Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok bakma sen bana sen daha hırslısın bana göre bence olsun sen ol birinci verelim bir şekildede kiloları
valla bugün baya kopma noktasındaydım eşim karşımda tıkındı falan neredeysee herşeyi bırakıp bende ne varsa yiyecektim
kilo veriliyo da sabır işi adım adım gidiliyo inşallah istediğimiz kiloya tez vakitte ineriz

yoğurdu çok fazla yedim ve geç yedim :) kendim yaptım da söylemesi ayıp....
vayy becerikli hatunn maşallah sana afiyet olsun ..
enem 5 ci takım olarak herkes pek marifetli hee nilsub peynir yapıyo sen yoğurt toprak el işi yapıyodu .. dikiş nakış bilende varsa tamamdır :)

kollontai ycfa ebrusonmez buyrunuz menüme:
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 kk beyaz peynir, yarım salatalık, 3 çeri domates, 5 siyah zeytin, yarım simit , 1 cay kasıgı tereyagı, 20 gr bal
Ara: 1 kupa yesil cay
Ogle: 1 ince dilim cavdar ekmegi, 1 kucuk muz, 1 tane elmalı tarcınlı probiyotik yogurt, 1 su bardagı süt (ögle yemegine vakit bulamadım resmen, isyerinin buzdolabında bulduklarımı yedim...)
Ara: 1 sade Turk kahvesi
Aksam: 3 yk kadar bulgur pilavı, 6 tane ızgara köfte, 1 ayran
Ara: 1 kase sütlac, 1 kupa yesil cay
Su: 3 lt.ye yakın (ogleden sonra cok yogun oldugum icin tam ölcme fırsatım olmadı maalesef..)
Spor: 30 dk yürüyüs

enem 5 ci takım olarak herkes pek marifetli hee nilsub peynir yapıyo sen yoğurt toprak el işi yapıyodu .. dikiş nakış bilende varsa tamamdır :)
Olmazmı muska77 çok güzel yapar.Bize bebek kıyafetleri atmıştı.Bi göreydin çok tatlıydılar.

Canım katkın çok büyüktü
Takım adına teşşekkür ederimm.Bugun herkes çok iyiydi yaa
teşekkür ederim canım ama katkın büyüktü demeyin valla öle katkı yapmış değilim utanıyorum
daha başlarda çok gitmesi normal asıl milim milim zayıflamaya çalışan arkadaşları ben tebrik ederim yılmadan devam ettikleri için.. Allahım banada aynı azmi nasip eder inşallah

Verdikce veresin gelir merak etme

yani işte al mesajı ben yaptım o yoğurt olmamış demek istedim :)))) bozulmasın diye yedim işte :)) maşallah bi de bi kazan yapmışım söylemesi ayıp :))

yarın sabaha çılbır

öğlee yoğurtlu tavuk

akşama yoğurtlu başka bi yemek yoğurtlu yoğurtlu şeyler yicem o yoğurt bitene kadar... çok probiyotikli dolaşçam....

Olmazmı muska77 çok güzel yapar.Bize bebek kıyafetleri atmıştı.Bi göreydin çok tatlıydılar.
aa ne güzel ondan tiyo almak lazım desene ben dikiş makınası almayı düşünüyorum .. can sıkıntısı evde duruyorum bari birşeyler öğreniyim ..

tatlım yoğurdun suluysa ya sütü iyice ısıtmıyosun yada sütün suludur ..

afiyet olsun canım :))

aşkolsun canım sana kıyarmıyım ben deli gibi yedim kiloları hatta buraya bile yazamagıp sana mesaj atmıştım
neyse rakibimim nasılsa ben bu hafta yerim onu çiğ çiğğ toplight bana kızsa nolur takımdan da atamaz :)))
ayy kız sen beni ayar yap yalnız eşim yok haftasonu muhtemelen çok az girerim bebelerle uğraşmaktan bu arada bende 75 i görünce aklımı başıma topladım kendime geldim bından böyle ceza listelerinde olmamaya çalışacam
kızım bişey yememişsin yaaa bende menümü yapayım

Kizlr valla gecmisi pek okuyamadan daldim surusuyle mesaj vardi napiyosunuz nerelerdesiniz ebrusonmez senide tebrik ediyorum son kilonu oruc ise yaramis masaAllah bu hafta gectin beni simdi ben gecicem artik seniiii:)))) bugun herkese kacamak yaoti galiba bende biseyler planlamistim bugune dair ama canim hic istemedi hatta aksam yemegimi zorla yedim suanda da biraz acim ama olsun

btlbetul ve kollontai iste menum ilk kacamagimu yaptim bugun
sabah
1 haslanmis yumurta
1 catal tulum
ogle
50 gr tavuk izgara
2 adet ucgen peynir
aksam
haslanmi brokoli ve yogurt 1 tabak
2 nugget ( kucuk olanlardan ve izgarada yaptim)
ara
1 kuru incir
1 mandalina
( 2 haftadir ilk kacamagim )
su
3,5 lt
spor
50 ziplama
75 squat
leslie 1 mil
yatmadan 30 tane de ucgen yapacam betusunkinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…