- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.741
doğru söylüyosun ben hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadım evlendiğimde 52 kilo idim 2 sene sonra 61 olmuşum sonra kızıma hmile kalınca 71 ile doğurdum sonra o kilo ile oğluma hamile kaldım bi doğurdum 81 olmuşum evlilik bana yaramadıBencede biraz daha devam edersek kadın evlendiğine pişman olacak..O derece yanii
Evet yarın tartılmamak için kendimi zorlayacam. Aslında tartım girişte(antre).Yani sürekli Yanından geçince tartılasım geliyor.Eh en azından sabahları tartıl da yalan yanlıs sayılar görüp kafanı karıstırma
bağımlılık yaptı deseneEvet yarın tartılmamak için kendimi zorlayacam. Aslında tartım girişte(antre).Yani sürekli Yanından geçince tartılasım geliyor.
A-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz benisporun gayet iyi ona lafım yok ama o sporla hangisini yakıcaksın paçangayı mı ? irmiği mi ? yoksa miflöyle çiğ köfteyimi ? sonuç olarak kaçamağın bile sınırı var haftada 1 gün 1 adet kaçamağa lafım yok sabahları..
ama sen anacım yoldan çıkmışsın
Tartının yerini degistir, en az kullandıgın oda neresiyse oraya koyEvet yarın tartılmamak için kendimi zorlayacam. Aslında tartım girişte(antre).Yani sürekli Yanından geçince tartılasım geliyor.
doğru söylüyosun ben hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadım evlendiğimde 52 kilo idim 2 sene sonra 61 olmuşum sonra kızıma hmile kalınca 71 ile doğurdum sonra o kilo ile oğluma hamile kaldım bi doğurdum 81 olmuşum evlilik bana yaramadı
Bu cuma görecez canımmm...A-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz beni1'er tane yemisim, duyan da beni 1 tepsi börek yedim sanacak... Ben de kendimi tanıyosam yakmısımdır onları
Cumaya daha cok var, o zamana Allah kerimBu cuma görecez canımmm...
Kız bide 1 tepsi yiyeydin.
Ama tek fayans olan yer antreTartının yerini degistir, en az kullandıgın oda neresiyse oraya koy
şaka bir yana tabiki çocuklarımı hiçbişeye değişmem ama inşallah seninde allah kalbine gönlüne göre verir dua edicem sana bol bol:)ben daha doğuramadım bile iki kere hamile kalmak bile 16 kilo almama neden oldu üstüne adet düzensizliği 3 ayda 1 regl oluyodum ..2 ay önce düzene girer gibi oldu ama bu ay gene geçikiçek sanırım
keşke çocuğum olsaydı da kilo alsaydım diyorum bazen en azından aldığım kilolara değerdi
Valla bi dene o zaman, bi fayansta ölcül bi de normal yerde. Ben denedim mesela benim tartı fayansta da parkede de altında boşluk kalmadıgı sürece aynı ölcüyor.Ama tek fayans olan yer antre
Yani düz kalması gerekiyormuşya
Bizim evin mühendisliği muhteşemmde düz yer bulamadım koskoca evde
ay çok güldüm allah iyiliğini versinAma tek fayans olan yer antre
Yani düz kalması gerekiyormuşya
Bizim evin mühendisliği muhteşemmde düz yer bulamadım koskoca evde
bugün haşlama günümdeyim 2 gün önce motive günümdeydim .. yanlış gün yedin o 1 dilim böreğiA-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz beni1'er tane yemisim, duyan da beni 1 tepsi börek yedim sanacak... Ben de kendimi tanıyosam yakmısımdır onları
Olur inşallah canım.ben daha doğuramadım bile iki kere hamile kalmak bile 16 kilo almama neden oldu üstüne adet düzensizliği 3 ayda 1 regl oluyodum ..2 ay önce düzene girer gibi oldu ama bu ay gene geçikiçek sanırım
keşke çocuğum olsaydı da kilo alsaydım diyorum bazen en azından aldığım kilolara değerdi
Ama buna fırsatçılık denirrr.Hem ben ceza listesine pazartesi girecekmisim, hafta sonu yaptıklarım sayılmaz bence
Yarın da yiyip tepkini bidaha ölceyim madembugün haşlama günümdeyim 2 gün önce motive günümdeydim .. yanlış gün yedin o 1 dilim böreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?