- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.561
valla bugün baya kopma noktasındaydım eşim karşımda tıkındı falan neredeysee herşeyi bırakıp bende ne varsa yiyecektimyok bakma sen bana sen daha hırslısın bana göre bence olsun sen ol birinci verelim bir şekildede kiloları
iyi geceler tatlım ..kızlar iyi geceler herkese ben yatıyorum çok yorgunum bugun
kızzzz sen bugün hiç kaçamak yapmamışsın ..
vayy becerikli hatunn maşallah sana afiyet olsun ..yoğurdu çok fazla yedim ve geç yedim :) kendim yaptım da söylemesi ayıp....
Vooovvvv bu harikaaaaaaBirinci olmusuz hanimlaaar! Verin coskuyuuu
Haftayada derece inşallahhhafferin bizeee ee bizim takımda bu motivasyon varken başka ne olabilirdiki
Canım katkın çok büyüktüanammm çok mutlu oldum ilk haftam ve takımımız birinci valla kaçamaksız durduğuma deydi ayrı bir mutlu oldum
Olmazmıvayy becerikli hatunn maşallah sana afiyet olsun ..
enem 5 ci takım olarak herkes pek marifetli hee nilsub peynir yapıyo sen yoğurt toprak el işi yapıyodu .. dikiş nakış bilende varsa tamamdır :)
teşekkür ederim canım ama katkın büyüktü demeyin valla öle katkı yapmış değilim utanıyorumCanım katkın çok büyüktü
Takım adına teşşekkür ederimm.Bugun herkes çok iyiydi yaa
Verdikce veresin gelir merak etmeteşekkür ederim canım ama katkın büyüktü demeyin valla öle katkı yapmış değilim utanıyorum
daha başlarda çok gitmesi normal asıl milim milim zayıflamaya çalışan arkadaşları ben tebrik ederim yılmadan devam ettikleri için..Allahım banada aynı azmi nasip eder inşallah
vayy becerikli hatunn maşallah sana afiyet olsun ..
enem 5 ci takım olarak herkes pek marifetli hee nilsub peynir yapıyo sen yoğurt toprak el işi yapıyodu .. dikiş nakış bilende varsa tamamdır :)
aa ne güzel ondan tiyo almak lazım desene ben dikiş makınası almayı düşünüyorum .. can sıkıntısı evde duruyorum bari birşeyler öğreniyim ..Olmazmımuska77 çok güzel yapar.Bize bebek kıyafetleri atmıştı.Bi göreydin çok tatlıydılar.
tatlım yoğurdun suluysa ya sütü iyice ısıtmıyosun yada sütün suludur ..yani işte al mesajı ben yaptım o yoğurt olmamış demek istedim :)))) bozulmasın diye yedim işte :)) maşallah bi de bi kazan yapmışım söylemesi ayıp :))
yarın sabaha çılbır
öğlee yoğurtlu tavuk
akşama yoğurtlu başka bi yemek yoğurtlu yoğurtlu şeyler yicem o yoğurt bitene kadar... çok probiyotikli dolaşçam....
nilsub tatlım daha dönmedinmi çarşıdan kız..
d_mndc morordek candy_candy ycfa Kızlar kayıpsınız yaw
afiyet olsun canım :))kollontai ycfa ebrusonmez buyrunuz menüme:
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 kk beyaz peynir, yarım salatalık, 3 çeri domates, 5 siyah zeytin, yarım simit, 1 cay kasıgı tereyagı, 20 gr bal
Ara: 1 kupa yesil cay
Ogle: 1 ince dilim cavdar ekmegi, 1 kucuk muz, 1 tane elmalı tarcınlı probiyotik yogurt, 1 su bardagı süt (ögle yemegine vakit bulamadım resmen, isyerinin buzdolabında bulduklarımı yedim...)
Ara: 1 sade Turk kahvesi
Aksam: 3 yk kadar bulgur pilavı, 6 tane ızgara köfte, 1 ayran
Ara: 1 kase sütlac, 1 kupa yesil cay
Su: 3 lt.ye yakın (ogleden sonra cok yogun oldugum icin tam ölcme fırsatım olmadı maalesef..)
Spor: 30 dk yürüyüs
aşkolsun canım sana kıyarmıyım ben deli gibi yedim kiloları hatta buraya bile yazamagıp sana mesaj atmıştımyoook yemezler sonra kaptan ne azarlıyon beni derse, tüyersin sen
tamam ben sana kac gun tuttuysam o kadar gun ki toplam puanları soylerim sen ustune devam edersin olmaz mı? ama kafam karısır diyosan sen tut listeyi yine :)
benimde coktu, suan normal aralıga geldi
ayy kız sen beni ayar yap yalnız eşim yok haftasonu muhtemelen çok az girerim bebelerle uğraşmaktan bu arada bende 75 i görünce aklımı başıma topladım kendime geldim bından böyle ceza listelerinde olmamaya çalışacamneyse rakibimim nasılsa ben bu hafta yerim onu çiğ çiğğtoplight bana kızsa nolur takımdan da atamaz :)))
kızım bişey yememişsin yaaa bende menümü yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?