Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbuldum. Kuralları kabul ediyorum.
Boyum 1.68
Güncel kilom 63.8
Hedef kilom: 57
Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız da muska77 muska77 . Bu takımdan mezun olduk ikimiz de :) İnsallah seni de istedigin kiloya ulastırırız. Cumadan cumaya tartılıyoruz, günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Bir de ceza listemiz var takım içinde, kaçamak yapılırsa su veya spor eksik olursa atlama cezası veriyoruz :)

Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız da muska77 muska77 . Bu takımdan mezun olduk ikimiz de :) İnsallah seni de istedigin kiloya ulastırırız. Cumadan cumaya tartılıyoruz, günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Bir de ceza listemiz var takım içinde, kaçamak yapılırsa su veya spor eksik olursa atlama cezası veriyoruz :)
Hoşbuldum. İnşallah hedefe ulaşacağım :)

kızlar menümü yazıyım

kahvaltı

1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım çay kaşığı kadar lor
1/2 kk peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara sade Türk kahvesi

öğlen
6 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

ara sade soda

akşam
2 yk kuru börülce yemeği
2 yk yoğurt

spor 2 mil ve 2 kat ev temizliği 5 saat kadarcık
su 3 lt

muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub

@btlbetul canım sen bugun başladınmı diyetine ben yarın yeniden başlıcam ona göre 1 gün gerinden gelirim:)
betül gazı verdi kenera çekildi bebiş ;)
elinde olmayan nedenlerden ötürü yapamamış eski sisteme geri dönmüş msjları okuyunca anlarsın ;)

öğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)
adam sevdiceğini beslemiş seninki gibi olsa takmam kafama ;)
ben kendimi besledim.. elimin ayarına sayıyorum şuan :(
ben yarın yapıcaktım kaçamağımı ama yalan oldu benim asıl takıldığım mesele bu kaç aydır lahmacun yemiyodum yalan olduu:KK57::KK57::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Ben bittim ya bugün. Sabah erkenden basladim. Daha yeni oturdum. Bacaklarimi hissetmiyorum. Bu tasinma isleri ne kadar zor.Daha kolilemeye baslamadim bile

Back
X