- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.581
Kaptanın kacamagı da böyle oluyor iste mini mini kacamak@btlbetul vekollontai iste menum ilk kacamagimu yaptim bugun
sabah
1 haslanmis yumurta
1 catal tulum
ogle
50 gr tavuk izgara
2 adet ucgen peynir
aksam
haslanmi brokoli ve yogurt 1 tabak
2 nugget ( kucuk olanlardan ve izgarada yaptim)
ara
1 kuru incir
1 mandalina
( 2 haftadir ilk kacamagim )
su
3,5 lt
spor
50 ziplama
75 squat
leslie 1 mil
yatmadan 30 tane de ucgen yapacam betusunkinden
Bende pasta yedin sandim kaptanim o da biseymis kollontainin yediginin yaninda:)@btlbetul vekollontai iste menum ilk kacamagimu yaptim bugun
sabah
1 haslanmis yumurta
1 catal tulum
ogle
50 gr tavuk izgara
2 adet ucgen peynir
aksam
haslanmi brokoli ve yogurt 1 tabak
2 nugget ( kucuk olanlardan ve izgarada yaptim)
ara
1 kuru incir
1 mandalina
( 2 haftadir ilk kacamagim )
su
3,5 lt
spor
50 ziplama
75 squat
leslie 1 mil
yatmadan 30 tane de ucgen yapacam betusunkinden
Kaptanın kacamagı da böyle oluyor iste mini mini kacamak
kizlar ben kacamagi fazlasiyla yaptim 65 le mezun olup 75 e ciktim o yuzden bu bile kacamak benim icinBende pasta yedin sandim kaptanim o da biseymis kollontainin yediginin yaninda:)
Korumak zor kaptanım, ben de en cok o kısımdan korkuyorum zaten. Aynı azim ve motivasyonla devam etmek gerekkizlar ben kacamagi fazlasiyla yaptim 65 le mezun olup 75 e ciktim o yuzden bu bile kacamak benim icin
isin kotusu yarin gunum var en az zararla kurtaracagim bakalim bi de esim olmayinca yemek duzeni biraz bozuldu corba icmeyi bile ozledim
2 haftada sifir karbo iyi dayandim yahuu
bu aradakollontai yukardaki sporun ustune 40 bacak hareketi ve 20 mekik cektim
kesinlikle canim yaa korumak vermekten cok daha zorKorumak zor kaptanım, ben de en cok o kısımdan korkuyorum zaten. Aynı azim ve motivasyonla devam etmek gerek
tartın büyük ihtimal 200 gram fazla ölçüyor tatlım .. :))))))))))))Hanımlar ben sizin şu 5 lt.lik su şişesi deneyinizi kendi tartımda denedim. Evin her bir noktasında 5.2 kg olarak ölcüyor. Pet şişesiyle birlikte 5.2 eder mi normalde? Yoksa benim tartım 200 gr fazla mı ölcüyormus?
Fazla ölcse de pek sorun degil gerci, bu zamana kadar hep aynı tartıya göre bildirdim kilomu, o sekilde de devam ederim. Ama kendimi -200 gr olarak düsünüp sevinirim kendimce
Ben bu paylaşımı görmemiştim fakat 1 ay önce falan aklıma geldi evde ağırlıklarım var 2 kg 2 tane. onları tartıya koydum tam ölçüyodu, sorun yok yani benimkinde :)Hanımlar ben sizin şu 5 lt.lik su şişesi deneyinizi kendi tartımda denedim. Evin her bir noktasında 5.2 kg olarak ölcüyor. Pet şişesiyle birlikte 5.2 eder mi normalde? Yoksa benim tartım 200 gr fazla mı ölcüyormus?
Fazla ölcse de pek sorun degil gerci, bu zamana kadar hep aynı tartıya göre bildirdim kilomu, o sekilde de devam ederim. Ama kendimi -200 gr olarak düsünüp sevinirim kendimce
Daha yeni geldin ya kız ne kaçamağı yineAşkım ben bugün menü bildirmiyim çünkü baya yaramazlık yaptım ben hatta hiç ana öğünüm yok denebilir safi abur cuburla beslendim..
Eline sağlık bebişimyoğurdu çok fazla yedim ve geç yedim :) kendim yaptım da söylemesi ayıp....
