Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzellerin takımı..
bijom hayal bile edemezsiniz demişsin ama burasıda farklı değil canım inan her yer öyle..

ilacında az kalmış biraz daha sabır ödem çözücü çay filan kullanırsın sorunun gider sen yaparsın zaten duramazsın..

günaydın kızlar kilo bildirimimi yapıyorum bugün yapacaktık değil mi? 91 olmuşum 1000 gram vermişim bu da %1.09 ediyor yani:lepi:

tombilicim bugün değil canım.. cumadan cumaya yapıyoruz yılbaşı ertesi diye bir hafta erteledik yani önümüzdeki cuma olacak.. tebrik ederim verdiğin kilo için canım maşallahın var..

aebenim günaydın canımın içi.. temizliğe giriştim monti amcayıda temizlememi istermisin.. şu ana dek paylaşımı çizelgeyi filan temizledim bu hafta temizlik haftası ilan ettim yeni yıla temiz girelim değilmi..

tombilicim bugün değil canım.. cumadan cumaya yapıyoruz yılbaşı ertesi diye bir hafta erteledik yani önümüzdeki cuma olacak.. tebrik ederim verdiğin kilo için canım maşallahın var..

cumadan cumaya biliyorum da yılbaşı diye cumartesiye erteledik zannettiydim ben. neyse cumaya bi daha yazarım ikisini toplayıp

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakem . hafta sonu dinlenme günü bende bugun dünden beri daha doğrusu bir bakım yapıyorumki sormayın haftaya bomba gibi başlıcam ee malum listeye giriyoruz.
kallisim bu sabah itibariyle 66.7 kg geliyorum ama görüceksiniz bu hafta büyük kısmı gidecek.
annecim sende geliyosun benle birlikte demi. aslanım kraliçem elele başaracağız bu işe.
hadi kocaman öpüldünüz

günaydın mustangım haydi bakalım hayırlı olsun diyetiniz listeniz bende haftaya pazatesiden sonra gireceğim kısmetse en son tahlilim o gün olacak kontrolümüde olurum çıkan raporları göstertirim doktoruma inşallah başlatır bakalım çok hevesleniyorum...

selam millet bu gün yürüyüş yaptım hemde tam 15 dakika tama yürüyüşe başladım benim küçük kız aradı anne dersaneden erken çıktık gel beni al diye benim yürüyüşte 15 dakkada son buldu neyse dünde yarım saat yürümüştüm bunlar ısınma turları inşallah.

günaydın mersacım.. sende başladın sonunda demek hayırlı olsun haydi bakalım.. reyhan ablaaaaaaa sende ses ver hadi çık evdeki aletlerin masaj aletinin vs ne buluyorsan üzerine sonrada rapora başla hafiften ....

günaydın sana da cedric. valla ankarada nasıl güzel sorma. hep böyle olsa hava saatlerce yürüsek. ben de dün yılbaşı diye koca bir kase aşure yedim . ama bugün yok.:olmaz:
bugünden sonra eritme günleri başlıyor tekrar
afıyet olsun tombılı ve son olsun ıns.kusura bakma sana bır hosgeldın dıyemedım ama senı 90 kılonun ustundekılerı okurken bol bol gordum.zeytın maceranı bılıyorum yanı sormak ıstedıgın seylere hepımız cvp verırız.yedıklerını gunluk yazarsan soz kendı adıma takıp ederım senı canım tekrar hosheldın aramıza
günaydin günaydin
mutlu yillar hepinizeeeeee
cedric canina degsin afiyet olsun tatlim. arada kendime izin verip kastigim birseyleri yemezsem bende cok mutsuz oluyorum. arada bir birakmak lzim .
kallisim bende her ictigimde seni hatirladim güzelim. birlikte ictik sayilir. ben biraz karistirmisim basim agriyor az önce kalktim.
tombili kismete bak canim burdada hava cok güzel. valla takimcak yürüyüse ciksak..delikafadulden
saol reyhan ablacıgım benımde yemedıgımdekı mutsuzlugum hat safhada ama aynadakı mutsuzlugum daha fazla.psıkologum dıyorkı bencıl olmayı bılebılsen ısler hallolur.super egodan gelen cok mutsuzum bıseyler yersem kendımı ıyı hıssederım durtusune; 'kusura bakma kardes bıseyler yersem oramdan buramdan yaglar portler,ıstedıgımı gıyemem tıknefes kalırım hareket ederken,yaslı gorunurum,kocam sevgılım benı begenmez mutsuz olurum yıyemem basının caresıne kendın bak' dıyebılırsen her defasında yanı kendın ıcın bencıl olursan sorun hallolur dıyor denıyorum bakalım.bıde aksam atısdırmamak ıcın ugras bulucam kendıme.ogras demısken kallıstem hazır goblenlerı bursa pazarı dısında ve daha uygun bulabılecegım yer varmı ıst da bıldıgın.reyhan abla vaktım uyarsa ayarlayabılrsem subatda esımle almanya ya gelmeyı dusunuyorum.gelırsem sanada sorucam goblenlerı
hava evet bugün heryerde hoş sanırım.. burada bile güzel :) kaloriferi kapatıp evi havalandırdım bayağı..
cedricim aklımdan çıkar sonra yazayım şimdiden.. eşin patates kızartmasını seven biriyse bunuda sever sanırım dün bir tarif buldum benim kızlarda eşimde bayıldı özellikle kahvaltıda güzel gider..dil peyniri mozerella peyniri olacak.. istediğin kalınlıkta ayır parmak gibi iyi oldu bizimkiler.. önce sade una sonra çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa sonra yine aynı işlemlerden bir kez daha geçiriyorsun ve dondurucuya at 2 saat kadar.. sonra kızgın yağda çabuk olmak şartıyla kızartıyorsun.. galeta ununa çeşitli baharatta katabiliyorsun.. ortaya şöyle bir şey çıkıyor..
isteyen çocuğuna eşine dostuna yapsın siz yemeyinlülülülülülü
http://img132.imageshack.us/img132/3936/mozzarellastickswithbut.jpg

