hava evet bugün heryerde hoş sanırım.. burada bile güzel :) kaloriferi kapatıp evi havalandırdım bayağı..
cedricim aklımdan çıkar sonra yazayım şimdiden.. eşin patates kızartmasını seven biriyse bunuda sever sanırım dün bir tarif buldum benim kızlarda eşimde bayıldı özellikle kahvaltıda güzel gider..dil peyniri mozerella peyniri olacak.. istediğin kalınlıkta ayır parmak gibi iyi oldu bizimkiler.. önce sade una sonra çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa sonra yine aynı işlemlerden bir kez daha geçiriyorsun ve dondurucuya at 2 saat kadar.. sonra kızgın yağda çabuk olmak şartıyla kızartıyorsun.. galeta ununa çeşitli baharatta katabiliyorsun.. ortaya şöyle bir şey çıkıyor..
isteyen çocuğuna eşine dostuna yapsın siz yemeyinlülülülülülü
http://img132.imageshack.us/img132/3936/mozzarellastickswithbut.jpg
haydi bakalımmmmmmirmirmirmir uyanalım hep beraber ve başlayalım şu toparlanma işine..
reyhan ablacım cedricime yazdığın şeyi görmezden geliyorum tamammı.. yeterince kaçamak kendimizi ödüllendirmek herşeyi yaptık yani.. uzun bir süre yapmayacağız...vereliniortak
yi beni yii beniii:roflol:
söyleme piacım yeterince kaçamağımız var zaten :1shok: gerçi artık abartacak kaçamak yapacak halim yok 3-5 gün idare eder sanırım:roflol:
sabah mustangımla konuşuyoruz telefonda bana dediki napıyosrun tahlil doktor filan.. dedim ayın 11 inde en son film var doktor tahliller bitene dek diyet moduna girmemi istemedi normal yiyeceksin dedi bende doktorum sözünden çıkmıyorum dedim:roflol: işine nasıl geliyorsa öyle yapıyorsun diyor ne alaka canımmm:roflol: