- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.161
Ben aslen Egeliyim bilmemem normal o zamanmısırın kırılmış ufalanmış hali ben samsunluyum aslen karadenizde çok meşhurdur:)
Tamam ya kizma takiliyorum:)Kizim yedim demedim dikkatini cekerim severim dedim
hemşerim desene bilir o zamanBen aslen Egeliyim bilmemem normal o zamaneşime sorayim, o kesin bilir. Sinoplu onlar da :)
Döğmeyle yapıyorum bu sefer nohutda koydum.Ama az koydum. Yani her kaşığa 2 döğme geliyor.Bende cok severim yarinda onu yapayim ozman yarmayla mi yapiyosun sende
Evet hemseri sayilirsiniz Samsun-Sinop cok yakin :)hemşerim desene bilir o zaman
Tamm anlaştık.Bkuzum kacamak hic yapmiycan ben seni takip etcem kacamka yaparsan bide ben ceza verrim valla sana hem kuserimde bak:) sonra ikimizde apor yapcaz tamami cuma gunu bunlara ragmn kilo vermezsen izne ayrilirsin anlastik
Dogme neki tatlim ben yarma kurufasulye nohut koyuyorum annemde sadece pirincli olanindam yapar valla bilemedim simdi hazir corba mi yapsam?Döğmeyle yapıyorum bu sefer nohutda koydum.Ama az koydum. Yani her kaşığa 2 döğme geliyor.
Öylemi dersinn??Nasil laflar onlar oyle???! Duymamis olayimazmedip hep birlikte verecegiz kilolari!
Şişti canim sagol
Döğme koyuyom canm.Bazen çok azda nohut.Maksat lezzet versinn.ee ayranlı çorbaya ne koyuyorsun bulgur mu pirinç mi?
Oyle tabi..Öylemi dersinn??
Tatlişim mercimek olur yayla olur tavuklu sebze çorbası( ama bulyon değil) Ispanak pırasa enginar.....ebrusonmez "bol bol corba içeceğiz" deyince bi kamuoyu yoklamasi yapayim dedim. Hangi corbalar bize yasak degil? pirinc corbama baya tepki almistim dun malum bileyim de ona gore yapayim.
döğme de buğday demekDogme neki tatlim ben yarma kurufasulye nohut koyuyorum annemde sadece pirincli olanindam yapar valla bilemedim simdi hazir corba mi yapsam?
hadi allah rahatlık versin şekerim:)Hanimlar ben yatiyorum, cok yorgun hissediyorum kendimi. Yarin gorusuruz, iyi geceler hepinize
Mercimek yiyeyim o zaman bol bol. Sebze ve brokoli corbalarini da severim, onlardan da yaparim. Ezogeline ne diyorsunuz peki? Pirinc koymadan yapsam??Tatlişim mercimek olur yayla olur tavuklu sebze çorbası( ama bulyon değil) Ispanak pırasa enginar.....
Ben bugun niye böyleyimmm..
Canım yarmayla aynı şeymiş..Ama ben bilmiyordum.Dogme neki tatlim ben yarma kurufasulye nohut koyuyorum annemde sadece pirincli olanindam yapar valla bilemedim simdi hazir corba mi yapsam?
Sagol kaptanim tesekkurler :)iyi akşamlar kuzlar çeneniz düşmüş maşallahh ptesi haftasonu giremeyenler şok olcak kızlar bence çorba içindeki pirinç bulgurdan zarar gelmez eğer hızlı kg verirseniz hızlı alırsınız o yüzden sağlıklı verin mesela etsuyu ya da yağ koymayın çorbaya yada az koyun malzemede istediğinizi koyabilirsiniz iyi geceler hepinize
Olurr benceeMercimek yiyeyim o zaman bol bol. Sebze ve brokoli corbalarini da severim, onlardan da yaparim. Ezogeline ne diyorsunuz peki? Pirinc koymadan yapsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?