Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede biraz daha devam edersek kadın evlendiğine pişman olacak..O derece yanii
doğru söylüyosun ben hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadım evlendiğimde 52 kilo idim 2 sene sonra 61 olmuşum sonra kızıma hmile kalınca 71 ile doğurdum sonra o kilo ile oğluma hamile kaldım bi doğurdum 81 olmuşum evlilik bana yaramadı

A-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz beni 1'er tane yemisim, duyan da beni 1 tepsi börek yedim sanacak... Ben de kendimi tanıyosam yakmısımdır onları

ben daha doğuramadım bile iki kere hamile kalmak bile 16 kilo almama neden oldu üstüne adet düzensizliği 3 ayda 1 regl oluyodum ..2 ay önce düzene girer gibi oldu ama bu ay gene geçikiçek sanırım
keşke çocuğum olsaydı da kilo alsaydım diyorum bazen en azından aldığım kilolara değerdi

şaka bir yana tabiki çocuklarımı hiçbişeye değişmem ama inşallah seninde allah kalbine gönlüne göre verir dua edicem sana bol bol:)

Ama tek fayans olan yer antre
Yani düz kalması gerekiyormuşya
Bizim evin mühendisliği muhteşemmde düz yer bulamadım koskoca evde
Valla bi dene o zaman, bi fayansta ölcül bi de normal yerde. Ben denedim mesela benim tartı fayansta da parkede de altında boşluk kalmadıgı sürece aynı ölcüyor.

A-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz beni 1'er tane yemisim, duyan da beni 1 tepsi börek yedim sanacak... Ben de kendimi tanıyosam yakmısımdır onları
bugün haşlama günümdeyim 2 gün önce motive günümdeydim .. yanlış gün yedin o 1 dilim böreği

Olur inşallah canım.
Sen bu azimle önce zayıflar sonra zayıf zayıf doğurursun çocuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…