Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen 1 koca tabak taze fasulye yedim+1 kase yogurt+yarım paket altınbaşak(bunu niye yedim bende bılmıyorum bı baktım paketi açıp yarısına gelmişim bile)

akşam iftarda çorba mutlaka olsun bide gece ne yedin yanlış anlamassan kilo vermek için oruç tutmak bence mantıklı değil canım kandil diye niyetlendiysen o ayrı tabi:)

kilo ile alakası yok canım kandil ya buyüzden. zaten ben oruç tutarak kilo veremiyorum ramazanda hep kilo alırım.
gece haşlanmış yumurta yedim tok tutuyor diye 2 tane peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek ve bir bardak çay. yatmadanda 1 litre su içtim

Haklısın ama şu anda yemiş zaten, yapacak pek bir şeyimiz yok :) Dün akşam söylese uyarırdık. Bundan sonraki sahurlarında dikkat eder. Yumurta, peynir vs şeklinde kahvaltı gibi geçirmeye çalış aybukediyar aybukediyar , ben oruç tuttugumda öyle yapıyorum. Eger bu gece agır yemissen iftarda az ye ve iftardan sonra da mutlaka sporunu yap.

yumurtalı falan kahvaltı yaptım ve tam buğday ekmek yedim gece gece yemek yemek zararlı olduğu için elimden geldiğince dikkat ettim. tamam akşam sporumu ihmal etmeyeceğim söz :)

Canım gece yemek yedin de teee akşama kadar aç kalacaksın zaten vücut yakacak hepsini :KK70:
Kahvaltı gibi düsün yani :KK66:
Ama akşam iftarda abartma kesinlikle, yarın cuma!! :KK20:

yoook unutmak yok. günlerdir canım istiyor ızgara et ve domates çorbası yiyeceğim :)

kilo ile alakası yok canım kandil ya buyüzden. zaten ben oruç tutarak kilo veremiyorum ramazanda hep kilo alırım.
gece haşlanmış yumurta yedim tok tutuyor diye 2 tane peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek ve bir bardak çay. yatmadanda 1 litre su içtim
çok iyi canım menün o zaman süper akşamda çorba iç yemekten önce hem doyurucu olur hemde mideni rahatsız etmez :)

biz senden başkasına leylek deyip seni aldatmayız :)
:KK200::KK200:
morordek morordek takılıyorum diye kızmıyosun dimi :KK15:
Yok canım kızmıyorum alıştım artık :D
yumurtalı falan kahvaltı yaptım ve tam buğday ekmek yedim gece gece yemek yemek zararlı olduğu için elimden geldiğince dikkat ettim. tamam akşam sporumu ihmal etmeyeceğim söz :)
Çok iyi yapmıssın canım, akşam da dedigin gibi ızgara et ve corba iyi olur ;)

bende ramazanda hiç kilo veremem nasıl bi durum çözmüş değilim burda bi komşum var ramazanda 8 9 kilo verir

Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da :KK53:
ahaha hayir bana manken diyordu birkac arkadas sagolsun :) 168 boyum :)

Merak etme muskam, gözün arkada kalmasın. Yarın liste icin de yardımcı oluruz :KK66:
Sağol canım ya kusura bakmayın artık..
şimdi bi musterı var görmüyorum ama ufak kızın sesı gelıyor,ben paramı cekmeye geldım,annem benım ıcın para bırıktırmıs duyunca geldim,alabılırmıyımm lütfen diyoo:)bıcır bıcır 4 yaşında bilmiş
çok güldüm ya
Vay bıcırık vay gülümsetti beni.

Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da :KK53:

Benim boyum da 171 ama bu kiloyla leylek olamam ki

Sağol canım ya kusura bakmayın artık..
Kızlar şimdi dr dan geldim temiz sadece üşütmüşüm eskiler yel girmiş derlerdi ya ondan olmuş işte ilaç verdi ama bikaçgüne anca geçer dedi..
Bir iki gün daha çekicez artık. tek üşütme olsunda..
Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayız ;)
İyi bari dedigin gibi tek üşütme olsun muskacım, iyileşirsin insallah. Dinlenmeye calıs ;)

Benim boyum da 171 ama bu kiloyla leylek olamam ki
Leylek yaparız seni de :)

Back
X