- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.301
yumurta yasak aycekirdegi yasak greyfurt suyu yasak eeee baska ne var ???? yaglı balık yerim bakkutu tipi vucutlar sabah kahvaltısında yumurta yicekler yulaf kepekli omlette olur
ara öğün olarak ayçekirdeği tavsiye ediyor
sardalya somon yağlı deniz balıkları
greyfut suyu içilecek
canım sen kutu tipisin o zaman yazdım onudaama sen elma ve armut tipini yazdın ben her yerden aynı veriyorum kiloyu bana gore olanı yazmadınaglayım mı simdi
eneeeeee bende yemem o zman
Sen ye kuzum free takıl sorun yokama sen elma ve armut tipini yazdın ben her yerden aynı veriyorum kiloyu bana gore olanı yazmadınaglayım mı simdi
eneeeeee bende yemem o zman
Bizde paylaşımlar için tesekkur ederiz.bu arada tanıtımın için tşkler kuzucum şirinemm...
somon ye norveç somonu ben gelince yaparım sana kuzum benimyumurta yasak aycekirdegi yasak greyfurt suyu yasak eeee baska ne var ???? yaglı balık yerim bak
rica ederim cnmSen ye kuzum free takıl sorun yok
Bizde paylaşımlar için tesekkur ederiz.
Elinize sağlık.
çilekte hormon yokmuş çileğin ince zarını soymak gerekiyomuş tarım ilaçlarını çektiği için arkadaşlar
bunlar ne ise yarıyo simdi yag mı yaktırıyo yoksa yag olusumunu mu onluyo ???kutu tipi vucutlar sabah kahvaltısında yumurta yicekler yulaf kepekli omlette olur
ara öğün olarak ayçekirdeği tavsiye ediyor
sardalya somon yağlı deniz balıkları
greyfut suyu içilecek
yimeeeem tatlı yiycektim vazgectim hıhSen ye kuzum free takıl sorun yok
Bizde paylaşımlar için tesekkur ederiz.
Elinize sağlık.
bende simdi onu dusundum valla cilek nasıl soyulur kiiii???onu nasıl yapçakmışız su deyince daha ağızları burunları dağalıyor çilekçiklerin.....
bıçakla çok hafif üstünden geçince zarı sıyrılıyo.. özellikle çocuklara yediririken dikkat edinonu nasıl yapçakmışız su deyince daha ağızları burunları dağalıyor çilekçiklerin.....
hem yağın depolanmasını engelliyo hemde yeni oluşuma izin vermiyor kuzumbunlar ne ise yarıyo simdi yag mı yaktırıyo yoksa yag olusumunu mu onluyo ???
yimeeeem tatlı yiycektim vazgectim hıh
Ya ye ben kahvaltıda yedim sende ye!bunlar ne ise yarıyo simdi yag mı yaktırıyo yoksa yag olusumunu mu onluyo ???
yimeeeem tatlı yiycektim vazgectim hıh
Kadife cilt için benden de bir tavsiye denenmiştir.bu arada yarın mucize bitki karışımı geliyor sabahları içilecek..
ayrıca evinizde aloevera çiçeği yetiştirebilirseniz cildnize banyo sonrası vucudunuza bunun jelini sürerek kadife cilde sahip oluyonuz ayrıca cilt lekelerine çok iyi geliyo . ayrıca yeni öğrendim selulitede iyi geliyomuş
ayrıca doğum çatlaklarının giderilmesi ve ameliyat izleri vee teninizde yer etmiş eski yara yerlerinin yok olması içinde sarı kantoron yağı mükemmel. bilginize
tşklerrYa ye ben kahvaltıda yedim sende ye!
Kadife cilt için benden de bir tavsiye denenmiştir.
Erkeklerin tras köpükleri varya tüm vücuda ince bir tabaka surun iki uç dak. Sonra durulayin.
Misss oluyor.
ooo iyiymis, balık yiyelim o zamanhem yağın depolanmasını engelliyo hemde yeni oluşuma izin vermiyor kuzum
yimem kiiiiii :)))) eneee tras kopugu tahris etmez mi?Ya ye ben kahvaltıda yedim sende ye!
Kadife cilt için benden de bir tavsiye denenmiştir.
Erkeklerin tras köpükleri varya tüm vücuda ince bir tabaka surun iki uç dak. Sonra durulayin.
Misss oluyor.
afiyet olsun :)şimdi çorbamı içicem musade
Afiyet olsunşimdi çorbamı içicem musade
Yok yumuşacık. Kadife gibi yapıyor.ooo iyiymis, balık yiyelim o zaman
yimem kiiiiii :)))) eneee tras kopugu tahris etmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?