haydi bakalımmmmmmirmirmirmir uyanalım hep beraber ve başlayalım şu toparlanma işine..

reyhan ablacım cedricime yazdığın şeyi görmezden geliyorum tamammı.. yeterince kaçamak kendimizi ödüllendirmek herşeyi yaptık yani.. uzun bir süre yapmayacağız...vereliniortak

yi beni yii beniii:roflol:
söyleme piacım yeterince kaçamağımız var zaten :1shok: gerçi artık abartacak kaçamak yapacak halim yok 3-5 gün idare eder sanırım:roflol:

sabah mustangımla konuşuyoruz telefonda bana dediki napıyosrun tahlil doktor filan.. dedim ayın 11 inde en son film var doktor tahliller bitene dek diyet moduna girmemi istemedi normal yiyeceksin dedi bende doktorum sözünden çıkmıyorum dedim:roflol: işine nasıl geliyorsa öyle yapıyorsun diyor ne alaka canımmm:roflol:
kallıstem super ben bunun rendelenmıs peynıre ekmek ıcı katılarak yapılanını bılıyorumkı bu ondanda guzel olur kesınlıkle bunu denıycem.ayrıca o gunku patlıcana oldum bıttım.yalnız ben hayatta duzgun kofte yapmayı beceremeyen bırıyım.o yuzden genelde hazır kofte harcı kullanırım.bunu o sekılde denıycem yada tarıfe sadık kalmam lazım.kısır ve kofte yapamadıgım ıkı sey ılgınc ama.bu arda aslında kallıste bellı bırgun verıp o gun dıyete baslamak konsantrasyonu artırıyor.ben dun habıre yeme durtusuyle savasdım ama yılın son gunu yedıklerımı dusunup yeterınce herseyden yedın dıye kendımı teskın ettım.ıns sende tahlıl sonuclarını al katıl aramıza
kızlar ben bu yıl bir işyeri açmak istiyorum aslında yıllardır istiyorumda bu sene artık bunu gerçekleştirsem diyorum.aslında işyeri açmak çok riskli bir iş ama otur otur nereye kadar.mersinde aradığın her pasta malzemesini bulabileceğin bir dükkan yok ben çoğu şeyi adana metrodan alıyorum yada kenarda kıyıda toptan satan yerler var ordada her istediğin bulunmuyor yani ben pasta malzemeleri satan bir dükkan açmak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok bunları nerden bulurum naparım netten baktım istanbulda çok şık dükkanlar pasta malzemesi satan yerler var. bu konudaki fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.bu işi yapabilirmiyim bu işten para kazanabilirmiyim sizce.
mersa bende 3 4 yıldır pasta malzemesı satan bır yer acmayı hayal edıyorum.ama ıst da laternatıfı cok olan bı ıs bu o yuzden pek cesaret edemedım.ama bırgun bursa ya gıdersem kesınlıkle acıcam hem egıtımını yapan hemde satıs yapan bır yer olacak.eger annemın yasadıgı sehırde yasasaydım annemın cevresınde reklam ımkanım fazla olacagından super olurdu.cunku orda kadınlar boyle kendılerını gelıstırme olaylarına cok meraklı.baska bır ılden hocayla anlasıp haftada bırgun kadını getırtıyolar kurdela nakısı brezılya nakısı dersı alıyolar mesela.mersın de durumlar nasıl bılmıyorum tabı.yanı cevren ve sosyal durumlar da onemlı.kallıste dıyorkı ben ne kadarda bır malzeme alırım.ama hergun mısafır agırlayan gıttıgı yere pasta borek goturme kulturu olan bır yerde yasasan haftada bır alırsın.bı ısde cok para oldugunu bılıyorum.ıst da pek cok adresı bılıyorum malzeme satan ıstedıgın zaman tarıf ederım yerlerını falan.hatta gelırsen gotururumde yerlerıne.umarım hersey ıstedıgın gıbı olur
umut anene geçmiş olsun umarım çok önemli bir hastalığı yoktur.bende aynen senin gibiyim ayarım yok ya hep ya hiç.ama böyle giderse bende 90 nı görecem gibi .muhakkak sende benim gibi çok hassas birisindir geçen gün doktorum programında izledim obezlerin çoğu hassas insanlar oluyormuş.[/QUOTE
sağolasın mersacım.annem kanser tedavisi görüyor.zaman zaman da kötü dönemleri olyor.Allahın izni ile iyileşmesi için gayret ediyoruz.
dediğin gibi çok hassas bir insanım.herşeyi içime atarım kimselerle paylaşamam.sıkıntıdan sürekli ağzımın içinde yaralar çıkıyor.kaşıntı tutuyor vs.senin kilonu bilmiyorm canım ama yakın kilolardayız heralde.

