra geldiğinde kontrol edersin yoksa çok vakit kaybın olur hem vaktim yok diyorsun ya onun için kayıp olur.. eski mesajlara hafiften göz gezdir biz neler yapıyoruz neler yazıyoruz anlayabilirsin ..

çekiliş içinde tamamdır canım ben gelir gelmez mecburen yazdım çünkü son kararlarımızı vereceğiz zaten bende varım ayırdınız demeyesin sonra diye yazayım dedimkaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..

bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..

eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...

kallisim kurayı melis çeksin yani bizi eşleştirsin ve biz de hepimiz adreslerimizi melise yazalım o bize bildirsin kim kime çıktıysa adresleriyle (mesela bijo sen cikolataya hediye alıcaksın adresi bu diye) böylece takımda kimse kime çıktıgını bilmez süpriz olur fikir daha da geliştirilebilir ve melis kabul eder mi bi de o var :)

Canım bende bir bakıcam şu manifestoya, sende çok güzel veriyosun ha gayret bişey kalmamış zaten 2 li rakamlara, tezgahtarları sorma zaten geçenlerde anlatmıştım kadının yaptığını ama olsun gaza getiriyolar bizi
.
kesınlıkle hande su anda olumsuz davranıslar bızı ancak motıve etmelı
okuyorum manifestoyu ne azim ya kadın 132 den 89 kilo ya inmiş, 337 gün boyunca bir kere kaçamak yapmadım diyo, hergününü paylaşmış
bende cok etkılendım demet den.saolsun sordugum herseye de cvp verdı.kalemı cok keyıflı ayrıca.yazdıklarını keyıfle okuyorum.azmıne ve ıradesıne de ayrıca hayranım
önce kilomu bildireyim 61,500

bu minik bebek adimlari artik sinirimi bozmaya basladi.. gecen hafta okadar dikkat etmistim sadece 300 gr vermistim..moralim bozulmustu cok oyuzden buhafta sadece dikkat etmekle yetindim :((
pia cıgım yanlıs anlamazsan ufak bır yorum yapıcam.cok az yıyorsun .vucudun yag yakabılmek ıcın bıle kalorıye ıhtıyacı var.bıraz ye lutfen.dengelı dıyetlerle verılen kılolar kalıcı oluyor

bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..

eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...
kallıstem ben herkese kargo yapabılırım.ptt kargolarını kullanırsak fıyatları son derece uygun olur.sana ınanıp guvenmek mı ben kendı adıma bunu sorgulamam bıle senın kararın benım ıcın yeterlı canım kaptanım kralıcem
kallisim kurayı melis çeksin yani bizi eşleştirsin ve biz de hepimiz adreslerimizi melise yazalım o bize bildirsin kim kime çıktıysa adresleriyle (mesela bijo sen cikolataya hediye alıcaksın adresi bu diye) böylece takımda kimse kime çıktıgını bilmez süpriz olur fikir daha da geliştirilebilir ve melis kabul eder mi bi de o var :)

buda cok ıyı fıkır tabı melıs cıgımın vaktı uyarsa mınık bebegı var.bu arada bijoux canım cok begendım atkını elınde duzgunmus bende kesmeden falan anlamam ama 3 2 1 dıye bırlıkde orerek kesılıyormus.bıde seyı bılıyorum bak takma kolmu denıuor 5 tane orup ortada kesıyorsun.yalnız nasıl bılmıslık yapdım.:hulya:orgu ustadlarımız var burda onlar sana anlatır.senı eklıycem canım tabıkı ne demek bende cok mutlu oldum ayrıca

bijoux asıl hünerini göstermemişsin kuzum Hemşom bana bir paspas örüyor harika..

