- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.241
Hee yaa torunlarımızla falan birlikte diyet yaparızz.gel biz rakip olalım ömür boyu burdan çıkamayız :)))
Kız tabi evlenirsinnn. Bekarlıksultanlık ama boşşverrr.. Evlilikte prenseslikk..kııız Allah mı söyletti ben de mi evleniyom gelecekte :))
Listedeki kişi sayısı zaten az canım ayrılma izne.Yine burada olacağım ama listede yüzdeyi düşürüyorum.O yüzden hep vicdan azabı duyuyorum.
Bende 74 ü görürüm yakında sanırım galibatebrik ediyorum seni güzelim.
SağolOhaa harikasin
hatun 55 kilo verdi ben şurda 5 kg cik daha veremiyorum....
Vücudun direniyor tatlım hepimize oldu ben 79 gorene kadar gr gr surundum 1,5-2 ay. arada tutuyor kendini vücut.ben nasıl zayıflıyodum unuttum
38 yaşındayım. Yazicam başarı hikayesi inşallah.muska77 hikayeni yazdığın bir yer var mı? Mesela neler yaptın neler yapmadın bu 14 ayda? Yaşın kaç birde?
Birde öyle deneyeyimListedeki kişi sayısı zaten az canım ayrılma izne.
Vicdan azabı duycak bisey yok bu hafta oruç tutma haftaya yine başlarsın.
Evet izne ayrılınca direk artı görülüyor gerek yok tatlım.Birde öyle deneyeyim
canım düzelttim yüzdeleritoplight bi kontrol eder misin toplam yuzdryi?
Tesekkur ederim cnmTamam canım tebrikler
Gecmis olsun cnmMerhabalar güzellikler, dilerim herkes çok iyidir. Ben bugün oldukça iyiyim ve sizlere yazmak için şu an zamanım var. Herkesten çok özür dilerim etkin katılımda bulunamadığım için son günlerde.
Kilo bildirimim;
Geçen hafta 84.700
Bugün 84.500
Bozdum ben diyeti falan aslında. Sağlığımla ilgili sorunlar olunca ilaç kullanmak zorunda kaldım. İlaç kullanırkende beslenme şeklim değişti tabii.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?