- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.201
Bugun 77.0 ciktim hedef 58Hedefinide söylermisin canım.
Yaa ama bekliyordum beeen.
Kaç çıktın canım bide hedefini yazarmısın..
Tamam canım tebriklerBugun 77.0 ciktim hedef 58
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yok değil mi?Merhabalar güzellikler, dilerim herkes çok iyidir. Ben bugün oldukça iyiyim ve sizlere yazmak için şu an zamanım var. Herkesten çok özür dilerim etkin katılımda bulunamadığım için son günlerde.
Kilo bildirimim;
Geçen hafta 84.700
Bugün 84.500
Bozdum ben diyeti falan aslında. Sağlığımla ilgili sorunlar olunca ilaç kullanmak zorunda kaldım. İlaç kullanırkende beslenme şeklim değişti tabii.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.
Çok bağlanmışız kilocuklarla birbirimize hızla ayrılamıyoruz
ay regl oldugunu unutmusum canım tamam yuruyus yap o zman hem rahatlatır seni
o ne laaaaaaaan %7 :) bükemediği bilegi öpsün herkes
tebrikler canım cok iyi vermissin
ben anlamaz bu nasıl bana yetismek arkadas sen de erken pes ettin ha!!!
Çok sağ ol canım. Önemli mi önemsiz mi belirsiz aslında. Çünkü böbrektaşı sancısından tüm vücuda yayılan ağrılardan dolayı 1 hafta zehir gibi geçti. Acilden çıkamadım neredeyse. Üstüne onkolojik kontrollerimde eklenince hem hastane hem iş hem ev derken perişanları oynadım.Geçmiş olsun canım önemli bir şey yok değil mi?
Bu hafta menü bildirmedin.nasıl olsa yetişemem :))
***5. Takım 457. Etap***
muska77 (65/60,3/4,7/%7,2) mezun olmak istiyor
ebrusonmez (59,8/
ycfa(59.6/57,6/2/%3,35) mezun olmak istiyor
morordek (59,9/59,9/0/%0) sabit
d_mndc (83,8/82,5/1,3/1,55)
YitikMavi (84,7/
nilsub (79/77/2/%2,53)
deryalimm07 (78,9/78,5/0,4/%0,5)
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,3/65,5/+0,2)
topraks (76,5/
toplight (71
kollontai (60,6) 58,7 ile izne ayrıldı.
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (78,3/77/1,3/%1,66) hedef 58
ada81 başlangıç 25 mart 76,2, hedef 64
Off zor olmuş daha iyisindir umarım.Çok sağ ol canım. Önemli mi önemsiz mi belirsiz aslında. Çünkü böbrektaşı sancısından tüm vücuda yayılan ağrılardan dolayı 1 hafta zehir gibi geçti. Acilden çıkamadım neredeyse. Üstüne onkolojik kontrollerimde eklenince hem hastane hem iş hem ev derken perişanları oynadım.
Takıma birilerini cagirmali azalıyoruz.vayy be 4.7 kg mi gözlerim pörtledi şu an maşallah....
ayyy 2 mezun birden var ne kaaa güzel ne kaaa güzel........ bu hafta birinciyiz... sonraki hafta bu mezunlar çıkıcal ya dökülcez :)))
Bu hafta menü bildirmedin.
Kimbilir neler yedin ha Betül?
Streste kötü etkiler ya.yok inan ki hiç abartılı bir şey yemedim menülerim hep aynı sadece yazmaktan sıkıldım.... 2 - 3 gün spor yapamadım biraz işlerin stresli gidiyo... para yok firmada herkez gergin.... birbirimizi yicez nerdeyse... yiyiyoruz zaten :)
Streste kötü etkiler ya.
Umarım düzelir bir an önce
Diğer günlere kıyasla oldukça iyiyim tatlım. Çok sağ ol. Sen neler yapıyorsun?Off zor olmuş daha iyisindir umarım.
Kiyamam sana gülümAmin düzelsin valla uykularım kaçıyo :)
Mezun olduuumDiğer günlere kıyasla oldukça iyiyim tatlım. Çok sağ ol. Sen neler yapıyorsun?
evet canım çıkartoplight guneyceyi takım içi listeden cikaralimmi sadece ilk cuma kilo bildirmiş.
kesinlikle yeni kanlar gelmeli takıma ördek de mezun olunca kimse kalmıyorTakıma birilerini cagirmali azalıyoruz.
mavicim geçmiş olsun tatlım ben de merak etmiştim 1 haftadır yazmayıncaDiğer günlere kıyasla oldukça iyiyim tatlım. Çok sağ ol. Sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?