Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben aslında cumartesi başlayacaktım spora ama bu akşam başlıcam mecbur
Yarış yarın başlıyor tatlım..
Afiyet olsun son olsun tatlı ablacım..
Benimkide pek meraklı şirinen zayıfladımı deyip duruyor...
Muskacım bugunden mi başlıyor.Yarın mı
Yarın tatlım..

muska tutacakmış listeyi az önce öyle söyledi kızlar ben az sonra işten çıkacağım ebru yazarsa beni işaretlesin ki görebileyim sonucunu düzeltmek için
muskaya kolaylıklar kaptanım listenin son halinde ebrunun kilosunu degistirmemissin, simdi ana paylasıma da bakıcam oyleyse duzeltelim

Hiiiç suç atma dünden razıydın

Ben ben..

İvet
evet razıydıııııım dunden beri hayallerini kuruyodum, tam 1 aylık yediiiim

Kızlar dijital tartı aldım evin heryerinde başka tartıyo ne yapım?
en az nerde tartıyosa oraya koy yerlni degistirme ama

ben geldiğimde sen zayıftın dikkat kaptancım... ama gelmiyosun ki azıcık azar işit kollontai den ceza ye falan....
kaptana ceza yazıyorum da yazmasına azarlayamıyom tırsıyom

kollontai şirin kaptan yardıcımız platese başladım demiştin benim için daha erken mi biraz daha kilo vermem gerekiyormu sırt kaslarımı güçlendirmem gerekiyormuş ne yapmam gerek bir fikrin varmı?
tatlım pilatese 70 kilonun altına dusmeden onermem, sen leslie yap bolca, hem yagların hızlı erir hem bacak kasların guclenir, onun yanında da abs workout yaz, tiffany nin abs videolarını yap bence bir sure hamken pilates sakatlık cıkarmasın basına tatlım, cok gecmis olsun
Ne yedin kız okadar kaçamak yapacaktın tatlıyı gömmeyecektin..
4 kisilik pasta aldım, 3 kisilik kısmını yidiiim

bende öyle düşündüm canım sağol

yazma bari yahu ben bugun ne pastalar ne simitler gördüm çarşıda avucumu yalıya yalıya eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…