- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.401
Muskacım bugunden mi başlıyor.Yarın mıKızlar hergün menülere puan vereceğiz 1de 3e kadar (betüşümün önerisiyle)
Su miktarı spor süresi ayrıntılı yazılsın lütfen..
1 Martta bakalım en yüksek puanı kim alacak
ahhh yavrum beni unuttun ben ve kaçamak yanyana aslaTabikide ben alacağimmm
Kız bak sonra kollontai sana keser cezayııbu gün az yaramazlık yapın önümüzde bir ay var ona göre depolayın şimdiden :))
Vayy maşallah canım.Kaçamak bile böyle zarif mi yapılır.Menum
sabah
ceyrek tost kasarli sucuklu
salatalik domates
ogke yok
aksam
1 haslanmis patates
su 2 lt 3 olur
spor yarim saat yuruyus
Yarış yarın başlıyor tatlım..Ya ben aslında cumartesi başlayacaktım spora ama bu akşam başlıcam mecbur
Afiyet olsun son olsun tatlı ablacım..ananaslı cnmmm
Benimkide pek meraklı şirinen zayıfladımı deyip duruyor...almadımda yemedimde eşimde gülüyor hastaneden çıkınca acıktım lahmacun yiyelim dedim oda burger kinge girelim dedi yooookkkkk dedim lahmacun yasak değil gündüz diyince tamam dedi onuda sardı takım içindede rakiplerimiz var dedim merak ediyor artık o bile
Yarın tatlım..Muskacım bugunden mi başlıyor.Yarın mı
muskaya kolaylıklarmuska tutacakmış listeyi az önce öyle söyledi kızlar ben az sonra işten çıkacağım ebru yazarsa beni işaretlesin ki görebileyim sonucunu düzeltmek için
evet razıydıııııım dunden beri hayallerini kuruyodum, tam 1 aylık yediiiimHiiiç suç atma dünden razıydın
Ben ben..
İvet
en az nerde tartıyosa oraya koy yerlni degistirme amaKızlar dijital tartı aldım evin heryerinde başka tartıyo ne yapım?
kaptana ceza yazıyorum da yazmasına azarlayamıyom tırsıyomben geldiğimde sen zayıftın dikkat kaptancım... ama gelmiyosun ki azıcık azar işitkollontai den ceza ye falan....
Yarın ablam..bugünmü başlıyor puanlar
Ne yedin kız okadar kaçamak yapacaktın tatlıyı gömmeyecektin..evet razıydıııııım dunden beri hayallerini kuruyodum, tam 1 aylık yediiiim
zayıfladı deeeeeYarış yarın başlıyor tatlım..
Afiyet olsun son olsun tatlı ablacım..
Benimkide pek meraklı şirinen zayıfladımı deyip duruyor...
Yarın tatlım..
Hadi inşallah kaptanım.kızlar şu duruma göre sanırım birinciyiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
tmm bugün tatlıları yedimde:)Yarın ablam..
Napsın benim karşımda çırpınıyo zavallıcık dedim..zayıfladı deeeee
tatlım pilatese 70 kilonun altına dusmeden onermem, sen leslie yap bolca, hem yagların hızlı erir hem bacak kasların guclenir, onun yanında da abs workout yaz, tiffany nin abs videolarını yap bence bir sure hamken pilates sakatlık cıkarmasın basına tatlım, cok gecmis olsunkollontai şirin kaptan yardıcımız platese başladım demiştin benim için daha erken mi biraz daha kilo vermem gerekiyormu sırt kaslarımı güçlendirmem gerekiyormuş ne yapmam gerek bir fikrin varmı?
4 kisilik pasta aldım, 3 kisilik kısmını yidiiimNe yedin kız okadar kaçamak yapacaktın tatlıyı gömmeyecektin..
evet popolar yata yata büyüyor canımO zaman akşam popomu devirip yatcam
bende öyle düşündüm canım sağoltatlım pilatese 70 kilonun altına dusmeden onermem, sen leslie yap bolca, hem yagların hızlı erir hem bacak kasların guclenir, onun yanında da abs workout yaz, tiffany nin abs videolarını yap bence bir sure hamken pilates sakatlık cıkarmasın basına tatlım, cok gecmis olsun
4 kisilik pasta aldım, 3 kisilik kısmını yidiiim
Son devirmen olsun amaO zaman akşam popomu devirip yatcam
Artık kaçamak yok ablacım tamammı?tmm bugün tatlıları yedimde:)
Yuh!4 kisilik pasta aldım, 3 kisilik kısmıno yidiiim
yazma bari yahu ben bugun ne pastalar ne simitler gördüm çarşıda avucumu yalıya yalıya eve geldimtatlım pilatese 70 kilonun altına dusmeden onermem, sen leslie yap bolca, hem yagların hızlı erir hem bacak kasların guclenir, onun yanında da abs workout yaz, tiffany nin abs videolarını yap bence bir sure hamken pilates sakatlık cıkarmasın basına tatlım, cok gecmis olsun
4 kisilik pasta aldım, 3 kisilik kısmını yidiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?