Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanın kacamagı da böyle oluyor iste mini mini kacamak

Bende pasta yedin sandim kaptanim o da biseymis kollontainin yediginin yaninda:)

Kaptanın kacamagı da böyle oluyor iste mini mini kacamak

Bende pasta yedin sandim kaptanim o da biseymis kollontainin yediginin yaninda:)
kizlar ben kacamagi fazlasiyla yaptim 65 le mezun olup 75 e ciktim o yuzden bu bile kacamak benim icin
isin kotusu yarin gunum var en az zararla kurtaracagim bakalim bi de esim olmayinca yemek duzeni biraz bozuldu corba icmeyi bile ozledim
2 haftada sifir karbo iyi dayandim yahuu
bu arada kollontai yukardaki sporun ustune 40 bacak hareketi ve 20 mekik cektim

Hanımlar ben sizin şu 5 lt.lik su şişesi deneyinizi kendi tartımda denedim. Evin her bir noktasında 5.2 kg olarak ölcüyor. Pet şişesiyle birlikte 5.2 eder mi normalde? Yoksa benim tartım 200 gr fazla mı ölcüyormus?
Fazla ölcse de pek sorun degil gerci, bu zamana kadar hep aynı tartıya göre bildirdim kilomu, o sekilde de devam ederim. Ama kendimi -200 gr olarak düsünüp sevinirim kendimce

Korumak zor kaptanım, ben de en cok o kısımdan korkuyorum zaten. Aynı azim ve motivasyonla devam etmek gerek

tartın büyük ihtimal 200 gram fazla ölçüyor tatlım .. :))))))))))))

Güzel hanımlar nasılsınız bakalım

Menümü yazayım fakat öncelikle spor yapamıyorum bu akşam belirteyim. Geçen akşam yaparken sağ ayağımda bir ağrı oluştu 2 gündür önemsemedim fakat bugün uyuyup kalktığımda basamadığımı farkettim. Voltaren sürüp sardım bugün bekliycem yarın geçmezse doktora gidicem, çok ciddi bişey olduğunu sanmıyorum incittim sanırım zıplarken :)
Spor yok cezasına kabulum kollontai

sabah
1 dilim tam buğday üstüne dilim kaşar

dönene kadar bişey yemedim geldiğimde
1 dilim tam buğday light yoğurt

ara
yeşil çay

akşam yemek yapamadım sadece çorba pişirdim
1 kase domates çorbası
4 tane yumru etsiz çiğköfte
göbek salataya sardım lavaş yemedim

şimdi çay içiyorum
1 kare bitterin bir tek parçasını yedim

su şimdilik 2,5 lt deyim hala içiyorum

Ben bu paylaşımı görmemiştim fakat 1 ay önce falan aklıma geldi evde ağırlıklarım var 2 kg 2 tane. onları tartıya koydum tam ölçüyodu, sorun yok yani benimkinde :)

o nasıl 38 beden diye sormak lazım... belkimde boyu 1,80 dir... bak o zaman sığar...
sordum boyun kac diye cevap gelince size de yazarım

Boşuna dememişler imamın dediğin yap yaptığını yapma diye:))
Biz tesek 3 kişilik pasta neler derdin hanımmm
he benim yaptıgımı yapmayın zaten, ben yiyipte kilo almayanlardan oldum bak yarın eksi cıkarsam sasırma, bugun hem cok yedim hem spor yapmadım o yuzden yarın eksi cıkcam

kızlar yeni aldığım dijital tartı düz yerde beni tam 81,400 çıkartıyor deliricem
tartı farkı ekleriz canım :)

86,1 canım ama dr da 86,4 çıktım üstelik simidimi yani kahvaltımı ayvamı çayımı falan içmiştim .. kıyafetlerimde üstümdeydi.. dr tartısından istiyorum beeennnnnn
ben bu ay alıcam bi tane begendim 190 liraya her bi spor aletim var bi oyle alengirli tartım yok onlar eksi tartıyo hep, benim dr da beni -1.2 tartmıstı kendi tartım 59.5 di drunki 58.3

he valla dimi nerede satılıyo acaba o tartılar hani ölçüm yapıyo ya kasındı yağındı falan .. benim sağ tarfım hep ince çıktı diğer tarafıma göre kas yapısı..
internette var tatlım

anaaaaaaaaaaa pasta yemiş... biz burda yutkuna yutkuna bakalım bu garcı yesin yuhh..... seni esefle kınıyorum... efesle de kınayabilirim :)))
hemde 3 kisilik yedim yarında eksi cıkcam catla da patla, ekmekle pastayla zayıflıyorum ekmek bulamadım mı pasta yiyorum dukancı naaabeeeeeer

Ya böyle demeyin valla tum takimin cezasini bana kesecek kollontai zaten menum evlere şenlik bi de sizin cezanizi cekemem
Hem regl de oldum atlayip ziplatmayin beni. Kilometrelerce yururum artik. Eskisehire varirim heralde yuruyerek
aaay gel eskisehire sana bi cay yapayım en yesilinden

Ben bu paylaşımı görmemiştim fakat 1 ay önce falan aklıma geldi evde ağırlıklarım var 2 kg 2 tane. onları tartıya koydum tam ölçüyodu, sorun yok yani benimkinde :)
Yarin da o taktigi deneyeyim. 2 kg'i olcer mi acaba? Bende 1'er kg'lik 2 tane var da :) goriciiz artik.
aaay gel eskisehire sana bi cay yapayım en yesilinden
Sen varsan gelirim

Ahh betüşüm ahh
Hemide 4 kişilik pastanın 3 kişiliğini yemişşş
Yarın 60 olda göreyimm senii kollontai
yarın eksi cıkayım da gor gununu
ben dışarda bile kaçamak yapmadım bugun kendimi tebrik ediyorum
lahmacunu da ben yemedim yani o kacamak sayılmıyo mu sanıyon bacım

ben bakındım ama pek video bulamadım sende varsa link at yarın başlayalım
tatlım o kiloda pilates vb sporlarla kas sisirp tartını artırırsın motivasyonun duser, illa da yaparım diyorsan tercih senin tabi

vayy becerikli hatunn maşallah sana afiyet olsun ..
enem 5 ci takım olarak herkes pek marifetli hee nilsub peynir yapıyo sen yoğurt toprak el işi yapıyodu .. dikiş nakış bilende varsa tamamdır :)
anacım nakıs yapar

tamam o zman kaptanım hazırlan cezalara mandalinayı kacamaktan saymıyorum bu arada haberin olsun
Takılmayın kıza zaten ameliyat olcak bişey yiyemiycek :) kıskanmayın bekem :))))
he ya iste budur beee konus canım konus

Yarin da o taktigi deneyeyim. 2 kg'i olcer mi acaba? Bende 1'er kg'lik 2 tane var da :) goriciiz artik.

Sen varsan gelirim
ben varım gel gel

Yok hayatım sağol senin fikirlerin önemli benim içim platese kilo verince başlıcaç hem zaten bu kilo ile hareketleri yapmam zor bide lahmacuna kaçamak demişsin muska lahmacun kaçamak değil demişti çuskanın kurbanı oldum dedene cezamı yazarsan zıplama değil ama evde leslie yaparım fazladan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…