Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydin.
bilin bakalim bugün ne yapacagim ? yürüyüse gidecegim.. adim sayicimida bir takip bakayim nekadar yürüyecegim. hatta giyindim cikmak üzereyim. size bir selam vermek istemistim..----
hadin itin disari beni pek güzel ve davet edici bir görünüsü yok sokagin yaaa. am Olsun bosami hazirlandim ben cikiyorum belki bir ekmek alip dönerim. belkide yolumu cok uzatirim bakalim

herkese günaydın...
bugün sırf temizlik var..halı koltukları yıkayacağım..
camları silip bide buzdolabını temzlicem..bugünlük yeter o bana kızla bide
şimdi kahvaltıya oturacağım
dün annem webcam de zayıflamışsın 60 mı oldun dedi ama nerdeeee

selamlar.. reyhan ablam yürüyüşü pek uzatmışsın :)) hala yoksun..

bende yeğenimle sabah 10 da evden bir çıktım alışveriş merkezine gittik ablama hediye aldık bir kaç bluz aldık hırka bady takım filan işte sonra yazıcı bozulmuştu yazıcı aldık çocukların ödevleri var aciliyeti vardı sonra bir yürüdük bir yürüdük ayaklarımızda hal kalmadı ancak geldik evimize...şimdi yorgunluk kahvesi içiyoruz yeğenim fal bakacak :))

iyi akşamlar canlarım cuma günü çok yoğundum giremedim şimidide eşimin dayısındayız baklaava yaptık bugün yeni bitti geçmişi pek okuyamdım umarım herkesler iyidir
Melise adres ve telefonlarımı verdim

selamlar.. reyhan ablam yürüyüşü pek uzatmışsın :)) hala yoksun..

bende yeğenimle sabah 10 da evden bir çıktım alışveriş merkezine gittik ablama hediye aldık bir kaç bluz aldık hırka bady takım filan işte sonra yazıcı bozulmuştu yazıcı aldık çocukların ödevleri var aciliyeti vardı sonra bir yürüdük bir yürüdük ayaklarımızda hal kalmadı ancak geldik evimize...şimdi yorgunluk kahvesi içiyoruz yeğenim fal bakacak :))

ablacım oh oh ne güzel neyse haliniz çıksın faliniz :)))))

yok kallisim cok uzamadi yürüyüsüm.
7400 adim da geldim eve ama nefes nefese geldim sürünerek desem yeridir
7400 adim 237,5 calori 31 gr yag diyor.
ne güzel sende yürümüssün alisveris etmissin..:nazar:

günaydın arkadaşlar yine türkiyenin bir çok yerinde okullar tatil edilmiş. bu durum gerçekten çok can sıkmaya başladı allaha şükür nevşehirde grip olayları henüz yok ama inannın tam 1 haftadır bende 10 kişiyle ders yapıyorum ya tatil olsa adam akıllı yada bebeleri yollsalar okula ne ders anlatabiliyoruz ne yeni konuya geçebiiliyoruz resmen bir senemizi yediler yaa olmazkii.

herkese selam geliyorum yazamadan çıkıyorum :sinifsinif:

az önce mesajlarıma baktım melis kime hediye alacağımı yazmış ay heyecan yaptım delikafaduldendelikafadulden kilom hala 62 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim galiba sabitledim ama inemiyorum da bakalım bayramı da atlattım mı heralde ondan sonra sıkıcam iyice zemuszemus

iyi alışverişler bijocum.
Arkadaşlar özelden de yazdım ama buradan da hatırlatayım 3 kişiden adres gelmedi bana henüz: reyhan abla, papatya ve mersa.
Bir de bir notum var yine özelden de yazdım ama diğer arkadaşlarında böyle bir pronblemi olabilir tüm duyuru yapayım dedim (kendimi yerinize koydum da bizde de problem olabilir): eşinizin adıyla değil de kendi adlarınızla kargoya verirseniz iyi olur, goncalarınız bu adam da kim eşime hediye yolluyor demesinler :))

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar yine türkiyenin bir çok yerinde okullar tatil edilmiş. bu durum gerçekten çok can sıkmaya başladı allaha şükür nevşehirde grip olayları henüz yok ama inannın tam 1 haftadır bende 10 kişiyle ders yapıyorum ya tatil olsa adam akıllı yada bebeleri yollsalar okula ne ders anlatabiliyoruz ne yeni konuya geçebiiliyoruz resmen bir senemizi yediler yaa olmazkii.
yaa bizim burasıda varmıkiacaba yine aradım bulamadım nette... zaten bir haftadır gitmiyorlar çocuklar evde ders çalışıp oflayıp pufluyorlar günlerdir.. bayram tatilide geldi akannehir bu yıl eğitm namına bir şey yok sanırım..
yok kallisim cok uzamadi yürüyüsüm.
7400 adim da geldim eve ama nefes nefese geldim sürünerek desem yeridir
7400 adim 237,5 calori 31 gr yag diyor.
ne güzel sende yürümüssün alisveris etmissin..:nazar:
ablam maşallah güzel yürümüşsün yineopuyorumnanaktan
yeğenim bana kilo aldırdı yaa salı sabahtan başlayıp düzenime geçiyorum mafoldumben
herkese selam geliyorum yazamadan çıkıyorum :sinifsinif:

az önce mesajlarıma baktım melis kime hediye alacağımı yazmış ay heyecan yaptım delikafaduldendelikafadulden kilom hala 62 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim galiba sabitledim ama inemiyorum da bakalım bayramı da atlattım mı heralde ondan sonra sıkıcam iyice zemuszemus
bijom bende çok helecan yaptım opuyorumnanaktan süper birisi çıkmış benim şansıma yerimseniben ay çok hoş yaa böyle gizli olması...
site hala sorunlu bend egelip sayfaları açamadan çıkıyorum..

