- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.181
Kaptanimiz son noktayi koydu valla sizede iyi geceler kaptanim:)iyi akşamlar kuzlar çeneniz düşmüş maşallahh ptesi haftasonu giremeyenler şok olcak kızlar bence çorba içindeki pirinç bulgurdan zarar gelmez eğer hızlı kg verirseniz hızlı alırsınız o yüzden sağlıklı verin mesela etsuyu ya da yağ koymayın çorbaya yada az koyun malzemede istediğinizi koyabilirsiniz iyi geceler hepinize
Teşekkür ederiz kaptanımm.Hayırlı geceleriyi akşamlar kuzlar çeneniz düşmüş maşallahh ptesi haftasonu giremeyenler şok olcak kızlar bence çorba içindeki pirinç bulgurdan zarar gelmez eğer hızlı kg verirseniz hızlı alırsınız o yüzden sağlıklı verin mesela etsuyu ya da yağ koymayın çorbaya yada az koyun malzemede istediğinizi koyabilirsiniz iyi geceler hepinize
:) hmm ben de severim canim yarin yaoayim ozamn ama diyetteyken ben tuz ve yag koymuyordum sende oylemi yapiyosunCanım yarmayla aynı şeymiş..Ama ben bilmiyordum.
Ben tuzdan asla vaz geçemedimmm. Maleseff.:) hmm ben de severim canim yarin yaoayim ozamn ama diyetteyken ben tuz ve yag koymuyordum sende oylemi yapiyosun
bende öyle yağsız tatlısız yaşarım ama tuzsuz imkansızBen tuzdan asla vaz geçemedimmm. Maleseff.
Yağınıda nane dağlanacak kadar koydum.
Evet yabende öyle yağsız tatlısız yaşarım ama tuzsuz imkansız
çok iyi menunde sporunda
sabah yenilen simit yakılıyo tatlım ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı bilirim afiyet olsunO kahvaltıda ne cikolatalar, ne tatlılar, ne pankekler vardı daaa hicbirine dönüp de bakmadım. Yarımcık simidime laf ettirmem
sabah yiyorum canım öğleden sonra o tarz şeyler yememeye çalışıyorun en fazla kuru kayısı falan .. uyudum sancım vardı şeker isteğim kalmadı geçti ama açım bildiğin :)Hurma ye tatlim
o pastayı bana yolla fazla uzaklaşamadan icabına bakarımYaptığım pastanın tadına bile bakamadım yaa.Kenerından tırnak ucu kadar baktım.Ahh ahh
ben geçende pirinçsiz yaptım güzel oldu 2 kaşık taze fasulye yemeğim vardı içine koydum mercimekle pişirdim blendrda parçaladım enfestii naneli falan..ayrıca yağ koymadım..Mercimek yiyeyim o zaman bol bol. Sebze ve brokoli corbalarini da severim, onlardan da yaparim. Ezogeline ne diyorsunuz peki? Pirinc koymadan yapsam??
:) bende tuzsuz bisey yiyemem ama bu corbaya kattim pulbiberi tzu pek aramadimbende öyle yağsız tatlısız yaşarım ama tuzsuz imkansız
hahahahaaahha bugünki ruh halimm
hemşeri sayısını arttırıyosun böyle devam ederse aşiret olucaz buradahemşerim desene bilir o zaman
Hmmm benimki tam diyet oluyo ozman:)Ben tuzdan asla vaz geçemedimmm. Maleseff.
Yağınıda nane dağlanacak kadar koydum.
:) tuh sana:) duymamis olalimo pastayı bana yolla fazla uzaklaşamadan icabına bakarım
Vay vay vay sporun yikiliyo tatlim menunde harika corbanim yaninda ne yaomiyoruz ekmek yemiyoruz:) boyle devam spora
tatlım sadece mekik degil, ayrıca karın hareketleri de yapmanı oneririmben 2 defa sezeryan oldum o yüzden karnım biraz gevşek mekikle mi toparlıyabilirim hani şöyle yanlarda 2 çizgi oluyor ya bayılıyorum tabi benim olması için çok var ama olsun hayali bile güzel
ceza yazmıyom diye mi lavas yedin acebaaa !!!Kizlar menumu yazayim hemen
sabah 2dilim tb ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
5zeytin
ogle 1kase mer corba
yogurt
aksam
4kasik sebzeli kiyma
yarim lavas
1bardak ayran
su
4lt
spor
2mil lesli
50 yana agirlik
50 mekik
200 ip
bisey daha yapmistim ama hatirlamadim
hımmm yesil cay :)Ben icine birkac damla limon damlatıyorum canım, acı tadını alıyor biraz
ahahhaa betüşüm son noktayı koymus, bende asla tartımdan ayrılmam, her sabah tartılırım mutlakabağlasalar durmam :)) tartısız yaşanır mıymış...
ederiiim, bi lokmacık simidne de laf ederiiiim!!! ekmek ye simit yemeO kahvaltıda ne cikolatalar, ne tatlılar, ne pankekler vardı daaa hicbirine dönüp de bakmadım. Yarımcık simidime laf ettirmem
yarın sabah tatlım muska yarın yazar menulerini topluca yazarım cezalarıkollontai cezalarımızı ne zamn yazacaksın.??
fiziksel olarak mideme girmediği sürece yemek yerim..şuan mesela gözlerimi kapayıp tıkınıyorum .. ilk günüm regl böle olurum sonra geçer..:) tuh sana:) duymamis olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?