Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…:KK74:

bDpXrj.jpg

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah :KK36::KK36:

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun..
Bu arada "merhaba" nın anlamını biliyormuydunuz ben yeni öğrendim hoşuma gitti.
Benden sana zarar gelmez demekmiş.

Kandiliniz mübarek olsun canlarrr

kandil-resimleri-mesajlari-5.gif

Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız:KK68:

hayırlı kandiller cümleten....

Güzel çıtırlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyor.Ve kandilinzi gönülden kutluyorum.Benide dualarda unutmayın...

ben bugun çok rahatsızdım malesef oğluşumada geçti grip burunları tıkanmış nefes alamıyor gece rahat uyuyamadık biraz önce uyandık çayımı koydum size günaydın diyim ne yapıyor bunlar diye bakmaya geldim yumurtam yoktu kümese indim tavuk folluktan kalktı altından aldım yumurtayı :) sıcacıktı bu kadar taze yumurtayı bulamazasınız :) totodan tavaya :KK70:
kız bebek olacak olan yumurtalarımı aldın. :KK57:

Bol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?
Allah kabul etsin canım.Bende oruçluyum.Ben uzun bi süredir tutuyorum. Bazen bende sahur yiyorum ama pekte tartıyı etkilemiyor.Akşama kadar zaten insanın midesi içine geçiyor.

allahın işi betüş 21 gün hiç yerinden kalkmıyor günde sadece 1 kere inip yemini suyunu içip geri çıkıyor yumurtalar soğumadan üzerine geri yatıyor aradada totosuyla yumurtaları çeviriyor altı üstü eşit ısınsın diye çok garip valla....
Bu civciv çıkarma işlemini fabrika yapmaya çalışmış. Belli bi ısıda belli saatlerle yumurtaları çeviren bi makine icat etmişler.Ama çıkan civcivler sakat ve hareketsiz(uyuşuk) oluyormuş. Rabbim ne güzeel yaratmış değil mi?

canım nerelerdesin sen yahu :) allah kabul etsin canım :)
Sağol canım.Bugun komşum mevlüt okutucaktı. Öğleden önce ona yardıma gittim. 40 kişilik bi misafiri gelicekti..Yemek yaptık. Gerçi 11 e doğru hafif tansiyonum düştü. Biraz rahatsızlandım. Sonrada eve gelip uyudum. Şimdi iyiyim.Ama malum anca gelebildim.

Kızkar galibz zehirlendim. Öğlen kayınvslidemde kıymalı karnıbahar yemiştim. 3-4 gün oldu dedi ksyınvalidem yemußtim. 2 saattir acsyip midem sğrıyor. Aynı zamanda krampkar giriyor. Yataktan kslkamıyorum.
Nw iyi grlir kızlar.

isal yapar yoğurt ye zehirlenmeye birebir.. çok fenaysan acile git serum takarlar...

Bu civciv çıkarma işlemini fabrika yapmaya çalışmış. Belli bi ısıda belli saatlerle yumurtaları çeviren bi makine icat etmişler.Ama çıkan civcivler sakat ve hareketsiz(uyuşuk) oluyormuş. Rabbim ne güzeel yaratmış değil mi?
evet hala var kuluçka makinesi diyorlar ama dediğin gibi civcivler çabuk ölüyor neden biliyomusun tavuklar civcivler yumurtadan çıkınca bile kanatlarının altına saklıyorlar belli bi ısıda tutuyorlar gecede altına alıyor civcivleri üşümesinler diye o yüzden ben civciv almam çabuk ölüyorlar büyük tavuk alırım pazardan bide böyle gurk oldumu süper çıkınca nasip olursa resim atarım sizede

Kızkar galibz zehirlendim. Öğlen kayınvslidemde kıymalı karnıbahar yemiştim. 3-4 gün oldu dedi ksyınvalidem yemußtim. 2 saattir acsyip midem sğrıyor. Aynı zamanda krampkar giriyor. Yataktan kslkamıyorum.
Nw iyi grlir kızlar.
kayın validende ziyan olmasın diye sana mı yedirdi 4 günlük yemeği yemezdim ben zaten malesef kötü bi huyum var 2 günlükten sonra yemek koymam sofraya baktım pişirince biraz fazla olmuş kv yollarım hemen yakın oturuyoruz :)

Back
X