Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar nasılsnız dünden beri gelemedim ve geçmişi okumadım birazdan gelip okuyucam ne dicem hafta sonu eşimin amcasının oğlunun düğünü vardı istanbuldan görümcemlerde geldi hemşire kendisi orda dün akşam düğüne gittik balıkesire ordan eşimin bana süprizi vardı sahile gittik yemeğe ordan otel basriye çok güzel geçti hafta sonum çocuklarda kv kaldı dün akşam diyetimi bozdum çok özür dilerim ama kızmayın hemen bugun öğlen geldik eve 9 yıldır hiç annemler dışında dışarda kalmamıştık ve 4 yıldır oğlum doğduğundan beri akşam dışarı çıkmamıştık anlıcanız benim için çok güzeldi diyette olduğumu biliyor bugun benim için 1 kereliğiine bırak ben yiyicem sen bakıcan mı dedi yarın devam et diyince tamam dedim bugun dikkat ettim ama kuşana uyamadım görümcemler vardı biraz önce yolculadık yarın kuşanın diyetine 1. gününde yeniden başlıcam gerçekten çocuklar olunca birde küçük olunca böyle durumlar çok az oluyor affınıza sığınıyorum kızlar anlayın halimden :):KK15:

kızlar nasılsnız dünden beri gelemedim ve geçmişi okumadım birazdan gelip okuyucam ne dicem hafta sonu eşimin amcasının oğlunun düğünü vardı istanbuldan görümcemlerde geldi hemşire kendisi orda dün akşam düğüne gittik balıkesire ordan eşimin bana süprizi vardı sahile gittik yemeğe ordan otel basriye çok güzel geçti hafta sonum çocuklarda kv kaldı dün akşam diyetimi bozdum çok özür dilerim ama kızmayın hemen bugun öğlen geldik eve 9 yıldır hiç annemler dışında dışarda kalmamıştık ve 4 yıldır oğlum doğduğundan beri akşam dışarı çıkmamıştık anlıcanız benim için çok güzeldi diyette olduğumu biliyor bugun benim için 1 kereliğiine bırak ben yiyicem sen bakıcan mı dedi yarın devam et diyince tamam dedim bugun dikkat ettim ama kuşana uyamadım görümcemler vardı biraz önce yolculadık yarın kuşanın diyetine 1. gününde yeniden başlıcam gerçekten çocuklar olunca birde küçük olunca böyle durumlar çok az oluyor affınıza sığınıyorum kızlar anlayın halimden :):KK15:
Ayyy ne de güzel vakit geçirmişsinizz
Pişman olma canım1 günün akşam yemeğiyle bişey olmaz. Yarın sıkı tutarsın.

Ayyy ne de güzel vakit geçirmişsinizz
Pişman olma canım1 günün akşam yemeğiyle bişey olmaz. Yarın sıkı tutarsın.
evet canım ya 9 yıldır ilk defa dışarda kaldık 4 yıldırda ilk defa dışarı sadece gezmek için çıktık ikimiz çok güzeldi tamam diyetimi bozduğum için pişman oldum ama yinede çok mutluyum :) bugunde sıkı tuttum canım ya dikkat ettim:) başka zaman çocuklara alışveriş kendimize eve hep bişe almak için çıkıyoduk ama şimdi baş başa olmak iyi geldi :)

Kız aynı kilodayız. Ben de 81. 8.
Hafi bakalım cumaya neler olacak.

Gel kuşana gellllll.
Hep birlikte zayıflayalım.

Rakibem eksidesin süper. Cumaya güzel bir eksi görürsün kuzum.
Sen cumaya benden fazla verirsin cnm..
Ben 3 ayını bitirdim ocakta basladim diyete.. artik gram gram gidiyor maalesef :(

Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmiş :KK61:diğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini :KK61:üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0 :KK61:
Başınız sağolsun canım cidden çok üzücü :(

evet canım ya 9 yıldır ilk defa dışarda kaldık 4 yıldırda ilk defa dışarı sadece gezmek için çıktık ikimiz çok güzeldi tamam diyetimi bozduğum için pişman oldum ama yinede çok mutluyum :) bugunde sıkı tuttum canım ya dikkat ettim:) başka zaman çocuklara alışveriş kendimize eve hep bişe almak için çıkıyoduk ama şimdi baş başa olmak iyi geldi :)
Çok iyi yapmışsınız canım. Böyle şeyler evliliği tazeliyor bence ayrı bir hava katıyorr.

Back
X