- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.621
Cokbtatli masAllahbu arada yandaki benim oğluşum teyzeleri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokbtatli masAllahbu arada yandaki benim oğluşum teyzeleri :)
Ooo kyananaya hayır denmez tabiikayın validem geldi bugun elinde baklava öğlen çay yaptım içtik hep beraber sonra dayanamadım 2 dilim çayın yanında yedim ama sonrada öğlen yemeği yerine tuttum yemek yemedim ( bu arada kayınvalidem çok güzel baklava yapar)
Dengelememissindir kuzum yememn lazimdi hemde baklava yani neyse kacamak yapma bidaha cumaya kadar:)ama gerçekten 2 dilim yedim fazlaya kaçmadım sanırsam ahh ahhh kayınvalideminde baklava yapıcağı tutmuş ben ne yapım@kollontai kes cezamı boynum kıldan ince ama öğlen yemedim dengelememiştirmiyim?
Kız bide sen kollontainin bana söylediklerini duyy..
dimi amaOoo kyananaya hayır denmez tabii
Benimki hic yapmaz ben yapsam o yese ahh ahhhOoo kyananaya hayır denmez tabii
Yani akşam ekmek yemesdin. Ben sesimi çıkarmazdım.ama gerçekten 2 dilim yedim fazlaya kaçmadım sanırsam ahh ahhh kayınvalideminde baklava yapıcağı tutmuş ben ne yapım@kollontai kes cezamı boynum kıldan ince ama öğlen yemedim dengelememiştirmiyim?
bana ne dicek acaba hazırlandım bekliyorumKız bide sen kollontainin bana söylediklerini duyy..![]()
Çok tatlıymış maşallahbu arada yandaki benim oğluşum teyzeleri :)
Ama kuzum sende hakediyonKız bide sen kollontainin bana söylediklerini duyy..![]()
ama balığıda ekmeksiz yiyemiyorum malesefYani akşam ekmek yemesdin. Ben sesimi çıkarmazdım.
dimi amaşeytana uydum dedim yaa
![]()
ama benim 1 haftadır ilk kaçamağım kaçamakta sayılmazki öğlen yemeği yerine tuttumAma kuzum sende hakediyon
sağol teyzesi öyledirÇok tatlıymış maşallah
Orası zaten kesinnn..Ama kuzum sende hakediyon
Diyete yeni basladiysan kacamak yapma bence verilcek cok kilon var isi sıkı tutki veresin kilolariama benim 1 haftadır ilk kaçamağım kaçamakta sayılmazki öğlen yemeği yerine tuttum
Sen şimdiden zıpla o zamn malum ceza kesinn.
Ya sen tatile cikinca kac kilo aldiydinOrası zaten kesinnn..![]()
çok dikkat ediyodum ama sadece bugunluk böyle oldu haklısın zaten sonradan insan çok pişman oluyorDiyete yeni basladiysan kacamak yapma bence verilcek cok kilon var isi sıkı tutki veresin kilolari