Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanimiz son noktayi koydu valla sizede iyi geceler kaptanim:)

Teşekkür ederiz kaptanımm.Hayırlı geceler

kollontai ycfa morordek
1 bardak limonlu su 50 ip 1 ceviz
Kahvaltı:
1 kase mercimek çorbası
Ara:1 bardak süt
Öğle:1 kase yayla çorbası
marul salatalık domates
yarım dil ekmek
Akşam: 1 kase yayla marul
Su: 2 lıtre
Spor:
4 mil leslie
250 ip atlama
25 dk zumba
100 bisiklet
10dk yan yağları er. videosu

çok iyi menunde sporunda

O kahvaltıda ne cikolatalar, ne tatlılar, ne pankekler vardı daaa hicbirine dönüp de bakmadım. Yarımcık simidime laf ettirmem
sabah yenilen simit yakılıyo tatlım ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı bilirim afiyet olsun
simit için zıplamaya değer :)))))))))))))))))))))

Mercimek yiyeyim o zaman bol bol. Sebze ve brokoli corbalarini da severim, onlardan da yaparim. Ezogeline ne diyorsunuz peki? Pirinc koymadan yapsam??
ben geçende pirinçsiz yaptım güzel oldu 2 kaşık taze fasulye yemeğim vardı içine koydum mercimekle pişirdim blendrda parçaladım enfestii naneli falan..ayrıca yağ koymadım..

Vay vay vay sporun yikiliyo tatlim menunde harika corbanim yaninda ne yaomiyoruz ekmek yemiyoruz:) boyle devam spora

ben 2 defa sezeryan oldum o yüzden karnım biraz gevşek mekikle mi toparlıyabilirim hani şöyle yanlarda 2 çizgi oluyor ya bayılıyorum tabi benim olması için çok var ama olsun hayali bile güzel
tatlım sadece mekik degil, ayrıca karın hareketleri de yapmanı oneririm
ceza yazmıyom diye mi lavas yedin acebaaa !!!

Ben icine birkac damla limon damlatıyorum canım, acı tadını alıyor biraz
hımmm yesil cay :)

bağlasalar durmam :)) tartısız yaşanır mıymış...
ahahhaa betüşüm son noktayı koymus, bende asla tartımdan ayrılmam, her sabah tartılırım mutlaka

O kahvaltıda ne cikolatalar, ne tatlılar, ne pankekler vardı daaa hicbirine dönüp de bakmadım. Yarımcık simidime laf ettirmem
ederiiim, bi lokmacık simidne de laf ederiiiim!!! ekmek ye simit yeme

kollontai cezalarımızı ne zamn yazacaksın.??
yarın sabah tatlım muska yarın yazar menulerini topluca yazarım cezaları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…