- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.421
tatlım ben listeyi hergun tutuyorum zaten sen su puan isini anlat bana bi daha ben yanlarına koyuvereyim iki kisi aynı isle ugrasmayalım ben ameliyat olacagım hafta sana deevrederimNapsın benim karşımda çırpınıyo zavallıcık dedim..
tatlım eşim bugün izinlide hazır onu yakalamışken çarşı pazar dolaştırdım hatta diyetisyene gidip ölçüm dahi yaptırdım vücudumda 36 kilo yağ varmış öğrendim :)))nilsub tatlım daha dönmedinmi çarşıdan kız..
d_mndc morordek @candy_candy @ycfa Kızlar kayıpsınız yaw
niye eve almıyorum sanıyosun kocise iteliycem kalanıda yarına kalmasın diyeSon devirmen olsun ama
Artık kaçamak yok ablacım tamammı?
Yuh!
Kızım ayarın yok senin ya...
banane yaaaaa ben odul verdim kendime 58.7 cıktım ben :)yazma bari yahu ben bugun ne pastalar ne simitler gördüm çarşıda avucumu yalıya yalıya eve geldim
Kaçamak su ve spor için 1er puan..tatlım ben listeyi hergun tutuyorum zaten sen su puan isini anlat bana bi daha ben yanlarına koyuvereyim iki kisi aynı isle ugrasmayalım ben ameliyat olacagım hafta sana deevrederim
İyi yapmışsın...tatlım eşim bugün izinlide hazır onu yakalamışken çarşı pazar dolaştırdım hatta diyetisyene gidip ölçüm dahi yaptırdım vücudumda 36 kilo yağ varmış öğrendim :)))
bende simdi baktım yag oranıma gecen ay bu zamanlar 14.2 kg yag varmıs bendetatlım eşim bugün izinlide hazır onu yakalamışken çarşı pazar dolaştırdım hatta diyetisyene gidip ölçüm dahi yaptırdım vücudumda 36 kilo yağ varmış öğrendim :)))
tamam canım menu listesiyle birlestiririm yarınKaçamak su ve spor için 1er puan..
Kaçamak var diyelim su ve spor iyi ama 2 puan vereceksin..
İyi yapmışsın...
Bi 10 kilo sonra bidaha baktırırsın..
kolay gelsin muskam bende gideyim tv izleyim bugun bos gunumdeBen yürüyüşe gidiyorum Hadi bana eyvallah..
muskaya kolaylıklarkaptanım listenin son halinde ebrunun kilosunu degistirmemissin, simdi ana paylasıma da bakıcam oyleyse duzeltelim
evet razıydıııııım dunden beri hayallerini kuruyodum, tam 1 aylık yediiiim
en az nerde tartıyosa oraya koy yerlni degistirme ama
kaptana ceza yazıyorum da yazmasına azarlayamıyom tırsıyom
30 gün sonra toplam puanları yazacaz ama..tamam canım menu listesiyle birlestiririm yarınama 3 hafta sonra sana devrederim
eee resmen rakip olduk şekerim kolla arkanıtatlım eşim bugün izinlide hazır onu yakalamışken çarşı pazar dolaştırdım hatta diyetisyene gidip ölçüm dahi yaptırdım vücudumda 36 kilo yağ varmış öğrendim :)))
vayy demek öyleee .....eee resmen rakip olduk şekerim kolla arkanı
ne güzell senin ki azmış .. darısı başıma ne diyim :))bende simdi baktım yag oranıma gecen ay bu zamanlar 14.2 kg yag varmıs bende
Hah haaayt simit diyince 5. takım!!!
bugun beni muaf tutun çok hastayım başım çatlıyo bide doktorda birazcık ağladım yanlış kaynamış yapıcak bişe yok diyince buguncuk
Akıllı kadının hali başka canım tamam şimdi girdim eve telden giriyorum beyin cerrahi acil zayıfla dedi kızlar belim çok ağrıyodu 2sene önce trafik kazası geçirmişdim o zamandan kaldı emer sonuçlarında bugün omuriliğimin birinin çatlayıp yanlış kaynadığını oğrendik basınç yapıyomuş ya yuzme ya playes yap dedi hemende zayıfla dedi dijital tartı fazla çıkardı sinir oldum
öyle hayatım doktor zayıfla diyince başladım diyete dedim hemen zatenıyyy geçmiş olsun....
hımmm tedavi egzersiz se tam yerindesin bebeyim...
5 litrelik su al nerede doğru tartıyorsa orada bırak tartıyı.
ben yaptım 81 tartıyor beni yeni tartım ne olucak şimdiçok manıklı kendi tartımda da denicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?