- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.601
Isin o kismi zor kaptanim ya ben istedigim kiloya dusunce bidaha almiycam saniyorum ama oyle bisey yok umarim bu duzeni bozmayizkizlar ben kacamagi fazlasiyla yaptim 65 le mezun olup 75 e ciktim o yuzden bu bile kacamak benim icin
isin kotusu yarin gunum var en az zararla kurtaracagim bakalim bi de esim olmayinca yemek duzeni biraz bozuldu corba icmeyi bile ozledim
2 haftada sifir karbo iyi dayandim yahuu
bu aradakollontai yukardaki sporun ustune 40 bacak hareketi ve 20 mekik cektim
vurun kırbacıkollontai ycfa @ebrusonmez buyrunuz menüme:
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 kk beyaz peynir, yarım salatalık, 3 çeri domates, 5 siyah zeytin, yarım simit, 1 cay kasıgı tereyagı, 20 gr bal
Ara: 1 kupa yesil cay
Ogle: 1 ince dilim cavdar ekmegi, 1 kucuk muz, 1 tane elmalı tarcınlı probiyotik yogurt, 1 su bardagı süt (ögle yemegine vakit bulamadım resmen, isyerinin buzdolabında bulduklarımı yedim...)
Ara: 1 sade Turk kahvesi
Aksam: 3 yk kadar bulgur pilavı, 6 tane ızgara köfte, 1 ayran
Ara: 1 kase sütlac, 1 kupa yesil cay
Su: 3 lt.ye yakın (ogleden sonra cok yogun oldugum icin tam ölcme fırsatım olmadı maalesef..)
Spor: 30 dk yürüyüs
evet şekerim seninde simit yedikçe yiyesin geliyo maşallah :)Verdikce veresin gelir merak etme
demekki 200 gr fazla tartıyor senin tartın ebnimki 5 litrelik suyu tam 5 litre tartı yeni tartım bu sabah benide 80,4 tarttı malesef keşke başta alsaymuşın dijital tartıyı moralim bozuldu şimdi eski tartım 79 gösteriyo beniHanımlar ben sizin şu 5 lt.lik su şişesi deneyinizi kendi tartımda denedim. Evin her bir noktasında 5.2 kg olarak ölcüyor. Pet şişesiyle birlikte 5.2 eder mi normalde? Yoksa benim tartım 200 gr fazla mı ölcüyormus?
Fazla ölcse de pek sorun degil gerci, bu zamana kadar hep aynı tartıya göre bildirdim kilomu, o sekilde de devam ederim. Ama kendimi -200 gr olarak düsünüp sevinirim kendimce
gunaydinnndemekki 200 gr fazla tartıyor senin tartın ebnimki 5 litrelik suyu tam 5 litre tartı yeni tartım bu sabah benide 80,4 tarttı malesef keşke başta alsaymuşın dijital tartıyı moralim bozuldu şimdi eski tartım 79 gösteriyo beni
tamam kaptanım eski tartıyı kullamıcam bildirimlerimi yeni tartım ile yapıcam sağolun sizede iyi bir hafta sonu dilerimgunaydinnn
canim bozma moralini eski tarti eskida kaldi arada 1,4 fark var simdi oyle olunca artik eskide tartilma canim
hepinize az cezali haftasonlari
Olsun o kadar. Gecen haftaki gibi böreklerle cıkmadım karsınıza en azından
Yarım simit yedim yaa! Bunun icin 1 hafta bekledim benevet şekerim seninde simit yedikçe yiyesin geliyo maşallah :)
Olsun canım bozma moralini. Cok asırı fark yok, bu gruptaki gazla önümüzdeki cumaya 78 bile cıkarsındemekki 200 gr fazla tartıyor senin tartın ebnimki 5 litrelik suyu tam 5 litre tartı yeni tartım bu sabah benide 80,4 tarttı malesef keşke başta alsaymuşın dijital tartıyı moralim bozuldu şimdi eski tartım 79 gösteriyo beni
saol tatlım incelediminternette var tatlım
eee marifetli hatunlar takımı olduğu tescillendi :)))anacım nakıs yapar
saol canım ama millet 3 kilo civarında vermiş benim bile ağzım açık kaldı baya azimli hatunlar valla :))))))
Hayatım olsun yinede bana bak birde 61olana kadar 40fırın ekmek yememem lazım:) kahvaltıdayım gelinde çay içelim kızlar ama simit yok beğenmezsiniz siz simitsizEki Görüntüle 1783853
Şu da tartımın dün bana oynadıgı oyunun kanıtı olarak şurda dursun. Dün sabah gösterseydin ya 61.4'ü!
Bugün simit yok!Hayatım olsun yinede bana bak birde 61olana kadar 40fırın ekmek yememem lazım:) kahvaltıdayım gelinde çay içelim kızlar ama simit yok beğenmezsiniz siz simitsiz
Gunaydın canııım, iyiyiz sen nasılsın?günaydınlarrrr nabersiniz bakalım 5 ci takımın çıtır üyeleri
Eyvahlar olsun bireysel dereceye girebilecek birimi rakibim oldu dünden beri ne sanssızım ayol hem rakibim dişli hem yeni tartım fazla tartıyo ne güzel bir haftasonugünaydınlarrrr nabersiniz bakalım 5 ci takımın çıtır üyeleri
çok sevindim canım@deryalimm07 rakibiz bu hafta.
Sabah tartılamadım ben. Ama sana haksızlık olmasın diye yarın sabah tartılcam. Çünkü en son çarşamba tartılmıştım o kilomu biliyordum.
Ben iddalıyım bu hafta bilesin.
Kızlar bugün bende bir iştahsızlık var kahvaltımdan bir iki lokma yedim bıraktım canım istemedi yeni tartım beni ne hale soktu:)Bugün simit yok!
Limonlu suyumu ictim, simdi yürüyüse gidecegim. Sonra da haşlanmış yumurta falan gelsin saglıklı bir kahvaltı
Gunaydın canııım, iyiyiz sen nasılsın?
tatlım sabah yemek için kendini zorla oksa akşam daha çok yersin yavaş gider kilolar.. sabah krallar gibi yeeKızlar bugün bende bir iştahsızlık var kahvaltımdan bir iki lokma yedim bıraktım canım istemedi yeni tartım beni ne hale soktu:)
tatlım pirzolayı kızartmadıysan 10 numara menügnydın arkadaşlar..
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek söğüş az peynir çay
arada 1 yeşil elma
öğle:3 minik dolma cacık
akşam 3 parça pirzola
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?