- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu canım bir külbastıyla bir tavuk göğüs aynı olur mu pehhh fakirlik işte külbastının sadece adını biliyoz :))))
Ayy betüşş sana zengin bi koca bulamadık gittiiiolm zengin koca buliim ben yaa böyle olmıcak olmadı ali ağaoğlunun xl ı olayım :)))) böyle sersefil nereye kadar :))
Ahhh kafan acıdı yaa
bu da bana gelsin![]()
Gördüükk göörrdükkiğneyi kendime batırdım bak :)
Ayy betüşş sana zengin bi koca bulamadık gittiii
Alemsinn yaa çatlakkben ali ağaoğluna varacam zaten hatun koleksiyonu yapıyo bana da der bu da benim x large hanım ım :)) ama kendine medium kıyafet alıp giyemiyo der :)))))
Bu saate kadar sadece 500 ml su içmişim.
Sen benden betermişsinben o kadar da içmemişim...
Ayyy ne de güzel vakit geçirmişsinizzkızlar nasılsnız dünden beri gelemedim ve geçmişi okumadım birazdan gelip okuyucam ne dicem hafta sonu eşimin amcasının oğlunun düğünü vardı istanbuldan görümcemlerde geldi hemşire kendisi orda dün akşam düğüne gittik balıkesire ordan eşimin bana süprizi vardı sahile gittik yemeğe ordan otel basriye çok güzel geçti hafta sonum çocuklarda kv kaldı dün akşam diyetimi bozdum çok özür dilerim ama kızmayın hemen bugun öğlen geldik eve 9 yıldır hiç annemler dışında dışarda kalmamıştık ve 4 yıldır oğlum doğduğundan beri akşam dışarı çıkmamıştık anlıcanız benim için çok güzeldi diyette olduğumu biliyor bugun benim için 1 kereliğiine bırak ben yiyicem sen bakıcan mı dedi yarın devam et diyince tamam dedim bugun dikkat ettim ama kuşana uyamadım görümcemler vardı biraz önce yolculadık yarın kuşanın diyetine 1. gününde yeniden başlıcam gerçekten çocuklar olunca birde küçük olunca böyle durumlar çok az oluyor affınıza sığınıyorum kızlar anlayın halimden :)![]()
evet canım ya 9 yıldır ilk defa dışarda kaldık 4 yıldırda ilk defa dışarı sadece gezmek için çıktık ikimiz çok güzeldi tamam diyetimi bozduğum için pişman oldum ama yinede çok mutluyum :) bugunde sıkı tuttum canım ya dikkat ettim:) başka zaman çocuklara alışveriş kendimize eve hep bişe almak için çıkıyoduk ama şimdi baş başa olmak iyi geldi :)Ayyy ne de güzel vakit geçirmişsinizz
Pişman olma canım1 günün akşam yemeğiyle bişey olmaz. Yarın sıkı tutarsın.
Sen cumaya benden fazla verirsin cnm..Kız aynı kilodayız. Ben de 81. 8.
Hafi bakalım cumaya neler olacak.
Gel kuşana gellllll.
Hep birlikte zayıflayalım.
Rakibem eksidesin süper. Cumaya güzel bir eksi görürsün kuzum.
Tatlım nasıl oldun merak ediyordum bende..kızlar ben geldiiiim, kusura bakmayın ugrayamadım 3 gundur, islerim vardı, bu arada is buldum yarın is bası700 mesaj birikmis onemli bisi olduysa yazıverin hayrına okumakla bitmez o
![]()
Başınız sağolsun canım cidden çok üzücüEneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmişdiğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini
üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0![]()
Çok iyi yapmışsınız canım. Böyle şeyler evliliği tazeliyor bence ayrı bir hava katıyorr.evet canım ya 9 yıldır ilk defa dışarda kaldık 4 yıldırda ilk defa dışarı sadece gezmek için çıktık ikimiz çok güzeldi tamam diyetimi bozduğum için pişman oldum ama yinede çok mutluyum :) bugunde sıkı tuttum canım ya dikkat ettim:) başka zaman çocuklara alışveriş kendimize eve hep bişe almak için çıkıyoduk ama şimdi baş başa olmak iyi geldi :)
Canim 1 bucuk aylik hamileydim. Sekiz ay oldu nerdeyse.Ne zamn buradan ayrılmıştınız ?