Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Parala kuzum bunlari:)

bir daha olmıcak sözzzzz yok canım tatlı istemedi aslında elinde gelince kayınvalidecim onlara çayla ikram edince bende aldım almaz olaydım yahuu hep onun suçu..

bir daha olmıcak sözzzzz yok canım tatlı istemedi aslında elinde gelince kayınvalidecim onlara çayla ikram edince bende aldım almaz olaydım yahuu hep onun suçu..
Kadincagiza atma sucu kiz agzina zorlami tepti disim agriyo der yemezdin ayipta olmazdi

şekerim senin günün nasıl geçti yeğenini çalıştırdın mı?

menun ve sporun çok iyiymiş sen geçersin beni şimdi

kuzucum kv çamur atma şimdi istemesen anne ben daha sonra yerim der durumu kurtarırdın .. ben 4 gündür önümdeki zeytinyağlı yaprak sarmaları börekleri çörekleri ve en önemlisi mevlüt pilavına hayır demişim tutmuşum üstelik elimdekini bırakıyorum başkası gelip aa senin tabağın yok deyip yenisini gelip tutuşturduğu halde gıdım yemedim odada herkes tıkınırken ben uslu uslu suyumu içtim neden ? onlar koltukta tek kişilik yer kaplarken ben 2 kişilik yer kapladığımdan ..
yemiycezz yediğinide görmiyim
zayıflıycaz biz ayol 2 gündür bakmadığım elbise güzel pantalonlar kazaklar kalmadı .. fit olucaz biz tombiklerin eline tabak taşıycaz onlara yedircezz tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…