Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar siz günlük su tüketiminizi nasıl ölcüyorsunuz? Yani ben suyu az tüketen biri degilim bardak bardak icerim ama ölcmekte zorlanıyorum. Bazen kucuk bardakta oluyor bazen büyük, bazen büyük kupada... Bir de bazen yarım, bazen tam, takip edemiyorum yani... Matara falan mı kullanıyorsunuz?? Ben bu yüzden su tüketimimi hesaplayıp yazamıyorum ya menülere :/
Ben 1.5 litrelik su şişesinde içiyorum. Daha pratik

Hanımlar siz günlük su tüketiminizi nasıl ölcüyorsunuz? Yani ben suyu az tüketen biri degilim bardak bardak icerim ama ölcmekte zorlanıyorum. Bazen kucuk bardakta oluyor bazen büyük, bazen büyük kupada... Bir de bazen yarım, bazen tam, takip edemiyorum yani... Matara falan mı kullanıyorsunuz?? Ben bu yüzden su tüketimimi hesaplayıp yazamıyorum ya menülere :/
Benim 2lt oik surahim var ona dolduruyorum suyu esimde benim oldugu icim dokunmax ona oyle hesapliyorum

Normalde yemiyodum zaten, dünkü misafirlerden kaldı birkac dilim. Bari sabahları yiyip sporla yakayım dedim fena mı ettim? Çöpe mi gitsin güzelim börekler :KK70:
al işte btlbetul btlbetul gibi bi tane daha tutumlu şahsiyet aramızdaymış.. betüşte bitterlerini ziyan edemiyodu :-)

Back
X