kallistecim çayı dene bence.
cok gecmıs olsun umut.acıl sıfalar dılıyorum annen ıcın.
herkese selam.. yazmaya fırsatım olmadı kac gündür.. yılbaşı kutlamadık biz şahsen ben yattım uyudum ama o gün kızkardeşimin işyerindeki kutlamaya katıldım ay bi değişiklik oldu. genelde evdeyim pek cıkmuıyorum zaten burda bi yagmur bi fırtına hayak bile edemezsiniz haberlerde söylüyor zaten çatılar falan ucmuş..
yemek konusunu ise sormayın ne bulduysam yiyorum geldiğimden beri sanırım ilaç iyice döndürdü gözümü, şiştim su topladım farkındayım, son 5-6 tane kaldı idare edicem artık..
bijoux sen geldın havada bozdu ya ıns duzelırde dısarı cıkabılırsın.kac gun kalıcaksın ıst da.
günaydın mersacım.. sende başladın sonunda demek hayırlı olsun haydi bakalım.. reyhan ablaaaaaaa sende ses ver hadi çık evdeki aletlerin masaj aletinin vs ne buluyorsan üzerine sonrada rapora başla hafiften ....
kallıste sız bu hafta gırıcekmısınız lısteye

merhaba arkadaslar.bır alıntı yapdım bıtırene kadar 10 kere tel ım caldı.pek bır yogunum.dun yemek yaparken kapı calındı adam evden su kacagı oldugunu onu tamır etmeye geldıgını soyledı bır basladı aksam 9 a kadar banyodan alta sakır sakır su akıyormus.dusa kabını tekneyı komple sokdu havalandırmaya duvarı kırdı.daha yenı bu ıslerden kurtuldum derken hersey basıma kaldı ya yıne.banyo mahvoldu.bıde ebeveyn banyosu adamlar yatak odamın ıcınde ıyıce sınırlerım zıpladı.bakalım bugunde kalanını yapacaklar.ayrıca ıkı lt suyu bı defada ıcdıgım ıcın adamda ustune geldıgı ıcın havalandırmadan ıcerısı gorunur dıyerek wc ye gıremedıgım ıcın ayrıca bı oldum.butun dısarı ıslerım sozlerım de aksadı.ayrıca nevresım ve havlu dolabımda bu banyoda.onlarında toz yuzunden komple yıkanması gerekdıgını dusununce yıyorum kafayı.umarım bugun hallolur bu ısde pazarımda mahvolmaz gercı ısler yuzunden zaten mahvolacak ama.bıde p tesı bursa ya gıdıcem .olmadı banyonun kapısını orter gıderım carsamba donunce devam ederım.tabı ıcım ıcımı yer oda ayrı mesele.dıyetıme cok sadık kaldım dun darısı bugune .ne yedıgımı yazayım
sabah 2 dlm ekmek melemen
ara 1 mınık tuzlu kurabıye
ogle haslanmıs brokolı 1 brdk yogurt
ara 1 elma
aksam 1 tabak tavuklu mantar sote
ara 1 portakal
su olmadıgı ıcın salata malata bısey yapamadık.esımle sırayla salonda hızlıca yedık aksam yemegımızı.sadece o eksık ama oglen yedıgım brokolı telafı etmısdır heralde.ayrıca bırzdan kendıme kallıstenın kerevız salatasını yapıcam kalkıp rendelemeye gıdıyorumzemuszemus

