Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende yarın çorba günü yapım öğlen ve akşam çorba içim cuma sabahına kadar tartılmıyım :)
sporumuda yapım yarın bugunku baklavaları unutım:)
Ohh ohh çok iyi canım. Bende şimdi döğme bıraktım üzerine haşlansın.Yarın misafirler çiğköfte yerlerken... Çorbamı içerimm. Tatlı yerinede artıkın çay içerimm..

ikl defa duydum sındırgının halısımı meşhur?
yağcıbedir halıları var yörük halısı

annemler taş ev aldı öle otantik yapıcaz eşyalar herşey beyaz yerler tahta tavanlar tahta halıyıda yörük halısı istedi annem .. yörüktürde kendisi dayanamaz halıya bende öle valla
ayy yazın sahilede giderizz incecik incecik ne güzel olur:)
valla ne güzel olur dimi ama :)))))

kız sen balıkesirli değilmisin nilsub nasıl bilmezsin balıkesir ürünlerini ben valla balıkesirli adam aldım adam bana balıkesir tarihçesine kadar anlatıyo ..içim dışım balıkesir oldu

kız sen balıkesirli değilmisin nilsub nasıl bilmezsin balıkesir ürünlerini ben valla balıkesirli adam aldım adam bana balıkesir tarihçesine kadar anlatıyo ..içim dışım balıkesir oldu
ben aslen samsunluyum yani babamlar annemler ama ist doğmuşum buyumuşum eşimlede istanbulda tanıştık sağlıkçıydı orda sonra evlenince buraya geldik eşim biliyodurda ben bilmiyodum baktım şimdi bende bayıldım

daha güzelleride var baya el emeği göz nuru valla yakından da gördüm insan üzerine basmaya kıyamaz hep kök boyası.. pırıl pırıl parlıyolar..
bende eşim sayesinde canım yoksa bende pek bilmezdim açıkçası.. ist da büyüdüm bende ama şuan dışarı da ayran içsek ,balıkesirde mi üretilmiş diye çevirip bakan bir eşe sahibim düşün gerisini artık ..

Hmmm kollontai senin hesabi kesmeyince firsattan istifade ettin dun yedin bin pisman oldhn kiz bughn niyr yedin kollontai vursun sana kirbaci yoksa uslanmiycan sen
Bence de vursun, ben geldigimden beri diyorum zaten ceza verin diye. Hem yiyeyim hem yakayım iste fena mı

haftayada yarışa girer bizle vermek için yesin paçangaları
Ben hafta ici kacamak pek yapmıyorum zaten, hafta sonu yedigim yarım dilim pacanga böregi dert oldu millete hey Allahım

evet çok güzeller halılar annende zevkli imiş eşin balıkesirin neresinden?

Bence de vursun, ben geldigimden beri diyorum zaten ceza verin diye. Hem yiyeyim hem yakayım iste fena mı

Ben hafta ici kacamak pek yapmıyorum zaten, hafta sonu yedigim yarım dilim pacanga böregi dert oldu millete hey Allahım
aç insanlarız bizzzz karşımıza tek menüde miflöy ,paçanga,irmik tatlısı ve çiğ köfte bir kerede çıkarsa tabi bizde azıcık cozuttuk

aşkolsun takılıyyoruzzz:)

aç insanlarız bizzzz karşımıza tek menüde miflöy ,paçanga,irmik tatlısı ve çiğ köfte bir kerede çıkarsa tabi bizde azıcık cozuttuk
Hangimiz aç değiliz ki
Ben açlığıma dayanamadım yedim, siz yapmayın

aşkolsun takılıyyoruzzz:)
Ben de takılıyorum yahu, yaptıgım hataların farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…