Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Isin o kismi zor kaptanim ya ben istedigim kiloya dusunce bidaha almiycam saniyorum ama oyle bisey yok umarim bu duzeni bozmayiz

vurun kırbacı morordek e hem bulgur pilavı hem sütlaç süper bi kaçamak

demekki 200 gr fazla tartıyor senin tartın ebnimki 5 litrelik suyu tam 5 litre tartı yeni tartım bu sabah benide 80,4 tarttı malesef keşke başta alsaymuşın dijital tartıyı moralim bozuldu şimdi eski tartım 79 gösteriyo beni

gunaydinnn
canim bozma moralini eski tarti eskida kaldi arada 1,4 fark var simdi oyle olunca artik eskide tartilma canim
hepinize az cezali haftasonlari

vurun kırbacı morordek e hem bulgur pilavı hem sütlaç süper bi kaçamak
Olsun o kadar. Gecen haftaki gibi böreklerle cıkmadım karsınıza en azından
evet şekerim seninde simit yedikçe yiyesin geliyo maşallah :)
Yarım simit yedim yaa! Bunun icin 1 hafta bekledim ben
Olsun canım bozma moralini. Cok asırı fark yok, bu gruptaki gazla önümüzdeki cumaya 78 bile cıkarsın

Eki Görüntüle 1783853

Şu da tartımın dün bana oynadıgı oyunun kanıtı olarak şurda dursun. Dün sabah gösterseydin ya 61.4'ü!
Hayatım olsun yinede bana bak birde 61olana kadar 40fırın ekmek yememem lazım:) kahvaltıdayım gelinde çay içelim kızlar ama simit yok beğenmezsiniz siz simitsiz

Hayatım olsun yinede bana bak birde 61olana kadar 40fırın ekmek yememem lazım:) kahvaltıdayım gelinde çay içelim kızlar ama simit yok beğenmezsiniz siz simitsiz
Bugün simit yok!
Limonlu suyumu ictim, simdi yürüyüse gidecegim. Sonra da haşlanmış yumurta falan gelsin saglıklı bir kahvaltı

günaydınlarrrr nabersiniz bakalım 5 ci takımın çıtır üyeleri
Gunaydın canııım, iyiyiz sen nasılsın?

çok sevindim canım
bu sabah tartılacağını yazmışşsın..tartıldın mı..
yanlız ben sürekli giremiyorum..
yazarken beni etiketlersen yazdıklarını kaçırmamış olurum

bu hafta bakalım o kadar sıkabilecekmiyim totomun içleri zonkluyo resmen .. yürümekten de ayıptır söylemesi pişik olmuşum bu kiloyla gaza gelince vücudum isyanlarda yani
1 kilo verebileyim öpüp başıma koyacam

Bugün simit yok!
Limonlu suyumu ictim, simdi yürüyüse gidecegim. Sonra da haşlanmış yumurta falan gelsin saglıklı bir kahvaltı

Gunaydın canııım, iyiyiz sen nasılsın?
Kızlar bugün bende bir iştahsızlık var kahvaltımdan bir iki lokma yedim bıraktım canım istemedi yeni tartım beni ne hale soktu:)

Kızlar bugün bende bir iştahsızlık var kahvaltımdan bir iki lokma yedim bıraktım canım istemedi yeni tartım beni ne hale soktu:)
tatlım sabah yemek için kendini zorla oksa akşam daha çok yersin yavaş gider kilolar.. sabah krallar gibi yee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…