- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.701
ben ördüm beresini atkısıda var internetten almıştım örneğini el işini çok severimbalıkesirli olupta sarı civciv olmayan çok nadir tatlım :)) bizim evdede var bir adet balıkesirli sarı civciv
ama senin oğlun çok şeker maaşallahhh beresini yerim onun :))
Ne guzel ben hic becerememben ördüm beresini atkısıda var internetten almıştım örneğini el işini çok severim
söyledim ya kız meslek mezunuyum çok severim çokta yaparım iğne oyasınıda severim :)Ne guzel ben hic beceremem
tamam anladık benimkinden iyi menün sakız oldum valla bugunBu da benim menüm...
Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su, 1 kocaman bardak da limonlu ılık su ictim.
Sabah:
1 dilim milföy
yarım dilim pacanga böregi
3 zeytin
ceyrek domates
ceyrek salatalık
2 yaprak kıvırcık
yarım dilim irmik tatlısı
2 fincan sekersiz cay
ara:
1 probiyotik yogurt
kucuk kase yogurtlu havuc salatası
1 fincan yeşil çay
Akşam:
1 kase pirinc corbası
3 yk taze fasulye
3 yk yogurt
yarım ince dilim kepekli ekmek
1 tane çiğ köfte
Spor:
3 mil Leslie, 150 ipli ip atlama, 25 squat, 20 mekik, 50 ipsiz ip atlama
Bu da benim menüm...
Sabah:
1 dilim milföy
3 zeytin
ceyrek domates
ceyrek salatalık
2 yaprak kıvırcık
2 fincan sekersiz cay
ara:
1 probiyotik yogurt
1 fincan yeşil çay
Akşam:
1 kase pirinc corbası
3 yk taze fasulye
3 yk yogurt
1 tane çiğ köfte
Spor:
Ohhh sen nilsuba kiz sende pek masum seyler yememissinBu da benim menüm...
Sabah:
1 dilim milföy
3 zeytin
ceyrek domates
ceyrek salatalık
2 yaprak kıvırcık
2 fincan sekersiz cay
ara:
1 probiyotik yogurt
1 fincan yeşil çay
Akşam:
1 kase pirinc corbası
3 yk taze fasulye
3 yk yogurt
1 tane çiğ köfte
Spor:
aa maşallah sanada hazır sandım valla çok güzel örmüşsün bende yok öle örgü işi 3 yılda bir atkı bitircem eşime inşallah :)))))ben ördüm beresini atkısıda var internetten almıştım örneğini el işini çok severim
Tatlim ben gecmise bakmadan daldim tatildeyken okadar yazismissinizki oku oku bitmez:)söyledim ya kız meslek mezunuyum çok severim çokta yaparım iğne oyasınıda severim :)
evet canım pardon 5 günde okumaktan gelemezdin o zamanTatlim ben gecmise bakmadan daldim tatildeyken okadar yazismissinizki oku oku bitmez:)
olsun ben hayranım sana ve iradene biliyosunaa maşallah sanada hazır sandım valla çok güzel örmüşsün bende yok öle örgü işi 3 yılda bir atkı bitircem eşime inşallah :)))))
morordek betüşte ziyan olmasın diye kaç gündür lahana çorbası içiyordu, ziyan edemezmiş öleee .. benziyosunuz valla :)))
ayrıca teşekkür ederim benimkisi pek irade sayılmaz ...ortamda 70 küsür yaşındaki kadının vücudu bile fitken ..pantalonunun düğmesi fırlayıp her an birini yaralayabilecek tek insan olunca iradeli olmak kaçınılmazz
ama onun sporu iyi bugun ben pek bişe yapamadım ağrıyo butun kaslarımOhhh sen nilsuba kiz sende pek masum seyler yememissin
Bu da benim menüm...
Sabah:
1 dilim milföy
3 zeytin
ceyrek domates
ceyrek salatalık
2 yaprak kıvırcık
2 fincan sekersiz cay
ara:
1 probiyotik yogurt
1 fincan yeşil çay
Akşam:
1 kase pirinc corbası
3 yk taze fasulye
3 yk yogurt
1 tane çiğ köfte
Spor:
Tamm canım. Kusura bakma ıspanağım vardı doğradım. Yarın için pişireyimm.Hadiben başladım bile zıplamayakalk bari gidek zıplayak
ha haaaa börekler tatlılar afiyet bal şeker olsuntamam ben huşuuluktan arşa değicem belli oldu bugün....
biri baklava yer biri miflöy,paçanga böreği,irmik tatlısı ..
ben ne diyim sizee yiyin yiyin büyütün totoşlarınızı .
yaz gelipte yok sıcak terliyoruz ,yok giydiğimiz yakışmıyo,yok denize gidicezama bu şekilde olurmu falan derseniz o zaman bugünleri hatırlatırım..
kollontai yazsın size cezaları
hayaller baklava gerçekler zıplama haydeeeeee zıplaaaaa bir ki üç ..bir ki üç...bide şimdikollontai gelince diyomuşki öğlen baklava yemiş ama hem 2 dilim hemde yemek yememiş onun yerine tutmuş cezası yok diye...(neyin kafasını yaşıyosam )
zıpla hayatım birazdan bende başlıcam çocuklar uyuyunca yoksa onlarda başlıyo yoruluyolarTamm canım. Kusura bakma ıspanağım vardı doğradım. Yarın için pişireyimm.Hadiben başladım bile zıplamaya
Ben öğlenden yazmıştım.Okuyaydın bacım..çok fena tırstım yalnız kızlar hafta sonu cezalar 2 katıymış şimdi mi söylenir bu
Yarın tüm günü sayarsın artık.Yok anacım bende ölcek namına bi sey yok, ben aldım simdi 1.5 lt su şişemi 1 tanesini bitirmek üzereyim. Tabi siz yazdıktan sonra ona gectim, o zamana kadar da bi 1.5 lt daha icmisimdir bence
bu öğlen kayınvalideme uydum okuyamadım uymaz olaydımBen öğlenden yazmıştım.Okuyaydın bacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?