- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.281
Aspirin türü alsan söker aslında.evde yok söyleyeyimde eşim alsın gelirken yada ağrı kesici atacam oda adet olmamı engelliyor((
yok anacım bu polikistik over ilaccı yokkk tek ilacı kilo kontoli olacak mesala 70 kiloya düşütüğüm zaman daha düzenli oluyordum şimdi 76 olunca tekrar düzensizlik başladı ne kadar zayıflarsam o kadar iyi polikistik overdaAspirin türü alsan söker aslında.
Hıı ille gönlü olcak yaniyok anacım bu polikistik over ilaccı yokkk tek ilacı kilo kontoli olacak mesala 70 kiloya düşütüğüm zaman daha düzenli oluyordum şimdi 76 olunca tekrar düzensizlik başladı ne kadar zayıflarsam o kadar iyi polikistik overda
aynen öyle canımmmHıı ille gönlü olcak yani
Bence ilk resim daha net gibi ayrica oncesi sonrasi diye resim koy kiii herkesler gorsun azmin zaferini masallah darisi basimaEki Görüntüle 1802374 Eki Görüntüle 1802376
Kzlar bana fikir verin başar hikayesine hangi resmi koyayım farklı açılardan çektim sonrada karar veremedim :)
saol tatlım banka işleri kpss kaydı falan koşturdum maalesef kpss kaydını yapamadım millet 7 de kuyruğa girmişCanım regl döneminde olmana rağmen yine 1.5kilo çok iyi tatlım ya ben geçen hafta hiç verememiştim dışarda ne işin varsa Allah kolaylık versin canım görüşürüz öptüm :)
kızz cidden davul oldum ama .. bence sen vücudu sıkılaştırdın sporla kas yaptın yoksa vermiştin kilo haftada kaç gün gidiyosun spora .. arkadaşlar farketti inceldim diyodun demekki sıkılaştın tatlım sen ..Kıııız delirtme beni bi de davul gibi yazmıs utanmadan :))
Davul gibi karnınla mı 1.3 kg verdin?Ben regl oldum ona ragmen oynama yok, coook kıskandım
kuzu lahana sana gaz yapmış olmasın ?sabah 65.5 lahanaya çok güvenmiştim oysaki :) ödem var çünkü dün 64 küsurdum ve sadece lahana yedim sabah 1 yumurta yedim o kadar kabul etmiyorum bu rakamı :) yani sevinmesin bağzı @kollontai ler
ilk resim daha net bide öncesi sonrası koy tatlım diğer fotolarla kolaj yap..Eki Görüntüle 1802374 Eki Görüntüle 1802376
Kzlar bana fikir verin başar hikayesine hangi resmi koyayım farklı açılardan çektim sonrada karar veremedim :)
Koyucam canımm inşallah sende görürsün o gnleri.Bence ilk resim daha net gibi ayrica oncesi sonrasi diye resim koy kiii herkesler gorsun azmin zaferini masallah darisi basima
Bence de ilki daha iyi gibi :) İkincisi de biraz daha yandan gösterdigi icin kararsız kaldım. İstersen hem ön hem de yandan son durumu koy :))Eki Görüntüle 1802374 Eki Görüntüle 1802376
Hmm sanırm 1. resimi koyacağım. çook sağol bacııımmmilk resim daha net bide öncesi sonrası koy tatlım diğer fotolarla kolaj yap..
valla pek beğendim maşallah arkadaşıma
2 gün yoga, 2 gün de pilatese gidiyorum öyle ağır sporlar degil ki yaptıgım. Hani harıl harıl agırlık calıssam da kas yapsam tamam dicem de... Ay bilmiyorum valla, ben çözemedim metabolizmamıkızz cidden davul oldum ama .. bence sen vücudu sıkılaştırdın sporla kas yaptın yoksa vermiştin kilo haftada kaç gün gidiyosun spora .. arkadaşlar farketti inceldim diyodun demekki sıkılaştın tatlım sen ..
Bende bilemedim en iyisi arkedeşlere soraym dedim arkedeşim..Bence de ilki daha iyi gibi :) İkincisi de biraz daha yandan gösterdigi icin kararsız kaldım. İstersen hem ön hem de yandan son durumu koy :))
Insallah cok pis gaza geldim bende basaracam..Koyucam canımm inşallah sende görürsün o gnleri.
1. resim 1 oy ald tamam.
Tabiiki başaracaksın canım yeterki pes edip yemeğe dalma..Insallah cok pis gaza geldim bende basaracam..
Canim spor agirlastiriyor ve tartida belli bir sure arti cikiyor insan....ben diyetisyene gitmistim demistiki bana once bi 4-5 kilo verelim sonra spora baslayacagiz ve birakmayacagiz sporu demisti..2 gün yoga, 2 gün de pilatese gidiyorum öyle ağır sporlar degil ki yaptıgım. Hani harıl harıl agırlık calıssam da kas yapsam tamam dicem de... Ay bilmiyorum valla, ben çözemedim metabolizmamı
Yogaya ekim ayından beri gidiyorum zaten. Pilatesi ekledim sadece 3 hafta oldu o da... Napcam ben o zaman yürüyeyim mi sadece?Canim spor agirlastiriyor ve tartida belli bir sure arti cikiyor insan....ben diyetisyene gitmistim demistiki bana once bi 4-5 kilo verelim sonra spora baslayacagiz ve birakmayacagiz sporu demisti..
ben ne zaman spor ve diyete baslasam spordan sonraki gun hep arti cikiyorum....
Ben sadece yürüdüm ama her gün yürüdüm..Yogaya ekim ayından beri gidiyorum zaten. Pilatesi ekledim sadece 3 hafta oldu o da... Napcam ben o zaman yürüyeyim mi sadece?
Millet her gün Jillian yapıyor yahu, pilates yoga nedir ki onların yanında
Bencede yuruyus en iyisi....Yogaya ekim ayından beri gidiyorum zaten. Pilatesi ekledim sadece 3 hafta oldu o da... Napcam ben o zaman yürüyeyim mi sadece?
canım sporu ben 1 gün fazla yapıp bir gün daha az yapıyorum bu sayede kaslarımda ona göre rahatlıyor hep aynı tempod zorlarsam benimde kilom sabit kalıyor ki 86-85 arasında kaldım 2-3 hafta nerdeyse ..sonra abim bu şekilde yapmamı söyledi daha doğrusu bir gün yap bir gün dinlen dedi ben bırakmıycam deyincede o zaman bir gün zorla bir gün daha az yap dedi bende o şekilde 1 gün 5 mil 1 gün 2 mil yapmaya çalışıyorum bu sayede kilo vermem 1,5 kilo civarına çektim haftalık ..Yogaya ekim ayından beri gidiyorum zaten. Pilatesi ekledim sadece 3 hafta oldu o da... Napcam ben o zaman yürüyeyim mi sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?