Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?
Canım gece yemek yedin de teee akşama kadar aç kalacaksın zaten vücut yakacak hepsini :D
Kahvaltı gibi düsün yani ;)
Ama akşam iftarda abartma kesinlikle, yarın cuma!! :KK20:

Bol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?
akşam iftarda çorba mutlaka olsun bide gece ne yedin yanlış anlamassan kilo vermek için oruç tutmak bence mantıklı değil canım kandil diye niyetlendiysen o ayrı tabi:)

Günaydın canım ben duygu :KK66:
Sanki asırlardır burada gibi hissediyorum ama 3 ayıma girdim bugün .. Ağustosa kadar azimle buralardayim sonrada gevezelik için aynen devam:KK53:
Sen 66 la başladın sanırım hedefin kaç tatlım ?
yok canim ben 60larda basladim, hala da 60 civariyim. 56.9da izne ayrilmistim ama oraya dusmem gerekiyor geri yeniden.

tamam akşama kadar yakıcak ama ağır yemekler yerine gece hafif şeyler yemeli bence
Haklısın ama şu anda yemiş zaten, yapacak pek bir şeyimiz yok :) Dün akşam söylese uyarırdık. Bundan sonraki sahurlarında dikkat eder. Yumurta, peynir vs şeklinde kahvaltı gibi geçirmeye çalış aybukediyar aybukediyar , ben oruç tuttugumda öyle yapıyorum. Eger bu gece agır yemissen iftarda az ye ve iftardan sonra da mutlaka sporunu yap.

Kızlar günaydın..
Herkese hayırlı kandiller olsun inşallah ..
Ben gece yatarken tartildim sabah kalktığında 1 kilo almışım ve göbeğim balon gibi şiş.. :KK43: :KK43:
durduk yerde moralim bozuldu :KK43:
keşke tartilmasaydim bugün :KK43:
Odem yapmıştır yediğin bisey uzulme.
gunaydin kizlar :)

ya buralar pek senlenmis tanimadigim ne cok insan var :)

kaptanim @toplight siz naptiniz?
@MUSKA yeni kaptan sanirim, hayirli olsun :)
Evet canım sağol.
muska77 muska77 sen nasıl oldun bugun biraz daha iyisindir umarım:)
İyi değilim valla otururken nefes almak eziyet Dr a gittim film çekti öğleden sonra ne olduğu çıkar meydana.

allahın işi betüş 21 gün hiç yerinden kalkmıyor günde sadece 1 kere inip yemini suyunu içip geri çıkıyor yumurtalar soğumadan üzerine geri yatıyor aradada totosuyla yumurtaları çeviriyor altı üstü eşit ısınsın diye çok garip valla....

valla onu düşündüm mucize çerçöp yiyerek bu kadar yumurtalaması yediği otun protein olarak çıkması değişik işler doğrusu....

yok canim ben 60larda basladim, hala da 60 civariyim. 56.9da izne ayrilmistim ama oraya dusmem gerekiyor geri yeniden.
Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da :KK53:

Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
ay ay hemen kendine pay çıkartıcak bak leylek falan anladık tamam uzunsun gözümüze sokup durma:KK12::KK59::p

8.takımdan sevgilerEn Büyük TÜRKİYE
regaib-kandili.jpg

biz senden başkasına leylek deyip seni aldatmayız :)

Back
X