ceylanım nasıl bır paspas bu .bana ev hedıyesı getırdı bırısı klozet takımı ormus boyle sacaklı gıbı bır ıpten paketı acınca ne oldugunu anlamadım .epey bır sasırdım hıc oyle bısey gormemısdım.ama hazırları gıbı sekıl vermısler.bızım hatunlar cok becerıklı ve yaratıcı

buda cok ıyı fıkır tabı melıs cıgımın vaktı uyarsa mınık bebegı var.bu arada bijoux canım cok begendım atkını elınde duzgunmus bende kesmeden falan anlamam ama 3 2 1 dıye bırlıkde orerek kesılıyormus.bıde seyı bılıyorum bak takma kolmu denıuor 5 tane orup ortada kesıyorsun.yalnız nasıl bılmıslık yapdım.:hulya:orgu ustadlarımız var burda onlar sana anlatır.senı eklıycem canım tabıkı ne demek bende cok mutlu oldum ayrıca

canım kesmesini falan biliyorum ama kol kesmesini bilmiyorum daha doğrusu unutmuşum ortaokulda süveter örmüştük oralara gelince artırıyoduk bişeler yapıyoduk aslında vardır tarifi nette de el atmadım işte.. biliyosan yazıcaksın tabi cedricim ne demek bilmişlik aşkolsun :)

bu güzel bunu beğendim bijom melis bizi geri çevirmeyecektir..a.s.

bijoux asıl hünerini göstermemişsin kuzum Hemşom bana bir paspas örüyor harika..
paspasmı :bbo: o kendine bişi örecek sen ör paspasınıkaydirigubbakcemile
kallıstem ben herkese kargo yapabılırım.ptt kargolarını kullanırsak fıyatları son derece uygun olur.sana ınanıp guvenmek mı ben kendı adıma bunu sorgulamam bıle senın kararın benım ıcın yeterlı canım kaptanım kralıcem
tamam cedricim o zaman asyamıda katalım senle bana hangimize denk gelirse ama o almasın bize.... yani ayrıca olsun senin ve benim bir yurt içi birde hangimize denk gelirse asya olsun olumu ben senin kabul edeceğini düşündüğüm için yazıyorum bunu reyhan ablam ve piada fikirlerini söylesin bizde yollarız derlerse yine ona göre düzenleme yaparız ay kafam karıştı reyhan ablam ve pia nasıl yapabilirlerse sonra asyayı filan düzenleme yapalımalkisalkisalkis hallederiz hallederiz...

evvettttt rehan abla ve pia .. siz buraya yollayabilirmisiniz... zorunlu hiç bir şey yok sadece özel tercih bu ona göre yapılacak düzenleme...sizi aradan çıkartabilirsek adres gizliliklerini yani kim kime çıkacak mı çıktımı gittimi sürprizini ayarlasın meliçiğimmmopuyorumnanaktan

ya melek gibi kalbin varya bunu her yazindan anliyorumŞenizŞenizŞeniz

bijonun fikri cok guzel heycan verici olur o sekilde kimden gelicegini bilmemekte buyuk bir süpriz.. ben kendi adima söyliyim bir sorun olmaz... ama reyhan ablaylada eslesmekten mutluda olurum .. eger turkideki arkadaslarimizada buraya posta zor olmiycaksa .. neden olmasin .. o heycani yasamak isterimopuyorumnanaktan

:lepi::lepi:

pia cıgım yanlıs anlamazsan ufak bır yorum yapıcam.cok az yıyorsun .vucudun yag yakabılmek ıcın bıle kalorıye ıhtıyacı var.bıraz ye lutfen.dengelı dıyetlerle verılen kılolar kalıcı oluyor
ayrıca

ahh keske öyle olsa cedricim yaa... gecen hafta cok dikkatliydim o dikkatini cekmistir
ben 2 ay önce 8 kilo vermistim 9. takimla simdi tam yerlesmis kilolarim var o yuzden zorlaniyorum sanirim.. bugün yediklerimi sayayim bak
sabah bir kati yumurta ve muz
öglen 5 adet krem peynire banarak kraker (krakerler kalin tam adini bilmiyorum)
ara bir salatalik
aksam buharda haslanmis broccoli ve patates az zeytin yagi ve limon ile
(oofff söyliyim hadiiiii tamam birde kizim buskuvi yerken 2-3 tane aldimmm :kedi: )

yanlis anlarmiyim aksina ilgilendigin icin cok tesekkur ederima.s.
burda bunun icin variz diymiyerimseniben

simdibi tarif eklemeyi deniycem bakalim

annemm sen yazarsında bana seslenirsinde ben nasıl cevap yazmam inan şuanda kallisimin uyarısıyla farketiim bana seslenişini .
canım annem bugun okulda değildim ali hasta onun yanında evde kaldım malum grip bizide vurda ama allaha şükür çok iyi oğlum.
bu aralar bende psikolojık sorunlarla boğuştum hergün sizleri takip ettim elimden geldiği kadar ama bir türlü bişiler yazmak gelmedi içimden. kusura bakma olmaz mı.

