- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.201
Yok bebisim acliktan yedim valla basim agriyodu acliktan bende yedim yarim dedigim 2 lokmacik falandi ben yarim yazayim dedim:)tatlım sadece mekik degil, ayrıca karın hareketleri de yapmanı oneririm
ceza yazmıyom diye mi lavas yedin acebaaa !!!
hımmm yesil cay :)
ahahhaa muskam son noktayı koymus, bende asla tartımdan ayrılmam, her sabah tartılırım mutlaka
ederiiim, bi lokmacık simidne de laf ederiiiim!!! ekmek ye simit yeme
yarın sabah tatlım muska yarın yazar menulerini topluca yazarım cezaları
:) oyle yaptikca daha cok acikirsin tatlim uyu gitsin en iyisi sen geceyi kazasiz belasiz kurtar:) bende cok aacikinca yemek resinlerine tariflerine fakan bakitodum simdi bakmiyom kacamak yapmaya itiyodu beni:)fiziksel olarak mideme girmediği sürece yemek yerim..şuan mesela gözlerimi kapayıp tıkınıyorum .. ilk günüm regl böle olurum sonra geçer..
hadi bakalım seni de yarın ceza listesine alıcam zatiYok bebisim acliktan yedim valla basim agriyodu acliktan bende yedim yarim dedigim 2 lokmacik falandi ben yarim yazayim dedim:)
işte uyudum uyumasaydım falan dediğini yapardım..su içiyorum midem şişsinde iştahım gitsiin diye.. 4 lt içtim bugün an itibariyle :)):) oyle yaptikca daha cok acikirsin tatlim uyu gitsin en iyisi sen geceyi kazasiz belasiz kurtar:) bende cok aacikinca yemek resinlerine tariflerine fakan bakitodum simdi bakmiyom kacamak yapmaya itiyodu beni:)
canım tatlı istegini en iyi bastıran sey cubuk tarcın, su sisenin icine at bitane hemen kesiyoişte uyudum uyumasaydım falan dediğini yapardım..su içiyorum midem şişsinde iştahım gitsiin diye.. 4 lt içtim bugün an itibariyle :))
yok canım yemem dolapta atıştırmalık hiç birşey yok tam takır aburcubur yönünden :))))
Gecmis olsun tatlimkızlar ben sabahtan hastanede olucam yarın ameliyat mevzuu netlesecekancak ogleden sonra gelebilirim, arada girebilirsem yazarım yine cok yazmayın len gecmisi okurken fenalık basıyo
tamam canım bidahakine öle yaparım şuan su içtiğimden midem şiş o açlığım kalmadı..canım tatlı istegini en iyi bastıran sey cubuk tarcın, su sisenin icine at bitane hemen kesiyo
geçmiş olsun canım ..yok cok yazmayız korkma :))kızlar ben sabahtan hastanede olucam yarın ameliyat mevzuu netlesecekancak ogleden sonra gelebilirim, arada girebilirsem yazarım yine cok yazmayın len gecmisi okurken fenalık basıyo
sagolasın canımGecmis olsun tatlim
aman iyitamam canım bidahakine öle yaparım şuan su içtiğimden midem şiş o açlığım kalmadı..
sagolasın canım :) he bilirim yazmazsınız en az 300 mesaj birikir ben gelene kadargeçmiş olsun canım ..yok cok yazmayız korkma :))
Bosver boy kavaktada var olmussun 36 beden zaten kizim simdi bile bunu korusan superamaaan gece gece iclendim benim boyumda 160 olsydı nolurdu sanki diyeti bırakıp korumaya gecmistim coktan
500ml lik şişelerle iç hem daha çok içersin hemde ölçebilirsin.Hanımlar siz günlük su tüketiminizi nasıl ölcüyorsunuz? Yani ben suyu az tüketen biri degilim bardak bardak icerim ama ölcmekte zorlanıyorum. Bazen kucuk bardakta oluyor bazen büyük, bazen büyük kupada... Bir de bazen yarım, bazen tam, takip edemiyorum yani... Matara falan mı kullanıyorsunuz?? Ben bu yüzden su tüketimimi hesaplayıp yazamıyorum ya menülere :/
Bende çok severim resimlerimin arkasındaki yatak örtüsünü ben ördüm mesela....ben ördüm beresini atkısıda var internetten almıştım örneğini el işini çok severim
Akşam yatarken badem yağı sür sabah bebe şampuanıyla yıkayıp durula bir hafta 10 gün sonra takma kirpik gibi olurlarkokusu çok var mı.... benimde gözlerimde arpacık çıktığı için kirpiklerim dökülüyorçok seyrek gıcık oluyorum...
Her gece yatarken bir diş sarımsak yut 15 güne dökülme azalır..benimde saçlarım çok dökülüyor sen yap bir süre işe yararsa bende yapım:)
Vallahi beynim sulandı okumaktan kaptanımiyi akşamlar kuzlar çeneniz düşmüş maşallahh ptesi haftasonu giremeyenler şok olcak kızlar bence çorba içindeki pirinç bulgurdan zarar gelmez eğer hızlı kg verirseniz hızlı alırsınız o yüzden sağlıklı verin mesela etsuyu ya da yağ koymayın çorbaya yada az koyun malzemede istediğinizi koyabilirsiniz iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?