- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.441
bugun bende çarşı pazar gezdim çok yoruldumne güzell senin ki azmış .. darısı başıma ne diyim :))
yoook yemezler sonra kaptan ne azarlıyon beni derse, tüyersin sentırsma bak cozutmuş azarla sen :) arkanda ben varım yürü koçum :)
tamam ben sana kac gun tuttuysam o kadar gun ki toplam puanları soylerim sen ustune devam edersin olmaz mı? ama kafam karısır diyosan sen tut listeyi yine :)30 gün sonra toplam puanları yazacaz ama..
benimde coktu, suan normal aralıga geldine güzell senin ki azmış .. darısı başıma ne diyim :))
yoook yemezler sonra kaptan ne azarlıyon beni derse, tüyersin sen
tamam ben sana kac gun tuttuysam o kadar gun ki toplam puanları soylerim sen ustune devam edersin olmaz mı? ama kafam karısır diyosan sen tut listeyi yine :)
benimde coktu, suan normal aralıga geldi
az once okudum spor topiginde kız 80 kilo 38 bedene sıgıyomus nasıl is arkadas ya???
ben yaptım 81 tartıyor beni yeni tartım ne olucak şimdi(
canım çok geçmiş olsun .. yürüyüş falan yapmana birşey dermiki dr .. aman canım sporunu yap ama kontrollü yap sen zıplama yok sana ona göreöyle hayatım doktor zayıfla diyince başladım diyete dedim hemen zaten
boyu kaç acaba 190 falan mıaz once okudum spor topiginde kız 80 kilo 38 bedene sıgıyomus nasıl is arkadas ya???
tam 5 tarttı 5 kiloluk şişeyi o zaman doğru desene bende sevindiydim ne olucak şimdi eski tartım yanlışmış ama onunda fatoğraf çekip yollamıştım 79 çıkınca bende şaşırdım şuan kaç kilydum ki o zaman 84 85 vardım demekki ayyyyyyyydamacanayı tam 5 tartıyor mu?
Aaaaa göreceğizz bakalımm.ahhh yavrum beni unuttun ben ve kaçamak yanyana asla
sağol canım iyiyim çok şukur en güzel zenginlik vucut zenginliğicanım çok geçmiş olsun .. yürüyüş falan yapmana birşey dermiki dr .. aman canım sporunu yap ama kontrollü yap sen zıplama yok sana ona göre
vaayy vayy rakibeme bak sen takmış yine motorlarıkızlar menümü yazıyım
kollontai , nilsub
sabah ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı: 1 simit(bütün hafta bu an için kaldım yazın cezamı razıyım :))) )
1 fincan şekersiz çay
1/4 kk peynir
ara 1/4 ayva
öğlen es geçtim kuru üzüm ve badem yedim 3-4 tane
akşam buğlama sardalye 10 adet 1 tabak yağsız tuzsuz salata ..
su 3 lt içtim sporumuda sabah evden çıkmadan 300 ip atladım şimdi 2 mil yapıcam ..
Yarından mı başlayacaksınn..O zaman akşam popomu devirip yatcam
Boşuna dememişler imamın dediğin yap yaptığını yapma diye:))4 kisilik pasta aldım, 3 kisilik kısmını yidiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?