- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.641
ayyy çok moral verdin şekerim sağolSen şimdiden zıpla o zamn malum ceza kesinn.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok moral verdin şekerim sağolSen şimdiden zıpla o zamn malum ceza kesinn.
tühhh keşke yemeseydim kaynanamdan korkmuyorumSen şimdiden zıpla o zamn malum ceza kesinn.
2-3 değişiyor canm. Net olarak hatırlamıyorum.ama biz sık gidiyorduk.Ondan aylardır buradayım.al ver vucumu mahvettimm.Ya sen tatile cikinca kac kilo aldiydin
Ne demek her zamnayyy çok moral verdin şekerim sağol![]()
sen menunu yazdın mı bugun ?Ne demek her zamn![]()
Hani en son cikmistinya takimi batirmistin onda kac kilo almistinki geri vermistin hemen galiba2-3 değişiyor canm. Net olarak hatırlamıyorum.ama biz sık gidiyorduk.Ondan aylardır buradayım.al ver vucumu mahvettimm.
Yazdi yazdi lahmacun yemis oda senle ziolar artik:)sen menunu yazdın mı bugun ?
öylemi görmedim hemen bakım bide benim moralimi bozuyo durr sennnnYazdi yazdi lahmacun yemis oda senle ziolar artik:)
Sadece menümü yazdım. Ama spor yapınca birdaha ekleyecemm.sen menunu yazdın mı bugun ?
ayy senin menün de benimki gibi aynı butun gün nişasta almışsın patates ve lahmacun bide armut tencere dibin kara seninki benden kara canımın içiNe demek her zamn![]()
Hatırlamıyorum kiHani en son cikmistinya takimi batirmistin onda kac kilo almistinki geri vermistin hemen galiba
desene meraklaayy senin menün de benimki gibi aynı butun gün nişasta almışsın patates ve lahmacun bide armut tencere dibin kara seninki benden kara canımın içi![]()
Evet birlikte zıplarız artıkınnYazdi yazdi lahmacun yemis oda senle ziolar artik:)
Hahhayyyytt sende bana mı saydıracan.öylemi görmedim hemen bakım bide benim moralimi bozuyo durr sennnn![]()
Yani ben bikere patates diyeti yapıyordumm.ayy senin menün de benimki gibi aynı butun gün nişasta almışsın patates ve lahmacun bide armut tencere dibin kara seninki benden kara canımın içi![]()
Aynen canım. Birde haftasonu en az 400 yazar
öyle olmuşşYani ben bikere patates diyeti yapıyordumm.
Akşamda bozmuşoldumm.
Hepsi korbonhidrat oldu demi??
araya sıkışan o 2 dilimcik baklava süs olsun diye yazdın dimi o şuan midende ve damarlarında değil.. bunu görmemiş ve duymamış gibi davranıcam ..menüm:
3 kayısı 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta 5 yeşil zeytin 1 kk peynir 1 dilim t.b.ek. 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 dilim ev yapımı baklava 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
akşam:4 5 kaşık mercimek çorbası 10 kadar hamsi bol salata 1 dilim t.b.ek.
su: 2 litre
30 dakika yürüyüş
1 demlik yeşil çay içicem yatana kadar
Hakettiniz siz bunu:)Aynen canım. Birde haftasonu en az 400 yazar
bide cezaları yaptıkmı yarın sabah ayağı bile kalkamıcaz desene zaten ağrımız çok :)Aynen canım. Birde haftasonu en az 400 yazar