Yuppiiiiiiiiiii süper haber kızlar tebrik ederimBirinci olmusuz hanimlaaar! Verin coskuyuuu
Takılmayın kıza zaten ameliyat olcak bişey yiyemiycek :) kıskanmayın bekem :))))Yk yok bence bizkollontai ye bakıp pasta yiyelim.Cezaları kendine yazar artıkk..
sordum boyun kac diye cevap gelince size de yazarımo nasıl 38 beden diye sormak lazım... belkimde boyu 1,80 dir... bak o zaman sığar...
he benim yaptıgımı yapmayın zaten, ben yiyipte kilo almayanlardan oldum bak yarın eksi cıkarsam sasırma, bugun hem cok yedim hem spor yapmadım o yuzden yarın eksi cıkcamBoşuna dememişler imamın dediğin yap yaptığını yapma diye:))
Biz tesek 3 kişilik pasta neler derdin hanımmm
tartı farkı ekleriz canım :)kızlar yeni aldığım dijital tartı düz yerde beni tam 81,400 çıkartıyor deliricem
ben bu ay alıcam bi tane begendim 190 liraya her bi spor aletim var bi oyle alengirli tartım yok onlar eksi tartıyo hep, benim dr da beni -1.2 tartmıstı kendi tartım 59.5 di drunki 58.386,1 canım ama dr da 86,4 çıktım üstelik simidimi yani kahvaltımı ayvamı çayımı falan içmiştim .. kıyafetlerimde üstümdeydi.. dr tartısından istiyorum beeennnnnn
internette var tatlımhe valla dimi nerede satılıyo acaba o tartılar hani ölçüm yapıyo ya kasındı yağındı falan .. benim sağ tarfım hep ince çıktı diğer tarafıma göre kas yapısı..
hemde 3 kisilik yedim yarında eksi cıkcam catla da patla, ekmekle pastayla zayıflıyorum ekmek bulamadım mı pasta yiyorum dukancı naaabeeeeeeranaaaaaaaaaaa pasta yemiş... biz burda yutkuna yutkuna bakalım bu garcı yesin yuhh..... seni esefle kınıyorum... efesle de kınayabilirim :)))
aaay gel eskisehire sana bi cay yapayım en yesilindenYa böyle demeyin valla tum takimin cezasini bana kesecek kollontaizaten menum evlere şenlik bi de sizin cezanizi cekemem
Hem regl de oldum atlayip ziplatmayin beni. Kilometrelerce yururum artik. Eskisehire varirim heralde yuruyerek
Yarin da o taktigi deneyeyim. 2 kg'i olcer mi acaba? Bende 1'er kg'lik 2 tane var da :) goriciiz artik.Ben bu paylaşımı görmemiştim fakat 1 ay önce falan aklıma geldi evde ağırlıklarım var 2 kg 2 tane. onları tartıya koydum tam ölçüyodu, sorun yok yani benimkinde :)
Sen varsan gelirimaaay gel eskisehire sana bi cay yapayım en yesilinden
yarın eksi cıkayım da gor gununuAhh betüşüm ahh
Hemide 4 kişilik pastanın 3 kişiliğini yemişşş
Yarın 60 olda göreyimm seniikollontai
lahmacunu da ben yemedim yani o kacamak sayılmıyo mu sanıyon bacımben dışarda bile kaçamak yapmadım bugun kendimi tebrik ediyorum
tatlım o kiloda pilates vb sporlarla kas sisirp tartını artırırsın motivasyonun duser, illa da yaparım diyorsan tercih senin tabiben bakındım ama pek video bulamadım sende varsa link at yarın başlayalım
anacım nakıs yaparvayy becerikli hatunn maşallah sana afiyet olsun ..
enem 5 ci takım olarak herkes pek marifetli hee nilsub peynir yapıyo sen yoğurt toprak el işi yapıyodu .. dikiş nakış bilende varsa tamamdır :)
tamam o zman kaptanım hazırlan cezalaraaşkolsun canım sana kıyarmıyım ben deli gibi yedim kiloları hatta buraya bile yazamagıp sana mesaj atmıştım
ayy kız sen beni ayar yap yalnız eşim yok haftasonu muhtemelen çok az girerim bebelerle uğraşmaktan bu arada bende 75 i görünce aklımı başıma topladım kendime geldim bından böyle ceza listelerinde olmamaya çalışacam
kızım bişey yememişsin yaaa bende menümü yapayım
he ya iste budur beeeTakılmayın kıza zaten ameliyat olcak bişey yiyemiycek :) kıskanmayın bekem :))))
ben varım gel gelYarin da o taktigi deneyeyim. 2 kg'i olcer mi acaba? Bende 1'er kg'lik 2 tane var da :) goriciiz artik.
Sen varsan gelirim
iyi geceleeeeeeerİyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
Yok hayatım sağol senin fikirlerin önemli benim içim platese kilo verince başlıcaç hem zaten bu kilo ile hareketleri yapmam zor bide lahmacuna kaçamak demişsin muska lahmacun kaçamak değil demişti çuskanın kurbanı oldum dedene cezamı yazarsan zıplama değil ama evde leslie yaparım fazladan:)yarın eksi cıkayım da gor gununu
lahmacunu da ben yemedim yani o kacamak sayılmıyo mu sanıyon bacım
tatlım o kiloda pilates vb sporlarla kas sisirp tartını artırırsın motivasyonun duser, illa da yaparım diyorsan tercih senin tabi
anacım nakıs yapar
tamam o zman kaptanım hazırlan cezalaramandalinayı kacamaktan saymıyorum bu arada haberin olsun
he ya iste budur beeekonus canım konus
ben varım gel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?