- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.341
Benim evde var büyütüyorum aloe vera, bazen sürüyorum çok iyi geldiğini duymuştum ama düzenli kullanmadım. Yara bere kesik yanık iyi geliyor diye yetiştiriyorum, bişey olunca çocuklara sürü veriyorum jelinibu arada yarın mucize bitki karışımı geliyor sabahları içilecek..
ayrıca evinizde aloevera çiçeği yetiştirebilirseniz cildnize banyo sonrası vucudunuza bunun jelini sürerek kadife cilde sahip oluyonuz ayrıca cilt lekelerine çok iyi geliyo . ayrıca yeni öğrendim selulitede iyi geliyomuş
ayrıca doğum çatlaklarının giderilmesi ve ameliyat izleri vee teninizde yer etmiş eski yara yerlerinin yok olması içinde sarı kantoron yağı mükemmel. bilginize
Ben geldim fıstıklar, kızıma bir sürü kıyafet aldım 5 tl- 10 tl :))) bütün aile bireylerine bişeyler aldım kendim hariç, ben zayıflayana kadar cezalıyım :)
çok yoruldum biraz uyuyabilirim sanırım ama önce kilolara ve geçmişe bir bakayım
26 yok bugün yaramaz mı duruyoruz :))))
düzenli kullansanız farkı görürsünüzz kullanmaya çalışınBenim evde var büyütüyorum aloe vera, bazen sürüyorum çok iyi geldiğini duymuştum ama düzenli kullanmadım. Yara bere kesik yanık iyi geliyor diye yetiştiriyorum, bişey olunca çocuklara sürü veriyorum jelini
Hiiiii pastamenüm
sabah 7 bitki çayı
8 gibi
sabah 1 yumurta bir çatal tulum peyniri çay şekersiz bal çok az
10 gibi yarım muz
13 öğlen
mantar çorbası 1 dilim pasta
akşam ıspanak yanında yoğurt
su 1.5 lt ve 1 bardak çay
Canim temizlik yaptim oglumla ilgileniyodum ondam gelemedimnilsub tatlım daha dönmedinmi çarşıdan kız..
d_mndc morordek candy_candy ycfa Kızlar kayıpsınız yaw
Çok güzel kız bravo..Menum
sabah
ceyrek tost kasarli sucuklu
salatalik domates
ogke yok
aksam
1 haslanmis patates
su 2 lt 3 olur
spor yarim saat yuruyus
Katılacanmı 1 nisana kadar uslu durma yarışmasına?Canim temizlik yaptim oglumla ilgileniyodum ondam gelemedim
ya hep senin yuzunden yedimTamamdır sahip!
Oh oh ye gülüm yeeeee
eee o listeyi kim tutacak bacım???1 gün 3 puandan oluşsun
kaçamak yapmadıysan +1 puan
2 lt su içtiysen +1 puan
en az yarım saat spor yaptıysan +1 puan
ay sonunda toplam puanımızı hesaplayalım yazalım ne dersiniz?
bugun ki menumu gormek istediginden emin misin rakibem ???Bunada varım herkesin puanlarını takip ederim.
kollontai ne yersen ye her gün menünü görmek istiyorum rakibem ona göre.
Bizim kafalar aynı doğrultuda çalışıyoda ondan.
İki çatlak ve geveze hatun
muska tutacakmış listeyi az önce öyle söyledi kızlar ben az sonra işten çıkacağım ebru yazarsa beni işaretlesin ki görebileyim sonucunu düzeltmek içinya hep senin yuzunden yedim
eee o listeyi kim tutacak bacım???
bugun ki menumu gormek istediginden emin misin rakibem ???
Katilirim canim bugunde hic yemekbyiyesim yok olsaydi kacamaklari siralardimKatılacanmı 1 nisana kadar uslu durma yarışmasına?
Hiiiç suç atma dünden razıydınya hep senin yuzunden yedim
Ben ben..eee o listeyi kim tutacak bacım???
İvetbugun ki menumu gormek istediginden emin misin rakibem ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?