Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok bebisim acliktan yedim valla basim agriyodu acliktan bende yedim yarim dedigim 2 lokmacik falandi ben yarim yazayim dedim:)

fiziksel olarak mideme girmediği sürece yemek yerim..şuan mesela gözlerimi kapayıp tıkınıyorum .. ilk günüm regl böle olurum sonra geçer..
:) oyle yaptikca daha cok acikirsin tatlim uyu gitsin en iyisi sen geceyi kazasiz belasiz kurtar:) bende cok aacikinca yemek resinlerine tariflerine fakan bakitodum simdi bakmiyom kacamak yapmaya itiyodu beni:)

kızlar yarın sabah herkes tartılsında cumadan bugune kacamakları bi gorelim

corba mevzuna gelince ben de corbanın icindeki hicbir malzemeye karsı degilim, hazır corbalar haric tabi, patates de olur eristede olur vucudun hepsine ihtiyacı var sonucta, benim tercihim yogurt corbası pirincle yapılandan, tarhana, mercimek( mercimek ve piricle yapıyorum yagsız salcasız) sehriye ve yesil mercimek (eristesiz yapıyorum) yalnız benim kendi menulerimdeki yemeklerin tariflerinin hicbiri size uymaz muhtemelen cunku ben yıllardır yag tuz ve salca koymam da sevmem de

:) oyle yaptikca daha cok acikirsin tatlim uyu gitsin en iyisi sen geceyi kazasiz belasiz kurtar:) bende cok aacikinca yemek resinlerine tariflerine fakan bakitodum simdi bakmiyom kacamak yapmaya itiyodu beni:)
işte uyudum uyumasaydım falan dediğini yapardım..su içiyorum midem şişsinde iştahım gitsiin diye.. 4 lt içtim bugün an itibariyle :))
yok canım yemem dolapta atıştırmalık hiç birşey yok tam takır aburcubur yönünden :))))

canım tatlı istegini en iyi bastıran sey cubuk tarcın, su sisenin icine at bitane hemen kesiyo

500ml lik şişelerle iç hem daha çok içersin hemde ölçebilirsin.
ben ördüm beresini atkısıda var internetten almıştım örneğini el işini çok severim
Bende çok severim resimlerimin arkasındaki yatak örtüsünü ben ördüm mesela....
kokusu çok var mı.... benimde gözlerimde arpacık çıktığı için kirpiklerim dökülüyor çok seyrek gıcık oluyorum...
Akşam yatarken badem yağı sür sabah bebe şampuanıyla yıkayıp durula bir hafta 10 gün sonra takma kirpik gibi olurlar
benimde saçlarım çok dökülüyor sen yap bir süre işe yararsa bende yapım:)
Her gece yatarken bir diş sarımsak yut 15 güne dökülme azalır..

Vallahi beynim sulandı okumaktan kaptanım
Gevezeliğimi bulaştırdım bunlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…