Arkadaşlar özelden de yazdım ama buradan da hatırlatayım 3 kişiden adres gelmedi bana henüz: reyhan abla, papatya ve mersa.
Bir de bir notum var yine özelden de yazdım ama diğer arkadaşlarında böyle bir pronblemi olabilir tüm duyuru yapayım dedim (kendimi yerinize koydum da bizde de problem olabilir): eşinizin adıyla değil de kendi adlarınızla kargoya verirseniz iyi olur, goncalarınız bu adam da kim eşime hediye yolluyor demesinler :))
melisim canım benim tekrar tekrar teşekkürler...

reyhan ablacım sen yolladım adresimi demiştin en başta ama site sorunluya ulaşmamış demek mesajın bir zahmet tekrar yollarsan opuyorumnanaktan

burda da okullar tatil olmuş 1 hafta :sm_confused: nasıl iş anlamadım 1 sene boşa geçiyo resmen öğretmenler ne sinir olmuşlardır özellikle ilkokul öğretmenleri..

kallisim bi de hediyeleri ptt kargoya verme günü belirleyelim mi ne dersin yerimseniben yani mesela 10-15 aralık tarihleri arası gibi. böylece hemen hemen aynı günlerde hediyelerimiz elimizde olur.. bu sadece bir fikir tabii..

yarın hediye bakmaya başlicam bakalım aklımda değişik şeyler var karar veremiyorum süper bi atraksyon oldu benim için delikafadulden

annemler çarşamba günü gidiyorlar, evi temizlemeye yardımcı bi abla geldi valla yoksa kalkamazdım ben bu evin altından..

Herkese Merhaba,
öncelikle kusura bakmayın bir haftadır habersiz tabersiz ortadan kayboldum die. anca gelebildim bir haftadır. haftanın ilk günler iş, güç koşuşturmacayla geçti die yazamadım ama sonra da hastalıktan yorgan döşek yattım. evde telefonlar da kesik, internette yoktu. eşim bugün elektrikçi çağırıp halledebildi telefonları ve interneti de ben de girip hemen yazıyorum sizlere. hasta olunca evden dışarıya çıkıp bir internette bulamadım, yoksa en azından kilo bildirimini yapardım cuma günü.kusura bakmayın habersiz bıraktım hepinizi. çok biçimsiz oldu ben de farkındayım.
eski mesajları okumadan hemen bildiriyim durumumu dedim. şimdi de geçmiş haftayı okuycam hemen, tabii hala gruptaysam :P

[)[/B]

Meliscim,

gecikme için özür ama özel mesaj gönderemiyorum ben maalesef daha. nasıl gönderebilirim sana acaba adresimi ve bilgilerimi başka??

papatya canim malis arkadasimizin nickinin üzerine git orda kutucuk acilicak seceneklerden biri " özel msj at" onu secip yazabilirsin mesajiniyerimseniben

melis banada yazmis... simdi hummali bi calismaya girismem lazim:1ninca::1ninca:

cok heycanliyimmmmm

Meliscim,

gecikme için özür ama özel mesaj gönderemiyorum ben maalesef daha. nasıl gönderebilirim sana acaba adresimi ve bilgilerimi başka??

canım rica ederim, benim ismimin üzerine tıkla özel mesaj gönder seçeneği çıkacak oraya tıkla mesajını yaz gelsin ya da benim özelden yazdığım mesaja cevap ver. İsmin ve posta adresin yeterli canım.

bijom bende çok helecan yaptım opuyorumnanaktan süper birisi çıkmış benim şansıma yerimseniben ay çok hoş yaa böyle gizli olması...
site hala sorunlu bend egelip sayfaları açamadan çıkıyorum..

melisim canım benim tekrar tekrar teşekkürler...

reyhan ablacım sen yolladım adresimi demiştin en başta ama site sorunluya ulaşmamış demek mesajın bir zahmet tekrar yollarsan opuyorumnanaktan

ismi ben de saklı :)))
rica ederim kallistecim ne demek. reyhan ablanın mesajı gelmedi tekrar yollar herhalde.

kallisim ilköğretimde tatil varmı bilmem ama anadolu üniversitesi 1 ARALIğa kadar tatilmiş haberlerde duydum

burasıda mı tatil acaba? doğru düzgün ders yapamadı yavrucaklar.

hediyelerimizi aldigimiz da yazarmiyiz buraya ?

yaa benim ki cok esrarengiz hic ip ucu yok hakkinda:1ninca:CADIARZU:kahve::delphin:

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey heycandan heycanda:dance:
simdi ben bunun icin kac kez carsiya giderim..en sonunda icimede sinmez..
illallah ettim kendimden:1closedeyes:

selam sekerler..
ya kallisim melisim valla yazdim bilgilerimi ama gitmemis demek tekrar yolladim melisim bir bakiver canim olmadiysa baska yol deniyelim.
pia bu ne helecan kiz? hehehehe sorma bendede ayni helecan.kaydirigubbakcemile5

ayy kızlar !!!!!!!!!!!!
melis in özel mesajını şimdi gördüm... çok ama çok heyecanlandım ben de şimdi.:)))
neyse fazla konuşmayayım,kim olduğu belli olur filan , oyarsınız beni :))

Back
X