- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.661
Parala kuzum bunlari:)araya sıkışan o 2 dilimcik baklava süs olsun diye yazdın dimi o şuan midende ve damarlarında değil.. bunu görmemiş ve duymamış gibi davranıcam ..
tatlı yemek istiyosan kalorisi az olan özel diyet tatlıları var yani olmadı sabah 2 kaşıklık kendine kadar bebek muhallebisi yap ye yağsız .. olmadı bak ..
bu arada fazla kızmasammı vaz mı geçsem yazdıklarımdan diye düşünmüyo değilim sen böyle devam edersen haftaya seni geçerim bak ona göre
bir daha olmıcak sözzzzz yok canım tatlı istemedi aslında elinde gelince kayınvalidecim onlara çayla ikram edince bende aldım almaz olaydım yahuu hep onun suçu..araya sıkışan o 2 dilimcik baklava süs olsun diye yazdın dimi o şuan midende ve damarlarında değil.. bunu görmemiş ve duymamış gibi davranıcam ..
tatlı yemek istiyosan kalorisi az olan özel diyet tatlıları var yani olmadı sabah 2 kaşıklık kendine kadar bebek muhallebisi yap ye yağsız .. olmadı bak ..
bu arada fazla kızmasammı vaz mı geçsem yazdıklarımdan diye düşünmüyo değilim sen böyle devam edersen haftaya seni geçerim bak ona göre
Tatlilar bittimi sonra ziyan olmasin ben yedim falan diye gelme sakin:)bide cezaları yaptıkmı yarın sabah ayağı bile kalkamıcaz desene zaten ağrımız çok :)
yok valla 4 5 eşime bıraktım çocuklarda yemişti gündüz 1 tabakta karşı komşuma verdim o alsın kilolarıTatlilar bittimi sonra ziyan olmasin ben yedim falan diye gelme sakin:)
Kadincagiza atma sucu kiz agzina zorlami tepti disim agriyo der yemezdin ayipta olmazdibir daha olmıcak sözzzzz yok canım tatlı istemedi aslında elinde gelince kayınvalidecim onlara çayla ikram edince bende aldım almaz olaydım yahuu hep onun suçu..
:)Napiyim kiz sana afeafeim diycek halim yokya:)ver gazı sendeycfa :)
Benim sabaha göre biraz hafifledi.evin içinde dolanınca rahatladıysa demk..bide cezaları yaptıkmı yarın sabah ayağı bile kalkamıcaz desene zaten ağrımız çok :)
:) iyi yaomissin canimyok valla 4 5 eşime bıraktım çocuklarda yemişti gündüz 1 tabakta karşı komşuma verdim o alsın kiloları
yok yok deme doğruyu söylüyorsun :):)Napiyim kiz sana afeafeim diycek halim yokya:)
80 i gorunce kutlama yaotin herhal:)aslında bir haftadır çok iyi gidiyodum bugun ne oldu bana böyle hazır 80 i de görmüşken
ne yapıcaz bilmem benim çok fena oturup kalkamıyorumBenim sabaha göre biraz hafifledi.evin içinde dolanınca rahatladıysa demk..
Ama ip atlayacak kadar da değil..
bu kutlama değil kendime kötülük oldu galiba80 i gorunce kutlama yaotin herhal:)
Kurtulusun yok ebru:) lahmacunun mahkum:)Benim sabaha göre biraz hafifledi.evin içinde dolanınca rahatladıysa demk..
Ama ip atlayacak kadar da değil..
şekerim senin günün nasıl geçti yeğenini çalıştırdın mı?araya sıkışan o 2 dilimcik baklava süs olsun diye yazdın dimi o şuan midende ve damarlarında değil.. bunu görmemiş ve duymamış gibi davranıcam ..
Mecbur atlayacaz.Yoksa şirinemiz bizi ciğ ciğ yerne yapıcaz bilmem benim çok fena oturup kalkamıyorum
menun ve sporun çok iyiymiş sen geçersin beni şimdiayy sporum bitti ve geldim bugün iyiydi sanırım
@kollontai , @btlbetul
menüm
sabah
2 kaşık yağı çok az kıymalı yumurta
1 fincan şekersiz çay
1/2 salatalık
ara 2 kaşık yoğurdun içine ceviz parçaladım 1 tane azıcıkta tarçın ekip yedim
öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam 2 kepçe tarhana çorbası
3 lt su
sporum
600 ip atlama
1 mil leslie
toplamda 150 bacak hareketleri
Baya bi zaman kacamak yapmamam lazim:) sizden lafi yerim vallayok yok deme doğruyu söylüyorsun :)
kuzucum kv çamur atma şimdi istemesen anne ben daha sonra yerim der durumu kurtarırdın .. ben 4 gündür önümdeki zeytinyağlı yaprak sarmaları börekleri çörekleri ve en önemlisi mevlüt pilavına hayır demişim tutmuşum üstelik elimdekini bırakıyorum başkası gelip aa senin tabağın yok deyip yenisini gelip tutuşturduğu halde gıdım yemedim odada herkes tıkınırken ben uslu uslu suyumu içtim neden ? onlar koltukta tek kişilik yer kaplarken ben 2 kişilik yer kapladığımdan ..bir daha olmıcak sözzzzz yok canım tatlı istemedi aslında elinde gelince kayınvalidecim onlara çayla ikram edince bende aldım almaz olaydım yahuu hep onun suçu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?