cedricim günaydın canım.. mersaya yazdığın cevapta haklısın arkadaşım ben kendi adıma hiç sosyal hayatı olmayan biri adına konuştum ama dünya benim etrafımda dönmüyor... seninde güzel cevap yazacağını tahmin etmiştim mersaya :)

liste olayına gelince ben kilomda oynama yapamayacağım için haftaya pazartesi son tahlilimden sonra gireceğim mustang ve eyhan abla bu cuma girecekler bir hafta sonrada ben.. çünkü tahlilleri yanıltmamamı istedi doktor diyet moduna girip yediklerini değiştirme ki normal beslenmen anında neler ortaya çıkıyor değerlerin ne oluyor ona göre sonuca varalım diyet listesi adına veya ilaç kullanman gerekiyorsa onları en sağlıklı şekilde ayarlayalım dedi.. hiç kısmadan normal yiyorum sadece spora başlıyorum diyetsiz.. bu kadar hareketli bir haftada bu kadar spora başlayanın yanında bende başlamasam ayıp olur değil mi hatta spor salonu bakacağım bu hafta eşim sordu bir kaç arkadaşına ama sonuç ne olur bilemiyorum..

cedricim günaydın canım.. mersaya yazdığın cevapta haklısın arkadaşım ben kendi adıma hiç sosyal hayatı olmayan biri adına konuştum ama dünya benim etrafımda dönmüyor... seninde güzel cevap yazacağını tahmin etmiştim mersaya :)

liste olayına gelince ben kilomda oynama yapamayacağım için haftaya pazartesi son tahlilimden sonra gireceğim mustang ve eyhan abla bu cuma girecekler bir hafta sonrada ben.. çünkü tahlilleri yanıltmamamı istedi doktor diyet moduna girip yediklerini değiştirme ki normal beslenmen anında neler ortaya çıkıyor değerlerin ne oluyor ona göre sonuca varalım diyet listesi adına veya ilaç kullanman gerekiyorsa onları en sağlıklı şekilde ayarlayalım dedi.. hiç kısmadan normal yiyorum sadece spora başlıyorum diyetsiz.. bu kadar hareketli bir haftada bu kadar spora başlayanın yanında bende başlamasam ayıp olur değil mi hatta spor salonu bakacağım bu hafta eşim sordu bir kaç arkadaşına ama sonuç ne olur bilemiyorum..

kallıste bır kırılma yada yanlıs anlama mı oldu msj mla ılgılı

kallıste bır kırılma yada yanlıs anlama mı oldu msj mla ılgılı

ay yok cedricim bunuda nereden çıkarttn allah aşkına:roflol: tepkili bir şeyde yazmadımki yanlış anlayasın diyeyim:çok üzgünüm: bilemedim ... ama böyle bir kırılma filan içimdende geçirmedim imada etmedim sen kendi kendine alınganlık yapmışsın..
yahu beni hala tanımadınızmı siz naniknanik canımı sıkan bir şey olduğunda gelip burada patır patır yazmazmıyım hiç, ima etmem yani...:çok üzgünüm:

ama yazdıklarımız doğru yani seninde benimde.. sen çevresi olan bir taraftan bakarak yazdın bense yapayalnız sadece aile kavramı içinde yaşayan birinin gözünden yazdım mersaya cevap... ben şu halimle gidip yemek pasta kurslarına günlük 250-300 lira veremem... malzemede ancak aileme yapabileceğim şeyleri kullanmak için alırım .. senin gözlemlediğin yer başka taraf benim tanımadığım taraf.. bunu demek istedim...
neyse ben yazdıkça batmıyayım daha çok :)) kendimi ifade edemediğim bir günümdeyim galiba...