canım benim seni gördüğüme çok sevindim...özledik valla...
bazen olur böyle mustangım,fazla takılmamaya,kafanı sorunlarına yoğunlaştırmamaya çalış elinden geldiğince.zor belki ama...seni seviyoruz opuyorumnanaktan

bence de sürpriz olsun çünkü ben birini söylerim,sen birini söylersin..geride kalan arkadaşlarımıza ayıp olur.o yüzden kimin şansına kim çıkarsa artık... melis yapar çekilişi ;)

ayy zevkli geldiiii 2 tane pasta tarifi ekledim.. dahada devam edicemde balim acikmis
önce onunla ilgileneyim sizde bakin pastalarimaaaa

kızlar
cedric in bahsettiği "şişman manifesto" adlı internet sitesini inceledim.şuanda da kişinin yazdığı yazıları okuyorum geçmişten bugüne..gerçekten çok motive edici .ben de herkese tavsiye ederim...

PıACIM KAÇ GÜNDÜR ÇıKOLATIMIN YAZDIKLARINI ALINTI YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM ŞIMARMAYAYIM DıYE AMA SENDE YAZINCA ARTIK ŞIUMARDIM :))
ayyy caps look açık kalmış kocaman kocaman olmuş..

piacım posta sana sorun değil madem reyhan ablamda versin cevabını..

türkiyede ki arkadaşlar cedricimden ve benden başka yurtdışı yollarım diyen varsa yazsın yoksa sadece ikimi yazdıracağız ay çok heyecanlanıyorum ben...

çikolatım bende bugün okumaya başladım vaktim oldukçada bakıyorum cedricimin tavsiyesine ciddi hoş bir düzenleme olmuş..

kolyenle aran nasıl bugün :))

canzi3445 (yurtdışı olabilir)
chocolategirl
cedric (yurtdışı olabilir)
Pia (yurtdışı olabilir)(almanya)
papatya73
chocolategirl
mustang (yurtdışı olabilir )
reyhanxx54(almanya)
mersa
bijoux
kalliste (yurtdışı olabilir)

canlarım bu listenin dışında kimse yok değil mi aman kimseyi unutmayayım...:sinifsinif:

Son düzenleme:
annemm sen yazarsında bana seslenirsinde ben nasıl cevap yazmam inan şuanda kallisimin uyarısıyla farketiim bana seslenişini .
canım annem bugun okulda değildim ali hasta onun yanında evde kaldım malum grip bizide vurda ama allaha şükür çok iyi oğlum.
bu aralar bende psikolojık sorunlarla boğuştum hergün sizleri takip ettim elimden geldiği kadar ama bir türlü bişiler yazmak gelmedi içimden. kusura bakma olmaz mı.

kuzuna gecmis olsun mustangim oyy canim kiyamam.. insallah kolay atlatir benim bebegi olan kizimda hafiften gripmi nezlemi birsey oldu ama iyiye gidiyor simdi cok sükür. maskeyle dolasiyor bebek korkuyor baktikca.. iyiki sitem ettimde yazdin yaramazim benim seni cok seviyorum ben.. hicbirsey senden önemli degil canim. hem kafani hem vücudunu güclü tut. sen güclü olki yavrunada kuvvet veresin.. kac defa dedim kapinin disinda kalanlari sallaaaaaa. sana zarar verebilecek herseyi hayatindan cikar. simdi durumu bilmeden ahkam kesiyorum hata ettiysem bagisla birtanem..a.s.

kallisim sana güvenmek ne demek ya töbe töbeee.. ben kalender mesrebim bana hersey uyar türkiyeyede postaliyabilirim heryerede oldumu seker :lepi:
asya hakkinda dediklerini pek anlamadim cedric ve senmi almak istiyorsunuz asyaya. valla karmasik yazmissin kallisim yada benim kafam karisik..delikafaduldendelikafadulden

kallisim hatunum bende yurttışı yollayabilirim :)

:teytey:heyyyytttt benim gülümde burada.

Back
X