yok kallıstem senın alıngan bırı olmadıgının gayet farkındayım ben ama hayat benım etrafımda donmuyor falan dedıgın ıcın acaba yanlısmı anlattım dıye tereddut ettım.canım haklısın mesela ben yapmayı cok sevıyorum pasta ama bı yere gıderken hazır alıyorum uzun zamandır cunku cevrem boyle.yada evımde en fazla yapdıgım ufak bır tatlı canım yada esım cok ısterse genelde satın alıyorum cunku ıkı kısıyız yıyebıldıgımız sınırlı .evde yapınca cok oluyor ya dokuluyor yada hepsını ben yıyorum.ama bılıyorumkı alınan malzemede cok mesela yenebılen sekerlı susler var mınık mınık ben onlardan yılda 3 kavanoz falan alıyorum bır muhallebının ustune bıle koysan anında sık bır tatlıya donuyor.ayrıca sorun olmamasına sevındım canım benım:asigim:

günaydin sekerlerimm..
ne günaydini aksam oluyor neyse siz anladiniz beni..
bugün ve yarin pazartesi basliyorum ben ok hersey yolunda buraya kadar.. 4ocakta okula basliyorum kismetse ve diyete spora. saglik adina herseye.. valla sol kalcamda bir sizlama var hareketsizlikten olabilir.
bugün adim sayicimi taktim bakalim neler yaparim.. kallisim geliyorum daaaaaaaa kac kilo oldugumu söyliyemiyorum ben. bir yardim el aman..:1closedeyes:
cedricim almanyaya geliyorum demissin canim cok sevindim gerisini anlamadim goblen nedir? gobelin denen etamin gibi bir kumasmi? ben onu bilmem güzelim. pia yardim kallisim el at nolur.:delphin:
cedricim gider ayak sana bir yigin is cikmis canim ama sikma canini hallolur gider
kallisim benim spor aletlerini söyle gözden gecirecegim bugün. kullanmadiklarimi atayim bodruma kullandiklarimi dizeyim söyle. ama oda kücük. iki odaya dagitsammiki diye düsünüyorum . ben en iyisi tozlarini almayla ise basliyayim aylardir yüzlerine bakmadim.:1no2: son gelen iki aleti sadece denedim bebek var gürültü olmasin bahanesi yaptim. bebekte yok evlerine gittiler mazerette kalmadi.
mersacigim yürüyüslere baslamis masallah. dün yarim saat bugün onbes dakika hic yoktan iyidir .a.s.

kallisim seni yakalamisken birsey soracagim ya....
ebayde inciler var harika inciler sudan ucuz bir dizi olarak alinirsa gercekten bir litre sudan daha ucuz. ama onun ucuna clips takilmis kullanilir hale gelmis olanlari simdikinin 30 misli fiyati. ben bu dizi incilerden alsam ne yapabilirim kullanacak hale getirmek icin.. istersen linkte vereyim kendin bak himmmm?

cedricim şey yaa.. dünya benim etrafımda dönmüyor demekle ben şu günlerde öyle sandım mersaya yanlış anlattım demek istedim galiba :) yani bilmediğim, çokkkk uzun zamandır uzak kaldığım bir sosyal dünya var ama ben sadece şu an yaşadığım sessiz hareketsiz dünyam için kendi adıma konuştum...

cedricim ayrıca bende az önce dükkandan kalan faturalara ve kartvizitlere baktım eminönünde bildiğim daha ilk goblenleri türkiyeye getiren bir dükkan vardı ama hiç bir bilgisine ulaşamadım.. ancak şöyle söyleyebilirim...bakmaya vaktim olurda giderim dersen mısır çarşısının arkasından bir yer tarif edebilirim... ama 2 yıldır hiç uğramadım hala duruyormu bilmiyorum..

reyhan ablacım odan ufak olabilir ama başka yerin varsa koy ne olur diğer aletleride sıkılmadan yaparsın çeşit olursa ne dersin...

ablacım goblen etaminin bir çeşidi cedricimin sorduğu ise üzerinde deseni ve yanında ipleri olan hazır kitler.. yani kitaba filan bakmadan işlenebilecek hazır etamin kumaş diyeyimde sen anla :)

Back
X